פורסם 2013 באפריל 1712 שנים שלום חברים,יש לי בארגון משתמש אחד בלבד שכאשר הוא מנסה לבצע חיפוש מתוך Inbox ב Outlook2010 הוא מקבל בתוצאות מיילים הכי מוקדמים מחודש ינואר 2012 (ומטה) וזאת למרות שבבירור יש לו מיילים הרבה יותר עדכניים למשל מהיום . בתוצאות החיפוש המיילים החדשים לא מופיעים.כמובן שהוא מחפש ע"פ שם שולח. התופעה הזאת לא מתרחשת אצל אף אחד אלא רק אצל אותו משתמש בכל הארגון.מה כבר בוצע:* ניסיון למחיקת פרופיל + מחיקת הקליינט של אופיס והתקנה מחדש לא צלח.* אפילו אם אני מעלה את הפרופיל אוטלוק של המשתמש ממחשב אחר אז הבעיה קיימת משמע שכנראה זה מגיע מהשרת דואר.* ניסיתי לשחק קצת עם ה search option בקליינט עצמו אך ללא הצלחה.רעיונות חברים?
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים ניסית לבדוק אם הבעיה חוזרת בOWA?אם כן, אז יכול להיות שאינדקס של התיבה לא מתעדכן ודורש איפוס. בד"כ זה יכול להתרחש עם data store שלם ולא תיבה יחידה, אבל שווה לבדוק.
פורסם 2013 באפריל 1812 שנים מחבר עדכון,זה קורה גם בOWA.רציתי לשאול: איך מאפסים את האינדקס של התיבה ועל מה זה משפיע האיפוס הזה?
פורסם 2013 באפריל 1812 שנים http://blogs.technet.com/b/mspfe/archive/2012/04/27/how-to-troubleshoot-issues-with-exchange-2010-search.aspxתגלול עד Further Troubleshooting Stepsכמו שכבר ציינתי, הבעיות האלו בד"כ אופיניות ל data store שלם ולא אובייקט mailbox. הסיכון הוא רק בביצועים של השרת/שרתים בזמן בניין האינדקס מחדש וזמינות החיפוש לכל התיבות באותו data store.יש גם סקריפט PS מאוד נחמד פה שאפשר לנסות להריץ (בשעות תחזוקה) ולראות מה התוצאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.