עבור לתוכן

איך לפרק הלחמה של רכיב שכולל יותר מ-3 רגליים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לשיט הזה שיש בקופסת פלסטיק אם מכסה הברגה (איפה שכתוב "זהירות משחת לחמה!!! בפונט מפוקסל כזה). ראיתי את זה מלא במעבדה של הבית ספר שלי ואחריי זה גם במקומות "מקצועיים" והחומר הזה טוב רק כדיי לתקוע בו את המלחם ולעשות מלא עשן, לא כדיי להלחים איתו

• תגובות 40
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחר בבוקר אני אצלם את החומרים שיש ברשותיי בכדי שנבין אחד את השני טוב יותר.

פורסם

בתמונה המצורפת ניתן לראות בצד ימין משחת הלחמה ובצד שמאל של התמונה חומר לציפוי ראשי הלחמה לשם שמירת ראש ההלחמה בפני חימצון.

החומר לשמירת ראש ההלחמה זהו למעשה תערובת של בדיל+עופרת+כסף בצורת אבקה קשה אשר במגע עם

ראש ההלחמה נהפכת לבדיל אשר מצפה את ראש ההלחמה.

פורסם
  • מחבר

בצד שמאל של התמונה חומר לציפוי ראשי הלחמה לשם שמירת ראש ההלחמה בפני חימצון.

החומר לשמירת ראש ההלחמה זהו למעשה תערובת של בדיל+עופרת+כסף בצורת אבקה קשה אשר במגע עם

ראש ההלחמה נהפכת לבדיל אשר מצפה את ראש ההלחמה.

הממ

אומרים שכדי לשמור על הראש של המלחם,

צריך בסיום ההלחמה לנקות אותו,

ואז לשים עליו קצת בדיל..

אז פשוט בדיל לא מספיק טוב?

פורסם

זו המטרה של החומר שאני עובד איתו פשוט יותר נוח.

החומר הזה מצפה וגם מנקה בצורה מצויינת את ראש ההלחמה.

פורסם

וואי לא ידעתי שיש דבר כזה...

זה שומר על הראש הלחמה שלא "יאכל"?

ולמה משתמשים במשחת הלחמה חוץ מלשאוב בדיל עם הסרט נחושת?

פורסם

לשום דבר. אני לא רואה שום צורך במשחת הלחמה או בפלקס נוזלי מעבר למה שיש כבר בבדיל או בשואב בדיל. יש לי את כל סוגי משחות ההלחמה והפלקס, אני מלחים לא מעט, ונדירים המקרים שיש לי צורך בזה לשימוש כלשהו. מעבר לזה, יש לי בין היתר משחת הלחמה שהתאריך המודפס עליה הוא 1975, ולקחתי אותה מאבא שלי. גם הוא לא טרח להשתמש בה, והיא עדיין מלאה...

פורסם

המשחות הישנות האלה (לפחות אלה שהיו ברוסיה....) זה פשוט רוזין נקי, חומר אדום והוא קשחי לגמרי כשהוא קר, אפשר לשבור אותו לחתיכות כמו זכוכית...

פורסם

לא, המשחה הישנה היא בדיוק כמו אלו של היום. היא תוצרת ארה"ב, של יבואן אלקטרוניקה בשם "איגל" בניו יורק. אני חושב שהוא כבר נסגר לפני 20 שנה.

עריכה: הוא עדיין קיים http://www.eagle-elec.com/about.html יהיה מעניין לבקר שם :)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בהוצאת רכיב כמעט תמיד אתה זקוק לסרט שואב בדיל. ניתן לקנות בארץ במגוון מקומות, וגם אצלינו.

***צונזר***

בברכה

נדב נרקיס

אבדור חלת בע"מ

פורסם

נדב במקום לפרסם שטויות תעשה הטבות על מלחמים ודברים, לא במחירים שמפורסמים באתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים