עבור לתוכן

מחפש המצלמה למחשב חדש לצורך הרבה VM ותכנות, תקציב 5000-6000

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

מכיוון שהרבה זמן לא עסקתי בענייני מחשב נייד ולא עקבתי אחרי דגמים חדשים, אלא בעיקר קבלתי מחשבים מהמקום עבודה, אז אני די עובד עצות בנוגע לבחירת מחשב נייד חדש (עקב מעבר מקום עבודה).

עד עכשיו היה לי HP PROBOOK 6470 עם מעבד I5 ו 8 גיגה זכרון, הארד דיסק 128GB SSD ועוד הארד דיסק רגיל 500GB. זה פחות או יותר הספיק לי לצורך העבודה והמטרות.

עכשיו כמו שאמרתי אני מחפש מחשב חדש.

* מטרות המחשב? הרצת הרבה מכונות וירטואליות לצורך הדמית סביבת שרתים (VMWARE) תכנות C++ ב VS2012, הרצת סימולטורי תקשורת ווירטואליזציה למיניהם (GNS3, CISCO UCS, NEXUS וכו).

* גודל המסך? 13-14"

* רזולוציית המסך? מעדיף רזולוציה FHD, מה שיש לי עכשיו לא מספיק טוב ואני נאלץ לחבר אותו מסך גדול עם רזולוציה גדולה יותר.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שום דבר מיוחד, רצוי שיהיה קורא טביעות אצבע.

* משקל רצוי? לא כבד מידי, בכל זאת לסחוב אותו כל יום

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות עבודה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות רגילות, חשוב שיהיה HDMI, וגם TPM מובנה, שיהיה WIFI בעל קליטה טובה.

* Bluetooth? כן, גרסא 4

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD יחיד של 256גיגה אמור להספיק, או 64/128GB בשילוב עם הארד-דיסק רגיל

* כונן אופטי? עדיף, לא חובה.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך, יש MSDN.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה, לא מכיר כלכך את השוק, מי מוביל היום.

אשמח לקבל מכם המלצה למחשב שעונה לדרישות האלה,

תודה מראש.

פורסם

אתה קונה את המחשב מתקציב של חברה או על חשבונך?

הסיבה לשאלה, במידה ואתה רוכש את המחשב האופציה המתאימה לדעתי לדרישה שלך תהיה הזמנה של נייד כמו T430s/T431s מארה"ב.

המחיר בארץ גבוה בכ-20-30 בהשוואה למחיר שתשלם ביבוא אישי של הדגם לארץ. מאחר ויש ללנובו אחריות בינ"ל זה יוצא כדאי.

פורסם
  • מחבר

אתה קונה את המחשב מתקציב של חברה או על חשבונך?

הסיבה לשאלה, במידה ואתה רוכש את המחשב האופציה המתאימה לדעתי לדרישה שלך תהיה הזמנה של נייד כמו T430s/T431s מארה"ב.

המחיר בארץ גבוה בכ-20-30 בהשוואה למחיר שתשלם ביבוא אישי של הדגם לארץ. מאחר ויש ללנובו אחריות בינ"ל זה יוצא כדאי.

הי,

קונה את המחשב על חשבוני (עם החזר עד 5K של החברה).

פורסם

אם אתה רוצה את המחשב בקרוב תזמין עכשיו. לוקח להם כמה שבועות לשלוח אבל המחיר שווה את זה.

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/lenovofamily/StdAffinityPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=625170B995934B6EFED1F0FA956B4E9A

נ.ב. יש גם כמה דברים דיי שווים ב-ebay :

http://www.ebay.com/itm/221207101470?hlp=false

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-Lenovo-Thinkpad-T430s-14-900p-i7-3520M-4GB-RAM-500GB-HDD-6Cell-BT-/170967712705#vi-content

למחשב הזה יש חיבור שנקרא mSata ומאפשר לחבר כונן ssd נוסף לכונן הקיים במחשב.

אז גם אם נראה לך שיש גם "רק" כונן של 128gb SSD או קשיח רגיל, אתה תוכל להוסיף בארץ כונן SSD של 128gb בכ-600 שח.

פורסם
  • מחבר

שלום.

הצלחתי להרכיב את המפרט הבא בכ 5000 ש"ח כולל משלוח ומיסים:

ThinkPad T430s - 1 Year Topseller Express Depot WarrantyProcessor:Intel Core i5-3320M Processor (3M Cache, up to 3.30 GHz)Operating System:Windows 8 64Operating System Language:Windows 8 64 EnglishDisplay Type:14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit Anti-Glare Display, Mobile Broadband ReadySystem Graphics:Intel HD Graphics 4000 with Intel Core i5-3320M ProcessorTotal Memory:8 GB DDR3 - 1600MHz (2 DIMM)Keyboard:Keyboard (Backlit) US English Pointing Device:UltraNav multi-touch touchpad & TrackPoint with Fingerprint ReaderCamera:720p HD Camera MicHard Drive:180GB Solid State Drive, SATA3Ultrabay:DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim w/ SW Royalty for Windows 8System Expansion Slots:Express Card Slot & 4 in 1 Card Reader & Smart Card ReaderBattery:6 Cell Lithium Battery T81+Power Cord:90W AC Adapter - US (2pin)Bluetooth:Bluetooth 4.0 with AntennaIntegrated WiFi Wireless LAN Adapters:Intel Centrino Ultimate-N 6300 AGNIntegrated Mobile Broadband:Mobile Broadband upgradableLanguage Pack:Language Pack Win8 US English

רציתי לדעת האם ישנה אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחירים הזה? אולי מחברה אחרת? או שמהחשב הזה זה הכי טוב אפשר להוציא במחיר הזה?

תודה.

פורסם

צריך לשדרג את האחריות ל-3 שנים.

יש שדרוגים שכדאי לבדוק את המחירים שלהם כי הם לרוב יקרים מאד באתר ההזמנה.

כגון - דיסק קשיח SSD, שדרוג זיכרון וגם נראה לי שאתה יכול להכניס למחשב עם קונפיגורציה במחיר דומה כרטיס מסך NVS.

לגבי הדיסק קשיח, אז הייתי משאיר 500GB במחשב לצורכי אכסון וקונה בנפרד SSD בחיבור mSATA כך שבפועל יהיו לך 2 כוננים קשיחים במחשב (ב-SSD תתקין את מע' ההפעלה שתאיץ את ביצועי המחשב בפעולות הבסיסיות שלה)

פורסם

תראה את הלינק שנתתי לך למכירות באיביי. הם יחסית במחירים טובים

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

השאלה כמה עקרוני השדרוג ל NVS? כי זה מגיע רק אם אני לוקח מעבד I7, ואני חשבתי ללכת על I5.

כמו-כן דרך האתר יותר זול לקנות כי יש לי קוד EPP שנותן 20% הנחה נוספת בערך.

פורסם
  • מחבר

היי,

האם ל DELL יש מחשבים שווי ערך ל T430S? האם ה E6430 שווה ערך?

תודה.

פורסם

כן מבחינת החומרה וברמה הכללית, אבל הוא כבד יותר. הוא מקביל יותר ל-T430 הסטנדרטי.

לדעתי אין נייד אחר בפלח של ה-T430s בשוק (מחשבים עסקיים, עם מפרט חזק ומשקל קל מאוד)

פורסם
  • מחבר

במשך כמה ימים אני בודק מחירים ואופציות של הלפטופ הזה. המחיר יוצא מאוד יקר, השאלה אם אני אלך על לפטופ אחר (דוגמת ה 14Z של דל נניח) ששם רק המסך הוא עם רזולוציה נמוכה יחסית ושאר המפרט זהה יחסית יהוו הבדל משמעותי?

אשמח אם תוכל להמליץ על לפטופ מומלץ ובעל מחיר סביר.

פורסם

ההבדל במסך הוא לא רק ברזולוציה אלא גם בהיותו מט ולא מבריק כמו ב-14Z, כמו כן הבדלים באיכות בנייה של המחשב, המקלדת שונה, תמיכה ב-mSATA SSD (בנוסף לכונן הקיים).

הנה מה שהרכבתי:

430sa.jpg

$1,110 = 4,025 ש"ח

מע"מ 17% = זה 684.25 ש"ח

משלוח - תבדוק כמה עולה :s05:

הרחבות למחשב (קנייה בארץ) כי מחירי השדרוג באתר שלהם הזויים לגמרי ולא כדאיים בכלל (סטיק של 4GB עולה אצלם 80$ לעומת חצי מזה בארץ)

אם אתה ממש רוצה SSD, אז קח דיסק קשיח SSD MSATA 128GB, בנוסף לדיסק קשיח 500GB בנמצא במחשב = 640 ש"ח

http://ksp.co.il/?uin=17003

הרחבת זיכרון פנימי ל-8GB = זה 150 ש"ח

http://ksp.co.il/?uin=15673

= סה"כ 790 ש"ח

מחיר כולל הרחבות בארץ (ללא משלוח) = 5,500 ש"ח

את ההרכבה באתר תתחיל מהדגם הבסיסי ושם תשדרג ל-I5 3320 וככה גם תקבל את הכרטיס מסך המשודרג והמחיר הכולל יהיה נמוך יותר. ואל תשכח לשדרג אחריות ל-3 שנים (!)

יתכן שעם ההנחת EPP שלך תקבל מחיר טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים