עבור לתוכן

איזה מארז עדיף?

Featured Replies

פורסם

FRACTAL DEFINE R4 או NZXT PHANTOM 410?

ההבדל ביניהם אינו גדול, כעשרות שקלים בלבד.

לדעתי ה-R4 יפה יותר, זה משנה משהו?

פורסם

שניהם מצויינים! יש לי את הפאנטום וזה מארז מעולה ולדעתי יפייפה.

תסתכל בביקורות הr4 אמור להיות יותר שקט אבל זה כבר לטעמך..

פורסם
  • מחבר

אני יודע ששניהם שקטים יחסית, המטרה שלי היא לא שקט.

האם שניהם איכותיים? איך לדעתכם היופי של ה-R4?

פורסם

שתיהם טובים, מה שכן, תביא בחשבון :

כיוון הלוח - במארזים מסוימים הלוח עומד הפוך, או אם החיבורים כלפיי מעלה, וכדומה - אם זה תאים לך או לא

גובה ועומק המארז - המארזים האלה הרבה יותר גדולים ממארז זול

דלת - האם השימוש שלך במחשב הוא ללחוץ על power ? או שאתה משתמש בדבריםאחרים על הפאנל הקדמי ? אם כן אוליי עדיף מארז ללא דלת כי יש מצב שבסוף הדלת פשוט תעמוד פתוחה כל הזמן (כי זה מתחיל לעצבן אם אתה צריך לפתוח ולסגור אותה כל הזמן)

פתחים עליונים - למארזים יש פתחי קירור עליונים, מה שאומר שהוא חייב להיות גבוה יותר מדברים אחרים באיזור שלו כדיי שלא יכנס לכלוך וכו

פורסם
  • מחבר

לגבי הלוח - אני מעדיף שהוא לא יהיה הפוך כמו במארז LUXO X10 של GIGABYTE, אך אין לי כ"כ בעיה עם זה. כך זה ב-R4 או בפאנטום?

לגבי הגובה - לקחתי זאת בחשבון. לדעתך עדיף להניח את המחשב על יד המסך? או מתחת?

לגבי הדלת, די חשבתי על זה ואני לא יודע אם זה יפריע לי או לא, אני לא רגיל לדלת ואוהב שהכל מקדימה, אבל משום מה אני לא משתמש הרבה בכונן דיסקים אז כנראה שזה יהיה בסדר בעבורי.

פורסם

תלוי מה אתה אוהב - הפאנטום צעקני וה-R4 סולידי ואלגנטי.

תראה סרטונים ביוטיוב להתרשמות טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

צעקני מבחינת עיצוב? הוא נראה די טוב בגרסה הלבנה שלו, אבל התחברתי מאוד לעיצוב השחור של ה-R4.

האם חלון במארז מוריד מאיכותו?

פורסם

תחפש תמונות של הצד האחורי של המארז, לפי זה תוכל להבין איך הלוח עומד בתוכו. ככלל, אם הלוח עומד הפוך אז רצוי שהסביבה של המארז תהיה נקיה במיוחד מאבק, כי במצב רגיל המאווררשל הכרטיס מסך הוא כלפי מטה והוא "מוגן", אבל מארז שבו הלוח הפוך כל אבק שוא נופל ישירות לתוך המאוורר של הכרטיס מסך

קיימים אפילו מארזים שבהם הלוח מסובב ב 90 מעלות, כלומר הכבלים שמתחברים מהלוח ומהכרטיס מסך וכו יוצאים מהמארז של המחשב כלפי מעלה (מתחת למכסה הפלסטיק העליון של המארז)

במארזים האלה יש מאווררים עליונים שמוציאים אוויר. כל עוד הם עובדים הם לא יאפשרו לאוויר אם אבק להיכנס, אבל כשהמחשב מכובה אבק כן ייפול לשם. ככל שהמחשב עומד גבוה יותר, יש פחות מקומות שמהם האבק ישכול להגיע (למשל, אם אתה מעיף אבק מהשולחן אז הוא יגיע למחשב אם המחשב עומד נמוך יותר), ובכללי הוא יהיה יותר נקי. השאלה אם יש לך מקום כזה, שהמחשב לא יהיה תקוע סתם על השולחן

אתה משתמש אם USB קדמי ? חיבור אוזניות קדמי ? מדליק את המחשב ממפסק ההפעלה שלו ? מכניס כרטיסי SD לקורא כרטיסים מובנה ? אלה סוג הדברים שאתה צרחיך לבדוק. יש מארזים שבהם החיבורים האלה נמצאים מחוץ לדלת ואז הדלת לא מפריעה, ויש כאלה שלא

חלון במארז לא מוריד את האיכות. שוב, תלוי איכות של מה..... יש מארזים שלח אנשים שממש חולים על שקט וה 0.5db הזה יעשה להם את ההבדל - כשאנשים נורמליים לא ישימו לב להבדל בין מחשב אם חלון ומחשב בלי. החלון עשוי בדרך כלל מפלסטיק, אזהוא משפיע על הולכת החום של המארז - שוב, לא כזה מעניין כי רוב הקירור של המארז הוא על ידיי זרימת אויר ולא דרך הקירות. וכדומה

פורסם
  • מחבר

אני כן משתמש ב-USB קידמי וחיבור אוזניות קדמי, זה משנה משהו? לא הבנתי את ההסבר שלך בנוגע לחלק הקדמי של המארז, אחרי הכל אני רואה של-R4 יש חיבורים כאלו מקדימה בצידו העליון.

פורסם

יש מארזים שבהם החיבורים נמצאים בחוץ תמיד, ויש כאלה שהחיבורים מאחורי הדלת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים