פורסם 2013 באפריל 2212 שנים מצטער שאני אומר לכם, אבל נראה לי שקצת הלחצתם את הבחור...תתקין אפטרברנר ותגדיר מהירות סיבוב מוגדרת משתמש לכרטיס מסך בעזרת גרף.מניסיון המאוורר של כרטיסי amd מתעצל תחת השפעה של הדרייבר וחייב לקבוע בעזרת גרף מהירות מוגדרת משתמש.אחרי שקבעת תוודא שבאפטרברנר ה-fan control יהיה מודגש בירוק והauto דולק.כנראה שמהירות המאוורר אצלך של הכרטיס גבוה במצב מנוחה ולכן הרעש(לא מוגדר על אוטומט).חוץ מזה אתה לא הראשון ולא העשירי שמתלונן על הרעש של הכרטיס הנ״ל, הפלסטיק הזול של חברת sapphire נוטה לרעוד כשמהירות הפן גבוהה.
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים זאת היתה אפשרות בהתחלה.אבל אחרי ששלושה תוכנות לא מציגות טמפרטורה, ומדווחות שהמאוורר על 100%, מה עוד יכול להיות חוץ מחיישן כושל?אי אפשר לתכנן פרופיל מאוורר ללא חיישן טמפרטורה.
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים יש מצב, דרך האייפון קצת קשה לקרוא את כל השתלשלות השרשור ולהבין את העניינים, כנראה פספסתי משהו
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים מחבר מחר אגש להחליף את הכרטיס מסך בחדש.כמו כן, הועלתה האפשרות שהספק שלי לא מתאים ויתכן וגורם לי לקריסות שיש לי במשחקים.ייתכן והבעיה בשניהם?
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים אם באמת והחיישן שלך דפוק, גם בהתחממות מקסימלית של הכרטיס הוא לא יקבל את האיוורור הנכון שמגיע לו.
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים מחבר ואם החיישן שלי לא דפוק?אז משחק יקרוס ברגע שהכרטיס מסך יגיע לOVERHEAT?
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים אם הוא עובד על 100% לא הגיוני שהוא יגיע לטמפרטורות גבוהות, אלא אם עשית לו oc או נגעת במתחים.
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים מחבר לא נגעתי במתחים ולא עשיתי לו OC.טוב, השאיפה היא שהספק כן מספיק טוב להריץ את המערכת הנ"ל.בנוסף, מקווה שההחלפה של הכרטיס מסך לא תעשה לי יותר מידי בעיות.
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים אני כיוונתי את אחוזי העבודה של מאוורר הכרטיס דרך ה catalyst .ראיתי שלא השתמשת באפשרות הזו.יכול להיות שיש בעיה בכרטיס או בחיישן אבל שווה לנסות.
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים הוא לא יכול החיישן שלו כנראה דפוק ולא מציג טמפרטורה, דרך אגב ואני ממליץ גם לך, תעזוב אתקטליסט ותתקין msi אפטרברנר, תגדיר שם מהירות מאוורר מוגדרת משתמש בעזרת גרף ותדאג שהfan controlיהיה דולק בירוק והנורה של הauto גם דולקת, מניסיון המאוורר קצת מתעצל להסתובבכשה מוגדר דרך הקטליסט.חוץ מזה מתחת לגרף באפטרברנר תשנה את הערך מ5000 מילישניה ל500 כדי שיתעדכן יותר מהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.