פורסם 2013 באפריל 2012 שנים הבן אדם התאכזב שרשום על השנאי תמיכה ב110V בלבד, אך כשפתח אותו רשום אחרת.... הוא חיבר וטען אותו, ושיחק אתו והכול עובד.האם זה מסוכן או בטוח?הלינק: http://www.ign.com/blogs/chuck0latte/2012/12/12/wii-u-power-adapters-usa-are-actually-universal-100-250vac-dual-voltage
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים אם זה עובד אז זה עובד. אם השנאי היה 110V בלבד, זה בטוח לא היה פועל ומשהו כנראה היה נשרף.
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים מחבר כן, ברור לי, האם מומלץ ליתר ביטחון לפתוח לפני השימוש? דרך אגב, כמה קריטי היום כול נושא התמיכה בPAL או NTSC בעידן הקנייה מהE-Shops שלהם?
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים יש להם הגנה אזורית על מישחקים ,מעבר לזה עם מאפשרים לקנות מלאים מהחנות הווירטואלית באמריקה כמובן שהמישחק יפעל אבל יהיה לך בעיה ביד שניה בארץ בעניין הספק ,יהיה מאוד נחמד עם הוא אוניברסלי ,אבל אין לי מושג לPS3 יש אוניברסלי ,אבל לWII ו360 לא ,ובמיקרה הטוב הספק הולך במיקרה הרע הבית הולך אין לי מושג עם הWIIU
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים זה ענין של מה שמוכרים בארץ ,כי מאז המעבר לHDMI ,אין יותר הבדלים בטלוויזיות מה שפעם היה לטלוויזיות בלי תמיכה אוניברסלית (למרות שבארץ נהגו למכור עם תמיכה ) בכל מיקרה בארץ מוכרים בעיקר PAL -שמיועד לאירופה ורוב המישחקים בארץ כניראה יהיו PAL ככה שעם מעניין אותך יד שניה מישראל =PAL עם לאומת זאת יש לך נגישות לארצות הברית ובעיקר לחנויות היד שניה שם ,כרגע בגלל יחס הדולר לשקל עדיף ארצות הברית ,בהנחה שהספק באמת אוניברסלי
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים חבר לחשמל את השנאי בלי המכשיר, יש ריח של שרוף- אל תחבר את המכשיר,הכול בסדר?בדוק עם מולטימטר ואם הכול טוב חבר המכשיר.
פורסם 2013 במאי 1512 שנים שאלתי על זה בחנויות של GAMESTOP, הם אמרו שם שהחשמל לא אוניברסלי.לא בטוח שהם יודעים שם לפי הסרטון ,מבחוץ זה לא ניראה אוניברסלי ,אבל מבפנים זה כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.