עבור לתוכן

קובץ ראר מוצפן

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי קובץ ראר עם תמונות אישיות והייתי שמח לפצח את הסיסמא של הקובץ.

לנסות להזכר זה לא יעזור כי ניסיתי מליון ואחת ססמאות שלי ..

חשבתי לרגע על זה שאני לא חייב להשתמש בBrute force כי אין לי סבלנות לזה .. וזה לא כ"כ יעיל ..

אבל בקטע הקוד חייב להיות

if (passwordCorrect)

extract() ;

else

showWrongPassword();

אני צודק?

HEX יהיה יעיל?

פורסם

לא.

הסיסמא היא המפתח של ההצפנה.

פורסם
  • מחבר

לא.

הסיסמא היא המפתח של ההצפנה.

תוכל לפרט יותר?

פורסם

תלמד קצת על הצפנות...

הצפנה זה תהליך שמקבל קלט כלשהו ומפתח הצפנה, ואז משתמש במפתח ההצפנה על מנת להצפין את הקלט.

בלי מפתח ההצפנה אי אפשר לפענח את ההצפנה (אחרת מה הצפנה הייתה שווה?)

פורסם

כשאתה בוחר סיסמא ל-RAR שלך, הוא למעשה מצפין את הקבצים (ב-AES אם אינני טועה) עם הסיסמא שבחרת כמפתח להצפנה.

כשאתה מנסה לפתוח את ה-RAR עם מפתח כלשהו, הוא מנסה לפענח את הקובץ המוצפן בעזרתו.

אגב, אם זה קובץ גדול, bruteforce ייקח זמן רב כי הוא לא יודע אם המפתח תקין עד אשר הוא סיים לפענח באמצעותו את הצופן (שים לב שהודעת השגיאה מופיעה רק לאחר הפענוח).

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תלמד קצת על הצפנות...

הצפנה זה תהליך שמקבל קלט כלשהו ומפתח הצפנה, ואז משתמש במפתח ההצפנה על מנת להצפין את הקלט.

בלי מפתח ההצפנה אי אפשר לפענח את ההצפנה (אחרת מה הצפנה הייתה שווה?)

אוקיי תודה.

[quote author=SinMaker link=topic=557578.msg4752610#msg4752610 date=1364821548]

כשאתה בוחר סיסמא ל-RAR שלך, הוא למעשה מצפין את הקבצים (ב-AES אם אינני טועה) עם הסיסמא שבחרת כמפתח להצפנה.

כשאתה מנסה לפתוח את ה-RAR עם מפתח כלשהו, הוא מנסה לפענח את הקובץ המוצפן בעזרתו.

אגב, אם זה קובץ גדול, bruteforce ייקח זמן רב כי הוא לא יודע אם המפתח תקין עד אשר הוא סיים לפענח באמצעותו את הצופן (שים לב שהודעת השגיאה מופיעה רק לאחר הפענוח).

בהצלחה

קובץ הראר שוקל 80MB ובנוסף לזה כל הססמאות שלי חוצות את גבול ה9 תווים .. לכן אני לא הולך על Brute

בקיצור , הקובץ אבוד? דרך Recover my files אוכל לפצח?

פורסם

תנסה עם crark על כרטיס מסך חזק, זה די מהיר יחסית, אני מקווה בשבילך שזו ססמא פשוטה ולא ארוכה מדי :)

[bcRARk supports NVIDIA GPU with CUDA support and computing capability 1.1. From v. 3.4, cRARK also supports OpenCL both on NVIDIA and ATI/AMD Radeon GPUs.

בקשר לגודל הקובץ - אאל"ט אפשר להגדיר לו שינסה לפתוח רק קובץ אחד מתוך ה rar -נניח רק jpg אחד מתוך כל התמונות שיש שם

בהנחה ושמות הקבצים לא מוצפנים גם הם - אם אתה מסוגל לראות את שמות הקבצים אבל צריך ססמא רק כדי לפתוח אותם

- אז תריץ את crark רק על אחד מהם שאתה בוחר ואז אולי התהליך ייקח פחות זמן.

אגב, אם אין לך סבלנות להשאיר את זה ימים ושבועות, אתה תמיד יכול לשלם קצת לאמזון ולהשכיר כח עיבוד ב EC2 לצורך העניין

כמה דולרים וזה ירוץ הרבה יותר מהר מבבית :)

פורסם
  • מחבר

תנסה עם crark על כרטיס מסך חזק, זה די מהיר יחסית, אני מקווה בשבילך שזו ססמא פשוטה ולא ארוכה מדי :) בקשר לגודל הקובץ - אאל"ט אפשר להגדיר לו שינסה לפתוח רק קובץ אחד מתוך ה rar -נניח רק jpg אחד מתוך כל התמונות שיש שם

בהנחה ושמות הקבצים לא מוצפנים גם הם - אם אתה מסוגל לראות את שמות הקבצים אבל צריך ססמא רק כדי לפתוח אותם

- אז תריץ את crark רק על אחד מהם שאתה בוחר ואז אולי התהליך ייקח פחות זמן.

אגב, אם אין לך סבלנות להשאיר את זה ימים ושבועות, אתה תמיד יכול לשלם קצת לאמזון ולהשכיר כח עיבוד ב EC2 לצורך העניין

כמה דולרים וזה ירוץ הרבה יותר מהר מבבית :)

בעייתי לשלוח את זה לגורם זר

יש שם תמונות ממש ממש ממש ממש אישיות. אם אתה מבין את כוונתי. ;)

בכל מקרה הצלחתי לפצח את הסיסמא

יצרתי קובץ ססמאות משלי והרצתי "התקפת מילון" , עבד ;)

פורסם

זה לא לשלוח... זה להשכיר רשת שרתים \ שרת עם גישה לכח עיבוד ולהריץ עליהם תוכנה, הגישה רק שלך, אף אחד לא נוגע לך בדאטא.

בכל מקרה מזל טוב :D

פורסם

יותר מזל משכל :D אבל לפחות יש כאן הרבה מידע לאנשים אחרים שקורה להם משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים