עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמנהלת את הstartup של חלונות

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני מחפש תוכנה שתדע לנהל לי את הstartup של כל התוכנות שעולות במערכת ההפעלה.

כלומר, אם אני מסמן לה לא להריץ תוכנה מסוימת, זה לא יריץ, גם אם התוכנה המסוימת הזאת תרצה להפעיל את עצמה (אהמ.. steam.. אהמ)

יש כזו תוכנה? תודה לעוזרים!

וזה רק אני או שעם שנה ושנה כל מתכנת חושב שהתוכנה שלו הכי חשובה ודוחף אותה לstartup ובשנת 2013 לא רק שהמחשב צריך להריץ איזה 10 תוכנות כבדות, כל אחת מהן גם דופקת לכם אלף הודעות :|

פורסם
  • מחבר

מכיר את התוכנה. אבל האם היא גם שומרת על השינוים? כלומר, אם כיביתי הפעלה של תוכנה1, ואז הפעלתי אותה שוב בעת הצורך והיא החזירה את עצמה לstartup, האם autoruns תדע לבצע את השינוי שוב?

פורסם

עד ווינדוס 8 עבדתי עם Soluto, עכשיו אני משתמש ברגיל שנמצא במנהל המשימות (דווקא נחמד)

סולוטו סופרת את זמן עליית המחשב ומציגה לך רשימה של כל התוכנות וכמה זמן הן מבזבזות בזמן עלית המחשב וכוללת מאגר אונליין שגודל תמיד עם תוכנות שונות ומאפשרת לבטל את התוכנות מהעלייה של הווינדוס

פורסם
  • מחבר

יש משהו חינמי? :(

פורסם

soluto הוא חינמי

פורסם

msconfig

פורסם
  • מחבר

msconfig

אתה באמת כזה תמים או שלא קראת את כל הדיון?

לא הזכרתי שיש תוכנות שגם אם מבטלים אותם בstartup של msconfig, הן "יודעות" להחזיר את עצמן לשם? נו באמת.. קצת רצינות.

IlanF, ראיתי פשוט הודעה גדולה באתר try trial אז חשבתי שזה עולה כסף. תודה אני אבדוק.

פורסם

^ אני מניח שזה בשביל לנסות לשכנע אותך לקנות את הגרסאות "שדרוג" שלהם, שלא באמת נחוצות אלא אם אתה יותר ממשתמש ביתי פשוט.

אני משתמש בה כבר כמה שנים טובות ולא ראיתי הגבלות של trial (וגם עכשיו יש לי מחשב שעובד איתה) חוץ מהגבלה אם אני לא טועה ל-3 מחשבים בחשבון שלך

פורסם

כזכור לי autoruns מאפשר לבטל ולהחזיר, יש לך וי ליד כל רשומה בטל אותו(או שמור ומחק תרשומה)

במקרה ותרצה להחזיר אתה יכול להחזיר את הרשומה או ליבא אותה ע"י OPEN\SAVE בממשק התוכנה

פורסם

אתה באמת כזה תמים או שלא קראת את כל הדיון?

לא הזכרתי שיש תוכנות שגם אם מבטלים אותם בstartup של msconfig, הן "יודעות" להחזיר את עצמן לשם? נו באמת.. קצת רצינות.

לא הזכרת את המילה msconfig בכלל. מצטער שאני לא יודע לקרוא את המחשבות שלך. נו באמת... קצת רצינות.

לא יודע מה Steam עושה לmsconfig, אבל בכל מקרה יש אפשרות מובנה בSteam לכבות את ההפעלה האוטומטית.

פורסם

אני חובב מושבע של התוכנות של ניר סופר, יש לו אחת שתתאים לך WhatInStartup v1.33

אם כי אצלי יש גם אותה וגם Autoruns מאחר וב- Autoruns ישנן אופציות נחמדות נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים