פורסם 2013 במרץ 2312 שנים מחבר יש דרך לעבוד עם קבצי אקסל בC# מבלי הקובץ האקסל יהיה פתוח כי כשאני משתמש בקטע קוד הזה:[size=78%]Excel.Application SrcExcel = new Excel.Application();[/size] Excel.Range SeRng; SrcExcel.Visible = true; Excel.Workbook SexcelWorkbook = SrcExcel.Workbooks.Open(Shared.fpath, 0, false, 5, "", "", false, Excel.XlPlatform.xlWindows, "", true, false, 0, true, false, false); Excel.Sheets SexcelSheets = SexcelWorkbook.Worksheets; string ScurrentSheet = "חישוב פרופיל"; Excel.Worksheet SexcelWorksheet = (Excel.Worksheet)SexcelSheets.get_Item(ScurrentSheet); Excel.Range SexcelCell = (Excel.Range)SexcelWorksheet.get_Range("A1", "A1");ואם אני סוגר את האקסל הפתוח התוכנה נתקעתאני רוצה לגרום לכך האקסל לא יפתח דרך המיקטוסופט אופיס אלה ישאר סגור אבל יאפשר לי לערוך אותו
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים יש מתודות Value \ Get valueע"עhttp://msdn.microsoft.com/en-us/library/microsoft.office.interop.excel.range_members(v=office.14).aspx
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים מחבר אני מכיר ומשתמש בתמתודות האלה אבל הם עובדות רק אם האקסל פתוח כל הכוונה של השאלה האם יש דרך לקחת נתונים או לערוך אקסל מבלי לפתוח אותו אלה רק דרך התוכנה שאני בונה??אפשר מדריך איך להשתמש בAccess בתור Database?כי כשאני מסנה להשתמש אני נתקל בבעיה The Microsoft.ACE,OLEB לא רשום או משהו כזה
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים אתה יכול לנסות לקרוא ממנו כקובץ XML אם הוא נכתב בגירסא 2007 ומעלה...אם לא אתה יכול לנסות לפתוח את הקובץ ברקע ללא הצגה של החלון ולבקש לסגור את התהליך מיד בסיום הקריאה מהאקסל
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים מחבר אפשר הסבר איך לבצע את שתי האפשרויות באפשרות הראשונה פשוט להתייחס אליו מראש כאל xml או שצריך לעשות פעולות מסוימות
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.אם אתה עובד עם הספריות של MS אז הוא פותח תהליך של EXCEL. אתה יכול לדאוג שלא יראו אותו נפתח, אבל הוא יהיה פתוח ובלתי נראה.אם אתה רוצה לגשת למידע ה-EXCEL בלי לפתוח את הקובץ ע"י EXCEL, אתה תצטרך לעבוד קשה ולפענח את ה-XML שלו. לא יודע אם יש לזה ספריות מוכנות, תחפש ברשת.
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים שימוש בODBC עדיין יחייב תהליך של Excel רץ.אתה צריך להתשמש ב interop assemblies. אם מדובר על עבודה עם קובץ שהוא Open XML אז גם להתמש ב assmebly בשבילו.
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים טענה מעניינת בהתחשב בעובדה שבכלל לא צריך Excel מותקן על המחשב כדי להשתמש בODCB (או בOLEDB לצורך העניין).וגם: לא כזה ברור אם הפריע לפותח הדיון שיש תהליך Excel רץ, או רק חלון של ממש.
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים מחבר סבבה ממש תודה ועכשיו עוד טיפה אני ינצל את המצב ויחפור לכםאיך אני משתמש במיקרוסופט אקסס 2013כdb איך אני מבצע את החיבור ואז כראיה וכתיבה של התוכן של db
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.