עבור לתוכן

לכבות ראוטר בלילות?

Featured Replies

פורסם

האם מומלץ לכבות את המודם והראוטר שלי בלילות בזמן שהמחשב כבוי וכשאני ישן?

ראוטר: TP-LINK WR841N, ומודם של מוטורולה. אני נמצא בהוט.

משום מה כשאני נוגע בראוטר הוא די חם.

פורסם

אין צורך, הוא יעמוד בזה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא יעמוד בזה, אך האם זה רצוי בכל זאת?

פורסם

רצוי בשביל מה?

יש לי את אותו ראוטר. עובד חודשים בלי כיבוי.

יחסוך לך אולי 2-4 שח בחודש חשמל.

פורסם

לא רצוי, אתה רוצה את זה זמין, ולא כל פעם לכבות ולהדליק - ולחכות שהוא יקבל IP, ואם יש בדיוק תקלה בשרת של ההזדהות אז אתה מחכה... וכו'.

חוץ מזה, כשאתה מכבה ומדליק מוצר חשמלי יש זרם "התנעה" שהוא פחות יציב (למרות שכולם עובדים על מתח נמוך DC), וכל כיבוי והדלקה יכול לגרום גם קצת נזק.

צריכת החשמל של המוצרים האלה מאוד נמוכה (זה רק אלקטרוניקה ולדים) תשאיר דולק, ותכבה את האור במטבח במקום.

פורסם

זה רצוי בערך כמו ללכת ולסגור את ברז המים הראשי של הדירה כל לילה. :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני לא אכבה אותו.

דבר נוסף, הראוטר הזה הוא חדש שקיבלתי מהוט אחרי כמה שנים ארוכות עם האדימקס הישן שלא עבד טוב, משום מה שמתי לב שבראוטר הזה הסרטונים ביוטיוב לדוגמה לא נטענים כמו שצריך, אני נכנס לסרטון ובהתחלה אני לא רואה את הסרטון אלא רק מסך שחור.. גם כן בפיפא, יש לי מעט לאגים ובראוטר הקודם הכל עבד טוב.. הפורטים של הפיפא פתוחים

פורסם
  • מחבר

..

פורסם

האם החלפת ספק ?

האם המהירות שלך בspeed.hot.net.il תקינה?

פורסם
  • מחבר

לא החלפתי כלום, הדבר היחידי שהחלפתי הוא ראוטר.

המהירות תקינה, ישנם מקרים שאין לאגים ושהטורנט מגיע ל-700KB ומעלה אבל זה די נדיר, בראוטר הקודם זה היה יותר יציב.

בנוגע ליוטיוב, כנראה שהבעיה הייתה באתר- כעת זה בסדר.

פורסם

הפנת פורטים או עשית DMZ HOST ?

פורסם
  • מחבר

עשיתי VIRTUAL SERVERS.. לא DMZ.

פורסם

אולי לא הגדרת את כל הפורטים... תנסה DMZ לשם הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

מז"א DMZ? מה זה ואיך עושים את זה?

פורסם

באותו תפריט אב שבו אתה מגדיר את ה virtual server, יש לך הגדרה זו. פשוט רשום שם את כתובת ה IP של המחשב שבו אתה מוריד.

אם אתה עושה זאת באופן קבוע, תן למחשב כתובת IP קבועה באופן ידני, או ע"י הקצאה לפי MAC ADDRESS בהגדרות DHCP בנתב.

לצורך העניין, המחשב שיוגדר ב DMZ HOST כאילו מחובר ישירות לאינטרנט, ללא FW וכו'. וכל נסיון תקשורת מבחוץ בכל פורט אפשרי מופנה אליו, אלא אם הוגדר אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים