עבור לתוכן

מעוניין להחליף את הספק כח HEC-400TRT,לאחר שבחצי שנה האחרונה החלפתי פעמיים זכרונו

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש המלצה לספק איכותי עבור המערכת הבאה:

מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2.

לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/

זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/.

מארז: HEC 6A19.

ספק כח: HEC 400TRT.

המחשב משמש נטו לאינטרנט ,אופיס,וסרטים.לא מעבר לזה.

מה שקורה הוא שבמהלך החצי שנה האחרונה החלפתי ככר פעמיים זכרונות.דיברתי עם אנשים ואמרו לי שכמעט בטוח שהספק כח[שכבר עובד כמעט שנים]כבר לא נותן מתחים נכונים ללוח אם,ואז לאחר כמה חודשים הזכרונות נפגעים.זו גם הסיבה לדבריהם שהזכרונות לא נהרסים ישיררות אלא רק לאחר כמה חודשים.

בעקבות כך אני רוצה להחליף את הספק כח למשהו איכותי וטוב.בתקציב של 200-400 ש"ח פחות או יותר.

אשמח לשמוע המלצות בעניין.

בתודה מראש

שי

פורסם

המתחים מהספק מגיים ללוח, והלוח מייצב אותם למתח שהזכרונות צריכים. הייתי חושד יותר בלוח

תעבור על הלוח ובתוך הספק ותחפש קבלים מנופחים

פורסם
  • מחבר

המתחים מהספק מגיים ללוח, והלוח מייצב אותם למתח שהזכרונות צריכים. הייתי חושד יותר בלוח

תעבור על הלוח ובתוך הספק ותחפש קבלים מנופחים

לא הבנתי את תגובתך:

לעבור על הלוח אם ולחפש קבלים מנופחים,וגם לעבור על הספק ולחפש קבלים מנופחים?

על הלוח אם עברתי[אולי בדיקה קצרה ולא מקיפה]ולא ראיתי שום עדות לקבלים מנופחים או משהו שרוף אחר.

גם על הספק כח לעבור ולחפש קבלים מנופחים?

פורסם

כן

קבלים בלוח יכולים להחיות מנופחים, או קצת "מורמים" כשבמקום שהם יתנפחו מלמעלה הם מתנפחים מלמטה והחלק השחור שסוגר אותם מלמטה יוצא

פורסם
  • מחבר

כן

קבלים בלוח יכולים להחיות מנופחים, או קצת "מורמים" כשבמקום שהם יתנפחו מלמעלה הם מתנפחים מלמטה והחלק השחור שסוגר אותם מלמטה יוצא

תודה

אפשר לקבל קישור ויזואלי לספק כח עם קבלים מנופחים או מורמים?שאני אדע מה לחפש.

בכל מקרה בדקתי היום שוב את הלוח אם עם פנס,על פניו הכל נראה תקין.לא ראיתי שום קבל מנופח או משהו שרוף.

לפי דבריך נשאר רק לבדוק את הספק כח אולי שם הקבלים מנופחים.אם אלה 2 האופציות היחידות[הספק או הלוח אם]שגורמות לזכרון להידפק כל כמה חודשים,אז אולי כדאי שאני אקנה כבר ספק כח נורמלי וזהו?

בכל מקרה אשמח לקבל לינק ויזואלי לקבלים מנופחים ומורמים הן בלוח אם ,והן בספק כח.אולי יש דברים שפספסתי.

ושוב תודה

שי

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הלוח אם ואת הספק ולא מצאתי כלום.

יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המתחים של הלוח אם,והספק,או שהבדיקה מתבצעת נטו בצורה ויזואלית?

בנוסף:אשמח לקבל המלצה לספק איכותי עבור חומרת המחשב שציינתי לעיל.

תודה

שי

פורסם
  • מחבר

הספק כח הזה: SeaSonic 430W S12II-430 RETAIL יתאים למפרט שלי?

המחיר שלו זה:260 ש"ח.

פורסם

בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים