עבור לתוכן

ביליארד למחשב

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר משחק פול שמתנהג על פי חוקי הפיסיקה בעולם האמיתי ?

פורסם

יש את Virtual Pool וVirtual Snooker העתיקים לDOS, שלפחות על-פי תחושתי העניקו סימולציה טובה וגם ממשק מאוד נוח שגרם למשחק בהם להיות מאוד כיפי. אני עדיין משחק ונהנה מידי פעם באמצעות DOSBOX. יש להם גם המשכים יותר מודרניים. הדבר היחיד שם שלא היה מציאותי הוא שהמשחק התעלם ממכשולים למקל שלך, כלומר יכולת בלי בעיה להכות דרך כדור אחר או אפילו דרך השפה, אפילו עם English תחתון.

פורסם

למרות שאני לא משחק בהרבה משחקים בסגנון הזה אני מאמין שכמעט כל משחק יעשה את העבודה

בהתחשב בזה שזה בין הדרישות היחידות ממשחק ביליארד.

בתור התחלה אתה יכול לנסות האונליין ביליארד eight ball pool של miniclip שיצא לאחרונה גם לאייפון ולגלקסי.

http://www.miniclip.com/games/8-ball-pool-multiplayer/en/

אני לא מת על משחקי בליארד אבל לזה ממש התמכרתי.

ובהתחשב בזה שאתה משחק שם רק מול אנשים מרחבי העולם אז גם האינטיליגנציה של ה"מחשב" מאוד מציאותית! ;D

פורסם

חייב להוסיף שזה של MINICLIP - ממש ממכר ! זהירות !!!

יוצא לי הרבה לשחק מול אנשים מאינדונזיה , פקיסטן ושאר מדינות איסלם רחוקות - הם כנראה מאוד אוהבים את המשחק הזה...

וד"א כבר נתקלתי בלא מעט "צ'יטים" לכיוון - הארכת הקווים הקטנים שעוזרים לכוון עד קצה השולחן - דבר שדי מבאס כשאתה מתאמץ לכוון והיריב פשוט לא מפספס - אז נכון שבהרבה מקרים זה אני שלא ממש מקצוען ובעל עין כנראה טיפפה לא מדוייקת - אבל בהרבה מקרים זה פשוט מרגיש שהיריב משתמש בפלאג אין הנ"ל... (היו מקרים שאפילו שמתי לרגע סרגל על המסך לראות שאני לא מפספס פגיעה חשובה וקשה... חח.. - אולי זה גם רמאות ... LOL..)

פורסם

הminiclip הזה אולי ממכר, אבל הקשר בינו לבין ביליארד אמיתי הוא מקרי ביותר. מבט מלמעלה ושליטה על המכה באמצעות כפתורים וחיצים? נסו לשחק פעם במשחק נורמלי כמו Virtual Pool ותראו איך ביליארד צריך להיראות.

פורסם

נסו לשחק פעם במשחק נורמלי כמו Virtual Pool ותראו איך ביליארד צריך להיראות.

אתה מתכוון איך משחק ביליארד היה צריך להיראות לפני 15 שנה.

ובלי קשר, כל משחק שאני נהנה ממנו הוא מספיק נורמלי בשבילי.

פורסם

אתה מתכוון איך משחק ביליארד היה צריך להיראות לפני 15 שנה.

כמו שאמרתי, יש המשכים יותר מודרניים.

ובכל מקרה, אם אתה משווה למשחקי פלאש פשוטים כמו הminiclip, אז גם המקורי נראה יותר טוב מהם. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים