עבור לתוכן

לא מצליח לפרמט לא משנה מה אני עושה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני לא מצליח לפרמט תמחשב ואין לי שמץ למה.

אולי צריך לשנות משהוא דרך הביוס או משהוא דומה.

במחשב יש 2 כוננים קשיחים רגילים 1 SSD.

תיראו מה זה אומר לי פעם ראשונה שאני רואה את זה!!

ואחרי שאני לוחץ לו OK זה רושם לי מה שרשום בתמונה השנייה

פורסם

99% שיש בעיה בדיסק ההתקנה, כל פעם שזה הראה לי את ההודעה הזאת היית בגלל דיסק לא תקין.

מצד שני יכול להיות שחסר לך הדרייבר לכוננים הקשיחים.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה הקושחה של הSSD?

התקנתי קושחה חדשה שהורדתי מהאינטרנט לפני שניסיתי את ההתקנה.

אם זה יכול להיות זה, אז להתקין אותה גרסא? האם אני יכול להוריד גרסאת קושחה?

פורסם

SSD למה ?

שגיאה זה בכונן DVD שלך. מה קשר ל SSD ?

קראת מאמר של מיקרוסופט ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר עם עוד כונן וזה לא עבד גם.

ניסיתי עם 4 גרסאות שונות של win7 64bit שהורדתי וזה נתן את אותה הערה בכולם.

אני באמת לא מצליח להבין מה הבעיה.

פורסם

תשתמש בדיסק מקורי.

פורסם
  • מחבר

אחי זה לא זה הבאתי עכשיו דיסק מקורי מהשכן וגם לא נותן...

יש מצב שהקשוחה עושה בלאגן או הביוס?

זה הלוח של פטאלתי מסובך קצת.

פורסם
  • מחבר

קיצור אני אישית אחרי ישיבה מעמיקה הבנתי מה הבעייה הבעייה בהגדרות בלוח אם.

היה לי צורב IDE והחלפתי אותו לצורב SATA כי הוא לא היה מזהה אותו בגלל לא יודע למה אז קניתי צורב SATA.

בגלל שהבן אדם אמר שהצורב ישן וכנראה העינית שלו גמורה אז קניתי תצורב מימנו כן דחפו לי צורב עם כבל SATA אבל אין בעייה אפשר להגיד שזה סוג של שידרוג במקום 160 שקל שילמתי 90.

עכשיו הSSD שיש לי הוא הC400 עשיתי את כל האפריות שאפשר במחשב החדש שלי כן עכשיו אני על המחשב הישן.

בקיצור הוא לא נתן לי להתקין עליו תוינדוס יותר מיזה ניתקתי את כל הכוננים שיש לי במחשב והשארתי רק תSSD בפנים ועדין לא נתן לי להתקין ,טוב קיבלתי עצבים התקשרתי לתכנאי שלי של המחשבים והוא אמר לי דבר כזה בוא ניבדוק שהSSD לא פגום לך למחשב הישן שלך חבר רק תSSD ותנסה להתקין עליו וינדוס כן התקנתי אותו עם אותו כונן ישן שהוא אמר שהעיינית שלו כבר לא טובה...הקיצור ההתכנה עבדה והוא אמר לי עכשיו אחרי שהוינדוס עלה במחשב הישן תכניס את הSSD למחשב החדש ותדליק כן הוא הלך הביתה בדיוק שסיימתי לעשות הכל ,הכל דרך הטלפון אגב.

ועכשיו נתקעתי עם מחשב לא פעיל שביוס שלו מעפן בצורה מוזרה וחבר שעובד במחשבים אמר לי שזה בעייה מוכרת עם הIDE והSATA .

אשמח לעזרה בביוס הזה כי לי נשבר ואני לא יודע כבר מה לעשות עדכנתי את הקשוחה להכי טובה שלו ויש עדיין בעייה הביוס הביוס הביוס אין לי שמץ במה לשחק שמה עוד עם משהוא מוכן לעזור לי טלפונית אני אשמח מאוד מאוד.

לוח אם של פטאלתי P67 B3 המתוקן.

אני מרגיש אבוד כבר, אני מעדיף לעשות את זה עם משהוא במקום לנסוע עוד פעם לטכנאי ועוד לשרף הרבה הרבה זמן כי כבר 4 ימים אני ככה ולא יודע מה לעשות שיניתי להאצ'י העברתי אותו לSATA 3 MASTER כימעט כל דבר אפשרי שחשבתי עלו הביוס פשוט מסובך מידי או שכנראה אני לא מבין אותו נכון.

אז מי שמבין או שמע על הבעיות האלו אשמח לעזרה.

עדיין לא עדתי עם הSSD מהרכישה שהיתה באתר כי לא היה לי זמן לפרמט תמחשב והיה לי הרבה דברים חשובים שמה ועכשיו מצאתי תזמן להתעסק בהכל ועשיתי גם קנייה של 2T שיהיה לי מקום לכל הדברים.

מי שמבין בלוח אם הזה או בביוס ויכול לעזור לי אני אשמח שלחו לי אפילו מספר בפרטי ואני יתקשר(:

תודה מראש לכל העוזרים .

פורסם

תעביר את הצורב וה SSD ל SATA 2 רגיל ובאותו ערוץ לצורך ההתקנה ותכוון בביוס האצי ובוט מהצורב

אחרי ההתקנה תעבור ל SATA 3

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה גם לא הלך..

גם הוא היה במסטר SATA 2 וגם ברגיל ולא הצלחתי.

אחי התקנתי אותו על מחשב אחר והוא ססירב לעלות...

פורסם

אן שדים ורוחות זה חייב לעבוד אלה אם כן יש בעית תאימות בן הלוח ל SSD שתיפתר בעידכון ביוס... תפנה ליצרנים

פורסם
  • מחבר

איך אני פונה ליצרנים? כן כל מי שהיה אצלי מהבית מהחברים שמבינים אמרו זה לא יכול להיות זה חייב לעבוד זה לא יכול להיות ואמרו לי שזה הדבר הכי מוזר שהם ראו ועוד בלוח אם כזה.

נשלח מהאייפון.

פורסם
  • מחבר

הבעייה נפתרה תודה לכולם.

הביוס היה חוסם את הSSD בגלל זה לא הצלחתי כי הוא העביר אותו IDE שההיתי משנה אותו שאמרתי לו לשמור בביוס הוא לא היה שומר בגלל כפתור הנעילה בלוחאם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים