עבור לתוכן

איפה קונים היום key זול מחנות אמינה ל SC2:HOTS?

Featured Replies

פורסם

מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS

יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...)

אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה.

תודה.

פורסם
  • מחבר

עוד לא יצא לי לקנות אבל נזכרתי שהשארתי את הת'רד הזה יותר מדי זמן בלי לומר תודה

אז תודה רבה ראול :) אני מאמין שאני אקנה בימים הקרובים

(סתם שיהיה, כמו פעם שעברה אני בטח אשחק שבועיים ואז אחכה שנה וחצי להרחבה הבאה, מעביר את הזמן בצפיה ב casts ביוטיוב במקום לשחק :P)

בינתיים אם יש לעוד אנשים המלצות על אתרי keys שעונים על הקריטריונים (זול, אמין) - זה המקום להמליץ עליהם.

פורסם

ממליץ על green man gaming

קונה משם שאני ממש לא מעוניין לחכות למבצעים של סטים במשחקים החמים למשל :

borderland 2 , bioshock infinity ,ולאחרונה גם defiance

כשמדובר על השניים הראשונים כמובן בנוסף בהנחה הגדולה שקיבלתי ב preorder - ב borderland 2 - היה לי גם קוד הנחה שהוסיף לי עוד 10 אחוז הנחה ככה ששילמתי בזמנו 34 דולר אם אני לא טועה + כל התוספות שנלוו בהזמנה המוקדמת ב steam ( ה dlc הראשון בחינם )

בbioshock infinity בנוסף לזה שקניתי בהנחה קיבלתי את כל התוספות שנלוו להזמנה המוקדמת בסטים - אז יצא משתלם ביותר .

מעבר לעובדה שהאתר מאוד בטוח ואמין , החיסרון היחידי שמצאתי שחוץ מ steam אין להם משחקים שמקושרים רק ל origin או ל battlenet

זאת אומרת sc 2 , ו משחקים כמו simcity 5 לא תמצא שם - וזה רק החיסרון היחיד שמצאתי

אם אתה מעוניין לקנות שם משהו אשמח אם תעשה זאת דרך הקישור הנ"ל -

http://www.greenmangaming.com/?gmgr=jutiguno

זה נותן לי עוד 2 דולר הנחה לריכשות עתידיות למרות שזה לא הרבה זה גם משהו (-,

פורסם

באתר של באטל נט יש מבצע נחמד, 24% הנחה אם אתה קונה גם את WIC וגם את HOTS (הגעתי לזה כשלחצתי upgrade בתוך המשחק, חוץ מזה לא מצאתי את זה אצלהם)

זה עדיין טיפה יקר, אבל לפחות זה במחיר של משחק אחד ולא 2 :P

https://eu.battle.net/account/management/digital-purchase.html?product=S2&upgrade (צריך להתחבר)

סתם שיהיה, כמו פעם שעברה אני בטח אשחק שבועיים ואז אחכה שנה וחצי להרחבה הבאה, מעביר את הזמן בצפיה ב casts ביוטיוב במקום לשחק :P)

זה הסיבה היחידה שאני נמנע מקנייה שלו... אולי אקנה כשההרחבה השלישית תצא ויהיה חבילה של שלושתם במחיר נורמאלי

פורסם

האם המחירים באתר gamesrocket.com הם בליש"ט?

אני פשוט לא סגור על המחיר שם

אם ככה אז heart of swarm עולה 158 ש"ח

לא משתלם לטעמי

פורסם

המחיר המוצג הוא 29.5 יורו, שהם כ-140 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים