עבור לתוכן

הוחלף הכרטיס ב695OC במקום 6850

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ליפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי החליט שהוא לא מסתובב וניתקע ועשה לי הרבה בעיות אני עובד עם קרוס פייר.

אז הכרטיס העליון הפסיק לפעול והיה עובד רק שאני שם אותו בתוכנה של הכרטיס על 100% במאוורר.

זה קרה כמה שבועות ליפני פסח עבר פסח וליפני 3 ימים שמתי תכרטיס במעבדה כאילו שמתי אותו הלכתי כי כבר מכירים אותי ממש טוב שמה התקשר אליי יום אחרי ואמר לי מתי שיוצא לך תבוא תיקח.

אז היום הלכתי לשמה הוא מביא לי כרטיס מסך ממש ממש גדול אני עושה לו מה זה? הוא עושה לי הכרטיס שלך.

בגלל הערכה שיש לי לאנשים האלה אני אומר לו שמע זה לא הכרטיס שלי זה כרטיס יותר טוב עם OC ועולה יותר יקר משלי,אז הוא אמר לי אני שלחתי זה מה שקבלתי הרווחתה מה אכפת לך תהנה.

בקיצור הביא לי כרטיס יותר טוב.

זה הכרטיס שהיה לי

כאילו הוחלף רק 1 http://www.tms.co.il/product/10324

כי רק העליון עשה בעיות.

וקיבלתי gv-r6950c-1gd

http://www.sdcom.co.il/Products/411-computer.aspx

http://plonter.co.il/graphics/product_images/full/GV-R695OC-1GD.jpg

אז עכשיו אני לא יודע מה לעשות אשמח להצעות.

איזה דריברים לשים או שזה לא משנה כי זה אותו דגם 6XXX או שיש הבדל?

כמה הכרטיס יותר חזק?

והם כדאי לנסות לשלוח למעבדה את הכרטיס השני שגם דיי עושה לי בלאגן.

או שפשוט להגיד ככה קיבלתי מתנה ולסתום תפה או שלא יהיו לי תביצועים של הכרטיס מסך הזה?

האם שאני מחבר אותו לקרוס פייר עם הכרטיס של ה6850 הוא יהיה מנוצל?

אשמח להצעות וחוות דעת.

ולא קניתי מTMS או מהאתר שהבאתי שמה פשוט להם אין אתר זה חנות שמוכרת סיטונאי(:.

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• תגובות 40
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יעזור לך, אתה לא יכול לעשות איתם קרוספייר, 6850 רק עם 6850 או עם 6870.

6950 רק עם 6950 או 6970, הם לא אותו סדרה שני הכרטיסים שכרגע יש לך.

http://forums.gametrailers.com/viewtopic.php?f=485&t=1262328

אני הייתי סותם את הפה נשאר עם ה-6950 ומוכר את ה6850,מקסימום תביא עוד 6950.

פורסם

אולי יש מקום להיתעקש על 6850.

כי למרות שה6950 הוא חזק יותר מכרטיס 6850 יחיד הוא לא משתווה לCF של 6850 במיוחד שזה הדגם של ה1GB שחלש מה6950 2GB.

אם זה הרס לך את המערך אני הייתי מתעקש ואומר להם שהיה לך מערך כרטיסים ואתה מעוניין לקבל את הכרטיס שהיה לך.

פורסם

CF הוא פיקציה לחלוטין במיוחד בכרטיסים שמלפני סדרת ה 7000 !

לסדרת ה- 7000 יגיע ככל הנראה פתרון רק ביולי 13.

פורסם

עכשיו שאני מסתכל על זה ורואה שהכרטיס שקיבלת עם זיכרון של רק 1 ג'יגה, אולי כדאי להתעקש על 6850?

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור להחזיר את הכרטיס? ולחזור למערך שהיה לי?

ועוד משהוא עם הוא אומר לי שאין תכרטיס שלי במלאי והוא יכול להביא לי רק אותו דבר?

את אותו כרטיס שהוא החליף לי.

מה לעשות אשמח לעוד הצעות תודה מראש.

אם הוא מציע לי שאני יביא תכרטיס הנוסף שלי ויקבל כרטיס של 695 או שהוא יגיד לי תחזיר ותקבל 6850.

אני חושב לעשות דבר כזה כי הכרטיס שווה 1400 שקל לקנות פשוט כרטיס של 6850 חדש ולהביא למשהוא תכרטיס הזה ניראה מחר מה הוא יגיד לי.

פורסם

יש לך כמה אפשרויות לשחק איתם.

1. למכור את ה-6850 שיש לך ולהתחיל לחסוך לכרטיס הבא.

2. למכור את ה-6950 ולקנות 6850.

3. למכור את שני הכרטיסים ולקנות כרטיס אחד חזק יותר.

מאיפה רכשת את צמד ה-6850 מלכתחילה?

פורסם
  • מחבר

קומפיוטר לייט סיסטמס בפולג.

רעיונות טובים אני ידבר איתו מחר כי גם הכרטיס השני עושה בלאגן אולי נקבל 2.

פורסם

CF הוא פיקציה לחלוטין במיוחד בכרטיסים שמלפני סדרת ה 7000 !

לסדרת ה- 7000 יגיע ככל הנראה פתרון רק ביולי 13.

לא פיקציה כלל או כלל. CF של 6850 נתנו ביצועים מעולים בזמנם בהרבה משחקים וכמובן ביצועים שעדיפים על 6950 1GB.

פורסם

מצד אחד שדרגו אותך, מצד שני דפקו את הCF שלך.

לדעתי פשוט תמכור את שניהם ותשיג כרטיס חזק יותר.

פורסם

לא פיקציה כלל או כלל. CF של 6850 נתנו ביצועים מעולים בזמנם בהרבה משחקים וכמובן ביצועים שעדיפים על 6950 1GB.

אילו היתה טורח ועובר על המאמר המקיף שבוצע ב- pcper היתה למד, שכל ה- CF זה בולשיט אחד גדול, כי FPS ממוצע שמציג

FRAPS מעוות את התמונה האמיתית. יתרה על כך, הוא אף מרעה אותה.

פורסם

מצטער אבל אני לא טועה.

אני נזכר בהודעות שלך בעבר וכל הריבים שלך וההתנשאות והבורות שלך מאז שאני קורא את התגובות שלך גורמות לי לאי רצון בלהמשיך את הדיון הזה.

כי אתה על החמור שלך עלית וכנראה לא תרד ממנו.

דרך צלחה לך.

פורסם

למעשה המאמר ב-pcper מתייחס לסדרה 7xxx. אנחנו יכולים רק להניח כי תקף לסדרות קודמות, או לנתח תוצאות frametimes של fraps שיכולים "להצביע" על בעיה.

דיווחים על microstutter זה לא דבר חדש. שמענו גם במשך השנים בסיקורים מסויימים מאוד, ש"למרות התוצאות המשחק הרגיש חלק יותר על nvidia", אבל את הנתונים החותכים אין. אולם בקרוב יהיו תוצאות - Ryan מ-pcper מתכוון לבדוק כרטיסים ישנים, כך אמר באחת התגובות:

I think we are going to test one or two of the previous generations of cards to see how things scaled throughout. Right now I am considering the HD 5870 and the GTX 480.

פורסם

מצטער אבל אני לא טועה.

אני נזכר בהודעות שלך בעבר וכל הריבים שלך וההתנשאות והבורות שלך מאז שאני קורא את התגובות שלך גורמות לי לאי רצון בלהמשיך את הדיון הזה.

דרך צלחה לך.

:xyxthumbs:

אכן אתה לא טועה, עם כל הכבוד ל6950.. 1 ג'יגה :s05:

פורסם

מצטער אבל אני לא טועה.

דרך צלחה לך.

אפילו לא עברת על המאמר, ובטוח הנך "שאינך טועה" ?

מעניין איזה ציון הייתה מקבל על עבודה או מבחן שהיתה מגיש למרצה בשעור. או על עבודה שהיתה מגיש למנהל מבלי כל תיעוד

והוכחה לנכונות או תקפות טענותיך.

מנגד הובא לפניך חומר מקצועי לקריאה - ואתה בשלך במופגן מתעלם ממנו. אילו לפחות היתה קורא וחוזר עם הערות, התייחסות עניינית ומנומקת,

משהו ? לפחות היה מקום לשיג ושיח.

ועכשיו ? היה ונגמרו בארגז כליך הכלים להתמודד במגרש הטיעונים המושכלים (שים לב לטרמינולוגיה),

היה וגמרת אומר לרדת "לפסים אישיים" שאין בהם ולו כל רלוונטיות בפורום ככלל,

ובטח שלא בפורום זה בפרט (לא שלי אכפת - בטח שלא בעולם וירטואלי)

אזי עד רבה. צא מקבוצת הטוענים והימנע במתוטא מלשבש לקוראים תמימים (כאלו שבאמת באים לחפש משוב רציני),

את הדעת בתשובות שמקורן בנפנופי ידיים.

אגב, לעבור למוד האזנה - שאולי גם לומדים משהו בדרך, הינו בהחלט מקום טוב להתחיל בו.

דע זאת, 2500 ומשהו הודעות עד שלב זה בפורום, לא הופך אותן להודעות אינטילגנטיות או בעלות תרומה אמיתית לקורא,

תרומה כזו שמכניסה בקודקוד ידע. תמיד עדיף לכתוב מעט, אבל לכתוב נכון ופרודוקטיבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים