עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך חדש אחרי שהישן נשרף

Featured Replies

פורסם

שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא

Gigabyte EP43-UD3L

פורסם

שאר מפרט המחשב? (כולל ספק כח)

קח בחשבון שחדש, אין ב-300 שקלים שום דבר שמתקרב לכח הגרפי של GTX260

פורסם

שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא

Gigabyte EP43-UD3L

רכוש כרטיס משומש, משהו מסדרת 5770/5830/5850, או משהו מסדרת 460 של nvidia.

זה יקח מעט זמן עד שתמצא את המתאים ובמחיר הולם בלוחות.

פורסם
  • מחבר

הספק הוא 500 ו4 GB של זיכרון DDR 2, מעבד INTEL Q6700. ולמה אצטרך לקנות כרטיס מסך משומש? אין תאימות בין כרטיסי המסך החדשים ולוח האם שלי? לפי בדיקת חיבורים נראה שאין בעיה... או שמדובר בלוח אם ישן ממש?

פורסם

אני חושב שהבעיה היא שבמחיר שהצבת לא תמצא כרטיס ברמה של הכרטיס שנשרף לך

פורסם

"ספק 500" לא אומר שום דבר. הכל תלוי בדגם.

וכמו שאמרתי, ב-300 שקלים, חדש, לא תמצא דבר שמתקרב לכח הגרפי של GTX260. אם אתה רוצה להיות קרוב לא תהיה לך ברירה ותאלץ לחפש בשוק יד שניה.

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/26123/cat/34

מישהו מוכר פה GTX550TI ב-250 שקלים, זאת ההזדמנות שלך.

פורסם
  • מחבר

איך ה550 אל מול הGTX 260? אוכל להריץ משחקים? אני מניח שספק הכח ולוח האם תואמים לכרטיס.

בוא נשכח לרגע את התקציב, מה כן משתווה לGTX 260 בימינו?

פורסם

בימינו יש את HD6770 ואת GTX650 שמציגים ביצועים דומים ל-GTX260 (שניהם חזקים ממנו במעט). כמובן שהם עושים את זה בפחות ממחצית צריכת החשמל.

GTX550TI שווה ל-GTX260, חלש בכ-3-4 אחוזים מ-GTX650 בממוצע

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ה630 או ה620? הם בתקציב שלי. הם מסוגלים להריץ משחקים? עד כמה הם נופלים ביכולת שלהם מול 260?

פורסם

הם דגי רקק ליד GTX260, רחוקים מהיכולת שלו להתמודד עם משחקים

פורסם
  • מחבר

המממ... עד כמה אצטרך לחרוג מהתקציב בשביל כרטיס שיוכל להריץ משחקים? איזה עוד כרטיסי דור קודם מומלצים כתחליף?

פורסם

בתקציבך (300 ש"ח) כרטיסי מסך מדורות קודמים -> רשמתי לך כבר קודם בשרשור זה - עבור עליו בשנית.

היה ותקציבך מאפשר יותר מהוצאה של 300 ש"ח, אנה ציין עד כמה ואז נדע איך לשפר את ההצעה למשומשים.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס אוכל למצוא בסביבות ה200 אם לא ארצה להריץ משחקים אלא רק סרטים וכו'? האם ה610 מספיק טוב בשביל סרטים? אני כרגע סטודנט אז אני מחפש תחליף זול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים