פורסם 2013 באפריל 2912 שנים אני בתשתית של בזק עם נטגיר 2000 איתו אני גם מפעיל רשת אלחוטית. הראוטר הקודם שלי היה EDIMAX 6524N.החלטתי להתקין את האדימקס כ-repeater כדי לשפר את הקליטה.ביטלתי את הסיסמת רשת של הנטגיר והתחלתי להגדיר את האדימקס כ-universal repeater.לאחר מכן התחברתי לשידור שלו וראיתי שיש אינטרנט.נוצרו כמה בעיות:1. כשהגדרתי סיסמה לנטגיר (WEP) האינטרנט הפסיק לעבוד במכשירים שמחוברים לשידור של האדימקס2. אין לי גישה לפאנל של האדימקס, אני כל הזמן מופנה לפאנל של הנטגיר3. לפעמים אני מקבל ip conflictזו פעם ראשונה שאני מגדיר רפיטר אז יכול מאוד להיות שפספסתי איזשהו שלב הכרחי.אשמח לקבל עזרה,תודה.
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים 1.שינית סיסמה לנטגיר ומה שמחובר לאדימקס הפסיק לעבוד? ואם אתה מבטל את הסיסמה הם חוזרים לעבוד? מה קורה אם אתה מגדיר WPA/WPA2?. וקודם כל תעשה את מה שרשמתי ב-2.2. תבטל את ה-DHCP באדימקס ותגדיר לו כתובת ששייכת לרשת. אצלי למשל הנטגיר הוא 10.0.0.138 והטיפילינק הוא 10.0.0.32 ואני יכול לגשת לממשקים שלהם עם הכתובות האלה בלי קשר לאיזה מכשיר אני מחובר.3. תשובה 2.
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים מומלץלפעול לפי המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.