עבור לתוכן

- מפרט מחשב בסיסי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

נדפק לי המחשב לגמריי ואני מחפש אחד חדש, ואודה על העזרה במפרט כי אני קלולס לגמריי...

אז ככה... מחפש רק מחשב (כונן, בלי מסך). משהו הכי בסיסי ופשוט שיש לאינטרנט ולצפייה בסדרות שאני מוריד בטורנטים. עדיף גם עם אופציה לגיימינג כי אני מתכנן לחזור לשחק מדיי פעם פיפא או פרו, וזהו בערך. הוא הולך להתחבר למסך סמסונג דיי בסיסי B2030 (20 אינץ', 1600x900 מקסימלי) ולרמקולים ענתיקה מלפני איזה 15 שנים. מאוד מאוד אודה למי שיוכל לעזור למצוא מפרט סביר. הסיבה שאני נוטש את הנוכחי היא שהוא באמת זקן, בטח כבר יש לו 10. לא יכול להריץ חלונות 7 ולאחרונה גם מאוד מקרטע עם האינטרנט, ונמאס לפרמט כל כמה חודשים.

גג 2000 שקל. הולך בעיקר לצפות בו בסדרות ב-HD, וכנראה גם לשחק פיפא ופרו. לא מעבר. חשוב שזה יהיה מאיזור המרכז מאחת הערים הגדולות כי אני נייד באוטובוסים.

שוב- תודה רבה!

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

AMD A4-5300 Black Edition + Radeon 7480 Box Fm2 65W

כמות: 1 - מחיר: ₪268

לוח אם:

Gigabyte GA-F2A85XM-HD3 for FM2

כמות: 1 - מחיר: ₪387

מארז:

באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪385

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪147

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪357

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1654

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1621 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/lm9rphz4

פורסם
  • מחבר

רועי,

ראשית- תודה רבה.

שנית, אני רוצה להתייעץ בנוגע להצעות של שני מפרטים נוספים שקיבלתי:

מעבד- Intel Core i3 3220, 2C/4T PassMark: 4339

לוח אם- Intel DH61CR, 2*DDR3 4*Satall, PciEX16 - PCI

זכרון- Kingston 8GB DDR3

דיסקשיח- SATA 3 WD, 500 GB

כרטיס מסך- Geforce GT610 1GB

צורב- DVDRW x 22 DL של LG

כרטיס קול- Intel HD Audio 7.1 - OB

מארז- MIDI ATX 500W, Front ISB

כרטיס רשת- 10/100/1000 כ. רשת (OB)

כל ההצעה הזאת בקצת פחות מ-2000 שקל. העניין הוא שזאת הצעה מאוד נוחה מבחינת זה שמדובר בחנות ותיקה ליד הבית שלי ולא צריך לנסוע לראשון בשביל לאסוף את המחשב (פחות אידאלי באוטובוסים).

מעבד- Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray

קירור למעבד- Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

לוח אם- MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

מארז- בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W

זכרון- Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11

דיסקשיח- Toshiba 500G 3.5" SATA3

כרטיס מסך- Sparkle GT630 4GB GDDR3 HDMI

מחיר של כ-2000 ש"ח. המפרט הורכב ב-tms שכאמור פחות אידאלי. לא אכפת לי לשים עוד 200 שקל על החנות שנמצאת ליד הבית, אבל חשוב לי שזה יהיה שווה את זה כי המחשב הולך לשרת את המשפחה לכמה שנים (אותי רק לשנה-שנתיים הקרובות שם), והמשפחה בעיקר גולשת באינטרנט.

הרבה גם דיברו איתי על מעבד מרובע ליבות והחשיבות של i5, ועל זה שכדאי מאוד זכרון פנימי של 8 ג'יגה. כמה באמת אני צריך את הדברים האלה?

פורסם

מי שמציע לך את המפרטים האלו לא מבין יותר מידי או עושה בכוונה, אבל תמיד שם לך ספק ומארז ג'נריים.

סתם דוחפים לך כרטיס מסך.

לשימושים שלך 8GB זה מיותר, גם I5 מיותר לשימושיך.

נראה שמנסים לעשות עליך כסף...

תאמין לי שעדיף לך חנות שידוע בשירות הטוב שלה, מאשר חנות שכונתית שרואים שמנסים לדפוק אותך.

TMS עושים משלוחים חינם לכל הארז ובמקרה של תקלה הם אוספים מימך את המחשב על חשבונם.

מקרה שקרה לי בזמן האחרון:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558363.0

כמו כן יש ת'רד חנויות מומלצות, ממליץ לך לעבור עליו.

פורסם
  • מחבר

באמת? דווקא חשבתי שהחנות השכונתית מבינה עניין, שמתי לב שהוא מנסה לדחוף לי דברים אבל לא ידעתי שזה ברמה קיצונית.

האם אתה חושב שגם המפרט השני, שכאמור הורכב ב-tms, לא טוב? לא בנוי טוב מבחינת ההתאמה של הרכיבים או סתם מוגזם?

פורסם

אין שום חשיבות ל i5. אני משתמש במעבד כפול ליבה בן כמה שנים (E5200) שחלש מכל מעבד חדש שתקנה והמחשב שלי עובד מעולה וגם מתמודד עם משחקים באופן סביר כלשהו. מי שאמר את זה הוא אדיוט.

8GB זכרון זה נחמד אם יש לך תקציב. אם אין, יש דברים יותר חשובים.

כרטיס ברמת ה GT610 שווה כלום. זה כרטיס עלוב ואין שום טעם לקחת אותו. גם ה GT630 לא שווה יותר מדי.

ב TMS יש רווח בין ה A6 ל A8-5800K. ב KSP יש את ה A8-5500 ב 420 שקל. הוא מרובע ליבות ובא עם כרטיס מסך מובנה סביר שיאפשר לך להריץ משחקים. הייתי ממליץ בחום ללכת על מפרט מבוסס עליו.

אם אתה קונה ב TMS תקח מפרט עם A6.

פורסם

הייתי הולך על מפרט עם A8.

זה נמצא בתקציב וגם ככה הבן אדם מחליף מחשב פעם ב 10 שנים. ל 10 השנים הבאות - שיהיה לו מרובע ליבות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אז tms חוזרים לשולחן מבחינתי.

פישפשתי קצת ב-ksp וזה מה שמצאתי אצלהם עם a8:

http://ksp.co.il/?select=.269..391..1485.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

איך אני משפר אותו? ברור לי שצריך לעשות כמה התאמות.

אשמח גם למשהו דומה ב-tms.

OR2OOO- זה לא קצת בעייתי כשכתוב בהצעה על שני רכיבים שזהות היצרן משתנה בהתאם למלאי? זה נשמע לא טוב.

פורסם

אין סיבה לקנות A8, סתם מיותר לשימושים, גם לשנים הבאות, A6 מעבד חזק מאוד לשימושים שלו וכולל ליבה גרפית חזקה.

OR2OOO- זה לא קצת בעייתי כשכתוב בהצעה על שני רכיבים שזהות היצרן משתנה בהתאם למלאי? זה נשמע לא טוב.

זה אומר שאם יש זיכרון של חברה מסוימת במלאי אותו ישימו, אותו דבר על הקשיח. במקרה הזה אין מה לחשוש, הקשיחים יכולים להיות של סיגייט, WD או טושיבה, כל החברות איכותיות.

הזיכרונות בימינו מיוצרים ברובם על ידי MICRON (שבבי הזיכרונות), אז הדבר העיקרי שהחברות עושות הוא לשים את השם שלהם בזיכרונות הזולים.

למה אתה רוצה לבזבז כסף בכוח, ללא סיבה?

אם בכל זאת תרצה אפשרות מ-TMS עם A8, תבקש ואני יביא אחת.

פורסם
  • מחבר

קלטתי אותך בעניין הרכיבים הספציפיים האלה. סבבה.

אשמח להצעה עם a8, גם בגלל הקטע של הארבע ליבות, אבל בעיקר- בגלל אווטאר כאן, שלטענתו מדובר במעבד עם כרטיס מסך מובנה טוב שבינתיים לא יצריך ממני להוסיף אחד חיצוני בעצמי.

אם אתה יכול להעלות פתרון עם כרטיס חיצוני ו-a6 גם יהיה נפלא.

או שאני מפספס כאן משהו?

פורסם

זה לא טענה שלי, זו עובדה. האם כדאי לך להוסיף עוד כ 150 - 250 שקלים בשביל ההבדל הזה, זו כבר שאלה אחרת. לדעתי כן.

אם אתה לוקח כרטיס מסך חיצוני הייתי הולך על G2020. מעבד כפול ליבה בסיסי - אבל בהחלט יעשה את העבודה ויעשה אותה טוב.

פורסם

^ מחזק, G2020, עם כרטיס מסך חיצוני יהיה עדיך, על A8.

מחר אני יבנה לך את שתי האפשרויות ותחליט.

פורסם
  • מחבר

רב תודות איש יקר

פורסם

יהיה עדיף אולי, אך לשימושי סרטים ומידי פעם פיפה\פרו יהיה מיותר.

המערכת המוזלת ההיא של TMS תהיה די והותר, חבל על התוספת כסף מעבר.

ובכלל מי מסתכל 10 שנים קדימה בחייאת..

מערכת קונים בהתאם לשימושים, לא בונים על מערכת ל- 10 שנים. מקסימום שיקנה עוד 5 שנים A8 יד שניה בגרוש וחצי.

סביר שהוא ישדרג את המערכת הזו הרבה לפני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים