עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HDD הלך אחרי חיבור לSATA3

Featured Replies

פורסם

חיברתי את הHDD שהוא SATA2 לחיבור של SATA3 בלוח, לפי מה שחיפשתי יש שם תאימות לאחור ולא צריכה להיות בעיה.

איך שהדלקתי את המחשב הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים וחזקים, גם שניסיתי את זה שוב בפורט השני, והווינדוס גם לא עלה כמובן.

החזרתי את זה לSATA2 ומאז המחשב נהיה תקוע, באתי לנסות לעשות DEFRAG וכונן C אפילו לא הופיע שם!

אחרי ריסטרט המחשב הפעיל לבד CHKDSK, עזבתי אותו אז לא ראיתי לצערי אם הוא תיקן שגיאות או מצא שגיאות שאי אפשר לתקן .

קרה לי נזק לHDD לדעתכם ? ומעבר לזה, למה זה קרה ? הלוח שלי דפוק ?

עדכון : התקנתי FIRMWARE חדש לכונן שאמור לפתור בעיות על X58 וSB580 (אם אני לא טועה במספר, ציפסט של AMD בקיצור) וזה עזר גם לי על הZ77, כרגע הוא עובד דרך החיבור של הSATA3.

עדכון 2 : הרצתי את הSEATOOLS FOR DOS בגלל האיטיות ושגיאות שהופעיו לי בווינדוס, והוא אומר שהכונן תקול והוא לא יכול לתקן אותו.

פורסם
  • מחבר

הרצתי HDD Regenerator שאמר שהוא תיקן 5 סקטורים דפוקים, אחרי זה אחת הבדיקות של הSEATOOLS שנכשלה לי מהתחלה קודם, עברה כמו שצריך, ואז עשיתי איחוי דיסק (התוכנה הזאת ממש בילגנה אותו) וכנראה המידע חזר לסקטורים המתים ושוב הבדיקה נכשלת על ההתחלה!!!!

מה אני עושה עכשיו ? גם אם אני אריץ שוב HDD Regenerator אני מניח שקובץ אחר יכתב בסקטורים האלה :nixweiss:

פורסם

תעבור עם הhdd reg

ואז תעשה check disk עם סריקה של סקטורים במידה ויש סקטור פגום הווינדוס ממפה אותו ונועל אותו

*במידה וזה קורה מומלץ להחליף דיסק או לגבות מידה חשוב ולהמשיך עם הדיסק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.