עבור לתוכן

בחירת מחשב נייד עסקי - Thinkpad או Latitude ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי בכ 1000-1200 דולר. (בארה"ב, מביאים לי)

אחרי טיפה קריאה ובירורים, אני מתלבט בין שני דגמים.

אני ישמח אם תעזרו לי להחליט, Lenovo Thinkpad מול Dell Latitude,

מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד ?

הדרישות שלי מהמחשב:

ניידות - משקל נמוך. (מסך 14' מספיק לי)

מסך מט, ונוח לקריאה. (המחשב ישמש לקריאה ולכתיבה בעיקר)

יציאת HDMI

צורב DVD

סוללה ל 4 שעות ומעלה. (עדיפות לכמה שיותר)

דיסק קשיח - 250GB

כרטיס מסך - לא חשוב. המחשב לא ישמש למשחקים או לצפיה בסרטים.

מקלדת נוחה להקלדה.

בנוגע למעבד - אני חושב ש i5 יספיק. (תקנו אותי אם אני טועה...)

פורסם

שתיהן סדרות עסקיות טובות. הכל תלוי במפרט ובמחיר. ממליץ לך לקנות בOUTLET של DELL, אפשר למצוא שם מבצעים מעולים. פעם בחודש הם נותנים קופונים של 15-25% הנחה ואז זה משתלם עוד יותר.

פורסם

הכל תלוי בדרישות שלך בסוף.

יצא לי לעבוד על מחשבים משתי הסדרות ושתיהן מומלצות מאוד. ההבדלים הם לרוב באפשרויות שקיימות בליין אחד ולא באחר.

אם הדרישה היא למחשב 14 אינצ' קטן וקל, אתה צריך להחליט אם המשקל מספיק חשוב כדי להתפשר על ביצועים.

הסיבה לשאלה נובעת מקיום 2 משפחות ניידים, אחד ברוח ה-Ultrabooks שמגיע עם מעבדים חסכוניים בחשמל עם ביצועים חלשים ממעבדים "רגילים" ומשקל נמוך מאוד, ומשפחה שניה שכוללת 2 דגמים כמו ה-e6430s וה-T430s שהם ניידים קלים באופן יחסי לניידים רגילים וכבדים ביחס ל-ultrabooks. מצד שני המפרט שלהם חזק וזול יותר.

אם הולכים על המשפחה הראשונה, ה-X1 carbon של לנובו הוא לטעמי הבחירה העדיפה -

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?is=REG&Q=&A=details&O=productlist&sku=903486

אופציה אחרת תהיה לבחור בניידים של חברות אחרות כמו אסוס, ולקבל מחשב עם מסך IPS.

אם הכיוון הוא לקנות מחשב חזק יותר, הייתי בוחר ב-T430s על פני ה-e6430s אם מתעלמים משיקולי מחיר, כי המסך שלו ברזולוציה גבוה יותר.

מצד שני כמו שאמרו לך, את הדל ניתן למצוא ב-Outlet במחירים נמוכים מאוד באופן יחסי.

פורסם
  • מחבר

המחשבים של Dell באתר ה Outlet מחודשים (e6430s), ואני מעדיף לקנות מחשב חדש.

אני חושב שאני יתמקד במחשבים של לנובו.

מה ההבדל בין הדגמים: T430, T430u, T430s ?

דרך אגב, אני נתקל בבעיות באתר של לנבו ובאתר של דל. מידי פעם, כשאני לוחץ על לינק הקישורים מפנים ל"לא ניתן להציג עמוד זה"

יכול להיות שזה בגלל מתקפת הסייבר שמתנהל נגד ישראל בימים האחרונים ?

פורסם

יש כמה סוגים באאוטלט. אם זה מפריע לך לקנות מביטולי עסקאות אתה יכול לקנות חדש בקופסה שם.

פורסם
  • מחבר

יש כמה סוגים באאוטלט. אם זה מפריע לך לקנות מביטולי עסקאות אתה יכול לקנות חדש בקופסה שם.

המבחר של החדשים באתר הOUTLET של דל מאוד מצומצם.

http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/Online/InventorySearch.aspx?c=us&cs=28&l=en&s=dfb&brandid=2801&fid=7122

רוב ה Latitude הם במחיר סביב ה 900$.

במחיר כזה אני יכול לרכוש T430s חדש, עם יותר תוספות, ומסך יותר איכותי:

http://mat.co.il/lWl

פורסם

הדגמים שם מתחדשים כמעט כל שעה. פשוט צריך להיות עם אצבע על ההדק ולהזמין כשמופיע דגם טוב.

פורסם
  • מחבר

אחרי מחשבה על הנושא, הזמנתי E6430s מחודש ב 745$.

הגעתי למסקנה שעם אחריות NBD של 3 שנים, אין מקום לדאגה.

בעוד שכדי לקנות Thinkpad T430s עם אחריות ומפרט זהה, מגיעים בקלות ל 1100$.

החסרון היחיד שהמחשב מגיע ללא מצלמה מובנת, ועם סוללה 3 תאים.

על המצלמה אני יכול לוותר, וסוללה גדולה יותר אני ירכוש כבר בארץ. (במידה והנוכחית לא תספק אותי)

המפרט

14 Inch HD display with MIC-- Intel Centrino Advanced-N 6205 802.11n 2x2 Half Mini Card-- 256 GB Encrypted Solid State Drive-- Dell ControlVault, Fingerprint Reader, Smartcard Reader and Contactless Smartcard Reader-- Processor: Intel Core 3rd Generation i5-3320M Processor (2.6GHz, 3M cache, Upgradable to Intel vPro technology)-- 8GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1600MHz-- Dell USB Optical Mouse-- Intel HD Graphics 4000-- Genuine Windows 7 Professional 64-Bit Operating System DVD-- 3 Cell Primary Battery-- 8X DVD +/- RW Drive-- Shipping Material-- Lat E6430s: 3 Year Basic Support and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis

שאלה קטנה:

סביר להניח שאני יקבל מטען עם שנאי של 110v.

האם יש אפשרות לרכוש מטען 220v בארץ ופשוט לחבר אותו למחשב האמריקאי, או שיש צורך להשתמש במטען המקורי + שנאי ממיר 110v ל 220v ?

פורסם

אין יותר שנאים שאינם 110-240V אתה יכול להיות רגוע. רק תקנה כבל מיקי מאוס בארץ ב-20 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

מצויין !

תודה רבה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים