פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים ראיתי עוד כמה חברות שמספקות שרתים בטורקיה, אני מאמין שלנו זה יהיה עדיף...
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים ראיתי עוד כמה חברות שמספקות שרתים בטורקיה, אני מאמין שלנו זה יהיה עדיף...לא, אין לנו חיבור ישיר לטורקיה, יש לנו חיבור לאיטליה משם הוא מתפצל לשאר מוקדים ראשים באירופה. טורקיה יהיה פינג גרוע, אתה מוזמן לבדוק.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים בקיצר המצב רע.ואם מדברים על שרתים, אני חווה היום יותר לאגים מהרגיל, גם לכם זה קורה?
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לא, אין לנו חיבור ישיר לטורקיה, יש לנו חיבור לאיטליה משם הוא מתפצל לשאר מוקדים ראשים באירופה. טורקיה יהיה פינג גרוע, אתה מוזמן לבדוק.טוב זה לא ידעתי...
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים יש הסבר למה הפינגים הכי טובים שלנו תמיד זה גרמניה אבל החיבור גם המד-1 וגם הכבל החדש של 014 הוא לאיטליה לפי מה שאני יודע?
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים יש הסבר למה הפינגים הכי טובים שלנו תמיד זה גרמניה אבל החיבור גם המד-1 וגם הכבל החדש של 014 הוא לאיטליה לפי מה שאני יודע?זה נכון, אבל זה תלוי בתשתית המקומית (לא רק לאן הכבל התת ימי שלנו מגיע, אלא איך החיבור באותה מדינה קולט אותנו)ברגמניה, שוודיה וכו יש את אחד מחיבורי האינטרנט הכי טובים בעולם.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לא ידעתי את זה. לרוב אתה מנחש שככל שהמיקום הגיאוגרפי יותר קרוב אלייך אז זה יהיה יותר טוב.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לא ידעתי את זה. לרוב אתה מנחש שככל שהמיקום הגיאוגרפי יותר קרוב אלייך אז זה יהיה יותר טוב.לפי המחשבה הזו, היה אמור להיות לנו פינג מעולה לארצות המערב במזרח התיכון, מה שבפועל רחוק מאוד מהמציאות (הפינג עובר קודם לאירופה ורק משם לארצות המערב במזרח התיכון)
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים שיפור ביצועים -נסו http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים ניסית את שה? אני זוכר שניסיתי את זה במחשב הקודם שלי וזה לא עשה משהו שאפשר לשים לב אליו...
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים אין מצב, זה אומר לי שיש לי 2 ליבות שהן PARKED, יש לי 4 ליבות והבנתי שCORE PARKING שייך רק ל6 ומעלה ?חוץ מזה איך פשלה כזאת יכלה לשרוד כל כך הרבה זמן ? ואיך יכלנו לקבל 100% שימוש אם זה נכון?
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים כי זה בולשיט. מי שחווה גמגומים לא ברורים, שינסה קודם כל לבטל את ה Hyper-Thread'n (אם קיים).
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Please choose a server in your own country!כוס אמא של הגרמנים האלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.