פורסם 2013 באפריל 312 שנים 1. התקציב המקסימלי:התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח אם החריגה מ2000-2500 משפרת משמעותית את המחשב ונחוצה.2. שימושי המחשב:השימוש העיקרי של המחשב הוא לנגן סרטים וסדרות (חלק בצפיה ישירה וחלק מהורדה) - חשוב מאוד שהם ירוצו חלק ולא יתקעו או יקפצו כל הזמן.כמובן שיתאים לגלישה באינטרנט אבל גלישה סטנדרטית יחסית - פייסבוק, ynet, ויקיפדיה וכו'.בנוסף, אני מתכנת מידיי פעם - רוצה שתהיה לי אפשרות לעבוד על אקליפס או להריץ VM פעם ב... (זה לא השימוש העיקרי אבל שהמחשב לא יקרוס ברגע שאני מריץ אחד מהם)3. אין צורך בציוד היקפי!4. צריך את כל הרכיבים5. שקט לא קריטי במיוחד אבל שלא יעשה רעש של מפעל6. לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא7. לא צריך לכלול אופיס או אנטי וירוס וגם לא חייב לכלול מערכת הפעלה8. אין העדפה לחנות - גר באזור המרכז9. מעדיף שיהיה חיבור USB3 או לפחות אפשרות לחיבור כזה בעתיד. ובשביל להריץ סרטים באיכות גבוהה כדאי שיהיה חיבור HDMI (תתקנו אותי אם אני טועה, אני לא מאוד מבין בזה). לא צריך hard disk בנפח של יותר מ500GB. מתכוון לחבר אותו למסך ''23 של סמסונג דגם p2370ms עם ניגודיות 1:50000 אם זה משנה משהו.10. מתכנן להשתמש רק במחשב הזה בשנים הקרובות אבל לא מתכנן לו שדרוגים וכו' כדאי שיהיה מחשב אמין יחסית שיעבוד כמה שנים טובותתודה מראש!המפרט הנוכחי הוא: מעבד:מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Trayמאוורר:קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2לוח אם: Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMIזיכרון:זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhzכרטיס מסך:On Board Intel HD Graphics 2500דיסק קשיח:דיסק SSD Transcend SSD720 2.5'' 128GB SSD SATA III Retailצורב:צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sataכרטיס קול:On Board 5.1 Channel Audioציוד רשתות:On Board 10/100/1000ספקי כוח:Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan 24pinמארז:מארז Sharkoon Vaya Eco Black ATX Case (No PSU)
פורסם 2013 באפריל 712 שנים מחבר המחיר יצא לי 2500ש"ח סה"כ. יש חיבור HDMI, יש כניסות USB3 ולקחתי 128GB SSD במקום דיסק קשיח רגיל כי אני חושב שאני לא צריך נפח גדול כ"כ ונאמר לי שהגישה לדיסק משמעותית מהירה יותר והמחשב ירוץ מהר יותר.לגבי הזיכרון, כרגע זה 4GB, מספיק לדעתכם? ו... אם אני לא עורך תמונות או סרטים, ואני לא משחק משחקים כמעט, אין צורך לשדרג כרטיס מסך נכון?
פורסם 2013 באפריל 712 שנים הלוח לא הכי משתלם, המעבד כנראה מיותר לגמרי והספק ג'נרי ולא מומלץ (שאייבורי יפסיקו כבר לדחוף כאלה).איזו מכונה וירטואלית אתה נוהג להרים? אתה הולך לבצע קומפילציות כבדות?
פורסם 2013 באפריל 712 שנים הספק מksp לא מאייבורי אייבורי עברה בעיקר לfsp במחשבים מוכנים תבדוק את הספקים שחנויות יקירות הפורום שמות במפרטים המוכנים שלהם
פורסם 2013 באפריל 712 שנים מחבר אני עוד לא כ"כ מבין בזה אבל אם בכלל אני יעשה את זה מתישהו, כנראה שVMWare או VirtualBox בשביל להפעיל ubuntu כנראה אבל שוב, זו לא המטרה העיקרית של המחשב, אני ישמח אם על הדרך הדברים האלו יתאפשרו. לא מתוכננות קומפילציות כבדות ובכללי תכנות כבד מידי.הספק (וגם המארז) באמת נבחר באופן דיי שרירותי אז אני מבין שכדאי להחליף, איזה כדאי?אני רוצה חיבור HDMI וכניסות USB3 אז השאלה אם לקחת לוח אם שיספק את שניהם (זה מה שעשיתי) או לוח אם עם חיבורי USB3 וGPU עם חיבור HDMI. השאלה אם אני צריך בכלל GPU או שהמעבד יעשה את העבודה?בקיצור הסתבכתי לגמרי, אשמח לעזרה לתקן את המפרט
פורסם 2013 באפריל 712 שנים אם זה רק בשביל מכונה אחת שתריץ סביבה של לינוקס (בשביל תכנות) אז המפרט הבא יספיק בהחלט:מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪263קירור למעבד:Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0כמות: 1 - מחיר: ₪295מארז:באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪385זיכרון:Crucial 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪147קשיח למחשב שולחני:Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪485כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪110הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪1729מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1695 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/bn3e9kwz
פורסם 2013 באפריל 812 שנים מחבר דבר ראשון תודה על העזרה!אבל מוזר לי קצת, אתה טוען שמספיק לי מעבד מאוד מאוד בסיסי, ולא צריך כרטיס מסך?אני כן רוצה להשקיע את ה2500 ש"ח של התקציב בשביל ביצועים טובים יותר ובשביל שהמחשב ימשיך לעבוד טוב גם בשנים הבאות.לגבי לוח האם, לא הצלחתי לראות אם יש בו חיבור HDMI, יש בו?ולגבי הSSD, האם עם רכיבים כמו שתיארת, הSSD באמת ייתן האצה ושיפור בביצועים? והבנתי שכשמשתמשים בSSD צריך להיזהר כשבוחרים ספק כוח? שמעתי שעם ספק כוח לא מספיק טוב וקצת חוסר מזל וכמה הפסקות חשמל הSSD יכול להישרף בקלות.
פורסם 2013 באפריל 812 שנים SSD נותן האצה מדהימה, מה שאני הכי אוהב בו שהמערכת עולה תוך שניות בודדות וכל תוכנה שמותקנת על הSSD עולה מהר ועובדת נהדר. כלל, אם אתה יכול להרשות SSD, תקנה כמובן שאתה צריך לקנות את האחד הנכון, יש חברות שהכוננים שלהם נוטים להיכשל יחסית מהר, אבל זה לא המצב פה. בכל מקרה, לגבי הספק כוח, זה עניין חשוב לכל הרכיבים, כל החלקים יכולים להיהרס כתוצאה מספק כוח לא טוב, אבל אתה יכול להיות בטוח שגיל אכן סידר לך אחד שלא יעשה בעיות כאלו.
פורסם 2013 באפריל 812 שנים דבר ראשון תודה על העזרה!אבל מוזר לי קצת, אתה טוען שמספיק לי מעבד מאוד מאוד בסיסי, ולא צריך כרטיס מסך?אני כן רוצה להשקיע את ה2500 ש"ח של התקציב בשביל ביצועים טובים יותר ובשביל שהמחשב ימשיך לעבוד טוב גם בשנים הבאות.המעבד בהחלט מספיק. יש לו ליבה גרפית מובנית שמסוגלת להריץ סרטי Full HD ובתלת מימד.השקעה נוספת תהיה מבוזבזת אם השימושים במחשב לא ישתנו מהותית בקרוב. נשאר לך מספיק כסף בשביל לצבור למחשב חדש בעתיד אם תצטרך בכלל.לגבי לוח האם, לא הצלחתי לראות אם יש בו חיבור HDMI, יש בו?יש בו.ולגבי הSSD, האם עם רכיבים כמו שתיארת, הSSD באמת ייתן האצה ושיפור בביצועים? והבנתי שכשמשתמשים בSSD צריך להיזהר כשבוחרים ספק כוח? שמעתי שעם ספק כוח לא מספיק טוב וקצת חוסר מזל וכמה הפסקות חשמל הSSD יכול להישרף בקלות.ספק טוב תמיד חשוב. ספקים לא איכותיים לא כוללים הגנות, לא תמיד מספקים זרמים יציבים ובד"כ לא מספקים את ה-WATT המוצהר (לפעמים רק אחוזים בודדים ממנו!)הספק ששמתי איכותי. ככלל, כונני SSD אינם מכניים כמו הכוננים הקשיחים ולכן אמורים להיות אמינים יותר. כמובן שתמיד צריך לגבות חומרים חשובים.
פורסם 2013 באפריל 1912 שנים מחבר אחרי עיקוב רציני ועודף התלבטויות, הזמנתי בדיוק את המפרט שהצעת, ההבדל היחידי הוא שלקחתי את ה 840 PRO ולא הרגיל. גיל, תודה רבה על העזרה =] אפשר לנעול
פורסם 2013 במאי 112 שנים מחבר קיבלתי בשעה טובה את המחשב אבל עם תקלה! הדלקתי אותו מספר פעמים, מתוכן פעמיים הופיעה על המסך השורה "operating system missing" והמחשב לא עלה כמובן. קצת מפתיע בהינתן העובדה שהזמנתי מערכת הפעלה ב380 ש"ח. כרגע המחשב דלוק ונראה שהוא עובד בסדר אבל קצת מפחיד אותי שזאת תקלה שתתנקם בי בשלב כלשהו. האם זו תקלה מוכרת? מישהו יודע מה יכול לגרום לכך או איך לתקן את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.