עבור לתוכן

הWI-Fi לא עובד בעוד שבאמצעות חיבור Ethernet החיבור מהיר מאוד

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

בעיה שמטרידה אותי מאוד:

האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל.

הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין.

שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר.

אחדד יותר את התקלה: כל מחשב שמקבל הוראה להתחבר לרשת האלחוטית מראה כאילו שהתחבר בהצלחה וגם שליחת פינגים לאתרי אינטרנט מצליחה אבל מהירות הגלישה בכל דפדפן (לא משנה אם זה של אקספלורר/כרום/סאפרי/מוזילה/פיירפוקס) יותר איטית מימים רעים של מהירות האינטרנט של 56K!!

לא מצליח להבין את התקלה וממה עשויה לנבוע.

המון תודה לעוזרים, נותנים העצות ואפילו לכאלה שלא בטוחים ורק אומרים מה נראה להם.

פורסם

תנסה להחליף ערוץ.

פורסם
  • מחבר

היי מה זאת אומרת להחליף ערוץ?

אפשר קצת יותר אינפורמציה בנושא או קישור להסבר (לא משנה לי בעברית או באנגלית)?

פורסם

יש לך כרטיס אלחוטי במחשבים?

פורסם
  • מחבר

כן כמובן.

בכל המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים.

בדקתי במחשבים עם מערכת הפעלה windows ובמחשב אחד של מק.

הוייפי איטי ברמה מזוויעה בעוד שאם מחובר באמצעות כבל אז אין בעיה.

אני מאמין שמשהו מפריע לשידור האלחוטי.

מה זה שינוי ערוץ?

אולי זה הפתרון?

פורסם

מאיזה מרחק בדקת את האינטרנט אלחוטי?

מה הדגם של הראוטר שלך?

תסתכל בWireless Settings , יש שם הגדרות Channel , תשנה למשהו שהוא לא 6 - למשל 11.

פורסם
  • מחבר

יפה, כל כך פשוט :)

שיניתי מקווה שיעבוד.

אתן לזה יום ככה לבדוק אם זה הסתדר ואעדכן בהתאם כך שגם אחרים יוכלו לדעת אם הפתרון הזה עובד או לא.

אגב בדקתי ממרחק של חצי מטר ומחדר לייד (שעד לפני כמה זמן גלשתי משם מצוין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים