עבור לתוכן

עזרה בקשר לכרטיס 2900XT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT

כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?

פורסם

חחח איזה רעשים של מנקה כבישים ..

כנראה שהכרטיס גמר את החיים שלו , מה המפרט מחשב כולל ספק-כח , ומה השימושים שלך מהמחשב ? אם בכלל שווה לקנות כרטיס חדש .. המחשב שלך הייתי אומר בן 6-7 שנים לא ?

פורסם
  • מחבר

הםם המחשב בערך 4-5 שנים ניסתי גם לשים אותו על המחשב החדש וגם שם הוא לא פעל ברור לי שיש בעיה בכרטיס מסך אבל אם יש איזה דרך לסדר

כמו תנור או להלחים או משהו בסגנון

פורסם

הוא מת, לא הייתי מנסה לתקן דבר כזה...

בכל אופן, אם אתה רוצה לתקן אותו, פתח את הכרטיס נקרה אותו ואת גוף הקירור, נקה את המשחה הטרמית הישנה, מרח שוב חדשה תסגור את הברגים, תחזיר למקום ובדוק, עובד? מצוין...

לא עובד תנסה את זה:

http://hwzone.co.il/hardware/articles/HWbakary_baking_an_8800GT

פורסם
  • מחבר

השיתה של החום בשביל לחזק את ההלחמות כבר עשיתי אבל הבעיה לא שם החום עוזר רק אם יש הפרעות בכרטיס אם המסך עולה ויש שיבושים פה המסך כלל לא עולה אבל הכרטיס נדלק זה מראה שרוב הסיכויים אחד הקבלים תקול אבל כאשר פתחתי אותו היו שם כולה 3 קבלים וגם הם מאוד קטנים ונראו בסדר גמור אולי יש קבלים מיוחדים שלא נראים כמו קבלים ואני לא יודע את זה אם מישהו אולי יודע מאוד יעזור אני יכול לעלות תמונה של הכרטיס פתוח אם זה יעזור

פורסם

מציע בחום לבדוק ספק כח, HD2900XT הוא שתיין כח אלים לחלוטין

פורסם

הרעש נשמע כאילו הוא מגיע מהמאוורר של הקירור של כרטיס המסך. אולי צריך רק לשמן ולנקות אותו, ואם לא עוזר אז להחליף אותו?

פורסם

המאוורר נשמע כמו שהוא נשמע לא כי צריך לשמן אותו, הוא מגיע לסל"דים גבוהים, הוא נשמע ככה כי ככל הנראה הוא פשוט מקבל גלים לא יציבים של כח

פורסם
  • מחבר

זה הרעש של המאורר כאשר המחשב נדלק או כאשר אן בביצועיפ גבוהים

נסיתי גם לשים אותו במחשב החדש במקום הHD 7770 וגם שם הוא לא עבד הבעיה רוב הסיכויים בקבלים אבל אני לא רואה אותם איך הם אמורים להראות על גבי כרטיס כזה? יש שם כולה 3 קבלים שנראים כמו שצריך אבל כנראה יש עוד שהם באיזה צורה אחרת

פורסם

לתפיסתי הנך מתברבר עם הכרטיס הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה או ראוי לו נכון להיום.

רכוש כרטיס מסך משומש בלוחות, במידה וכיסך לחוץ יש כרטיסים טובים יותר מ- 2900XT סביבות 100 ש"ח.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים