פורסם 2013 באפריל 112 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500, לחסוך כמה שאפשר, אפשר לחרוג ממש בקצת.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אינטרנט, מוזיקה, הרבה פוטושופ (לא מקצועי), יו טיוב, סרטים HD, לא מתכנן לשחק הרבה משחקים אבל מת לשחק GTA 5 וניד פור ספיד.כרגע יש לי מסך ״20.1 ותמיד פינטזתי על מסך 24״ אבל אני לא יודע אם זאת החלטה נכונה, אני מתלבט בין 22-23-24, ראיתי בזאפ שהמחירים די זולים עם פאנל IPS, אז אם אפשר עזרה גם בזה, תודה!3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אני רוצה מקלדת ועכבר רגילים, לא מקלדת ״שבורה״ ולא עם מיליון לחצני מולטי מדיה, רוצה מקלדת דקה, חלקה ונעימה ועם מקש אנטר גדול אם אפשר. לא חייב אלחוטי (בעקרון זה נחמד אלחוטי אבל אף פעם לא היתה לי אז לא יודע מה עדיף). יש לי כרגע רמקולים 2.1 לוג׳יטק Z-4 והם אחלה אבל הייתי רוצה משהו יותר איכותי/חזק.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?חשוב לי, 8 לפחות.6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא צריך מערכת הפעלה, הרכבה בחנות.8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אין עדיפות, חנות מהמרכז - תל אביב, ראשלון לציון, חולון, בת ים.9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).אני לא הכי מבין/מכיר.. שיהיו חיבורים מהירים אם זה נכנס בתקציב.10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אני מתכנן למשוך עם המחשב הזה כמה שיותר אני מניח.קניתי בעזרת הפורום מחשב נייד לאחרונה, מקווה להיעזר בכם שוב!תודה רבה!
פורסם 2013 באפריל 312 שנים ציינת שאתה לא הולך לשחק יותר מידי, ואם נשים את NFS בצד כרגע, ה-GTA IV זה כמדומני אחד מהמשחקים המעיקים ביותר חומרתית, כדי שתוכל לשחק בו עם כמה שפחות פשרות ברזולוצית FHD של המסך החדש ידרש כרטיס לא זול. השאלה אם בשבילו אתה מוכן להשקיע לא מעט, או שגם שלל משחקים כבדים נוספים יבואו בחשבון על הדרך ותקבל תמורה להשקעה בצורה נאותה על מנת שהכרטיס ישב לא מנוצל לאחר שתמצה משחק או שניים.
פורסם 2013 באפריל 312 שנים מחבר תודה על התגובה.אני לא יכול להוציא יותר מידי בשביל משחק אחד באמת.. אני מוכן להתפשר בהגדרות, זה יעזור? או שאני בכל זאת יצטרך כרטיס מסך חזק שעובר את התקציב?אני בכל מקרה חייב מחשב, עם הגדרות נמוכות או גבוהות של gta 5.
פורסם 2013 באפריל 812 שנים מפרט אפשרימפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilמעבד:Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪889קירור למעבד:Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0כמות: 1 - מחיר: ₪308מארז:בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪485זיכרון:Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11כמות: 1 - מחיר: ₪299קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪357כרטיס מסך:Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retailכמות: 1 - מחיר: ₪1187כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪110מסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HMכמות: 1 - מחיר: ₪899הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪4578המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4487 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/runym9gwמקלדת ועכבר תוכל להוסיף מה שתבחר, תוסיף כ~250 ש"ח לסט.סה"כ המפרט שהוצע לעיל אמור לענות על מירב הדרישות שציינת, בבחינת השקט הוא לא יהיה 8, יותר קרוב ל-6
פורסם 2013 באפריל 812 שנים תראה, כדי להריץ את המשחק כראוי בגדרות טובות ברזולציה הזו צריך כרטיס מסך טוב, לא חייב להשתולל אבל עדיין אחד טוב, מעבר לזה אם לא תשחק יותר מעבר למשחק או שניים כמובן שהוא לא ינוצל וכואב על הכסף שהשקעת.אם נלך על מערכת כזו:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .מעבד:Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪889קירור למעבד:Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0כמות: 1 - מחיר: ₪295מארז:באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪699זיכרון:Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11כמות: 1 - מחיר: ₪299קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪357כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪110מסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HMכמות: 1 - מחיר: ₪899הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪3592מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3521 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/g4p9kcmbאמרת שחשוב לך רמת שקט גבוהה, אז כללתי מארז שקט עם חומר לבידוד רעשים. העסק הזה עולה לך תוספת שלכ-200 שקלים נוספים. מה שעם הכרטיס מסך (במידה ותבחר באחד יקר יותר) יכניס אותך כנראה לחריגה עם הציוד ההיקפי.האופציות שלרשותך הן:1- כרטיס דור קודם במחיר משתלם שידע להריץ את המשחק בצורה סבירה:http://www.tms.co.il/product/12020במידה ובאמת יזנח כל העסק הזה של גיימינג לאחר משחק או שניים.2-כרטיס עדכני וחזק יותר, כמובן שגם יקר יותר:http://www.tms.co.il/product/118833- משהו באמצע יד שניה עם אחריות כמו זה לדוגמה:http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/25528/cat/34500 זה מחיר טוב לכרטיס כזה עם אחריות. ואפשר למצוא בקלות כאלה במחיר הזה.4-או "להשתולל" עם כרטיס כדוגמת מה שקיבלת למעלה. ביצועים בלי הרבה פשרות, אך שוב, שיקול של תדירות משחק ורצון להשקיע.(כבר רשמתי את התגובה עם המפרט אז שיהיה למרות שאין טעם לבנות כמעט את אותו המפרט פעמיים)
פורסם 2013 באפריל 812 שנים מחבר תודה על התגובות אנשים אני חושב שאני אלך על כרטיס מסך משתלם ופחות חזק כי אני באמת חושב שחוץ מ- gta 5 אין איזה משחק שאני מת לשחק בו שהוא כל כך כבד ואני אשחק בו בהגדרות לא הכי גבוהות. יש משהו שאפשר לעשות בקשר לשקט? שוב תודה!
פורסם 2013 באפריל 1412 שנים מחבר יש למישהו עוד איזה הערה/הארה/עצה לגבי המפרט שניתן לי פה? האם זה המפרט הכי טוב שאפשר לקבל במסגרת התקציב שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.