פורסם 2013 באפריל 1212 שנים אני רוצה לקנות מארז חדש, עד עכשיו היה לי מארז ג'נרילאט לאט התחלתי לשדרג את המחשב.כרגע המפרט שלי:intel i7 2600kgigabyte ga-68x-ud3hg-skill ripshaw x 1666mhz 2x4GBevga gtx650 ti 2GBseasonic s12iiאני מחפש מארז מקורר וסולידי עד 350ש"חכרגע יש לי 3 התלבטויות1) corsair 200r2)thermaltake commander gs-III3)fractal design 3000 coreהקנייה תתבצע בIVORY, החנות נמצאת מתחת לבית שלי.בנוסף אני אמור לקבל מערכת קירור נוזלי (corsair h100i) הרדיאטור והמאווררים יכנסו למארזים האלה?כנראה את הרדיאטור אני ישים בחלק העליון של מארזתודה על העזרה
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים אל תקנה מארז שעולה חצי מהקירור שלך. you're doing it wrong... למה אתה צריך קירור כזה? אני אוהב את הפרקטל, וגם הקורסאיר חביב, פשוט קצת יקר בארץ.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים מפרט הזויי, 99% שאתה קונה אותו לגיימינג ואין לך מושג מה אתה קונה... אני צודק?
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים מחבר אני הקירור אני מקבל מחבר שהחליט לשדרג את המערכת קירור שלו למערכת מים פתוחה.אז ככה שילמתי על H100I רק 150 ש"ח (תאמין לי שגם אתה היית לוקח את הH100I במחיר הזה).את שאר המפרט קניתי בסינגפור (מעבד,לוח אם,SSD,הארד דיסק).שאר החלקים קניתי בארץ (כרטיס מסך,ספק).עד עכשיו היה לי מארז ג'נרי שעבר מודינג (חלון צד,מאווררים נוספים), בגלל זה אני רוצה לקנות מארז חדש.איזה מבין שלושת המארזים עדיף?אם יכלתי לקנות את המארזים מחו"ל זה היה עדיף (דואר ישראל פשוט גנב).
פורסם 2013 באפריל 1312 שנים מתוך האפשרויות שאתה שוקל הטובה ביותר לדעתי היא של Fractal Design. יש לו שלושה מאווררים(2 בגודל 14 ועוד אחד של 12) ו 4 יציאות USB2 עם חיסרון אחד ביחס לאחרים שהוא חוסר ביציאת USB3.מבחינת עיצוב הוא לא מהחביבים עלי אבל זה לא נראה לי חלק עיקרי בשיקול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.