עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

ראיתי עוד כמה חברות שמספקות שרתים בטורקיה, אני מאמין שלנו זה יהיה עדיף...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ראיתי עוד כמה חברות שמספקות שרתים בטורקיה, אני מאמין שלנו זה יהיה עדיף...

לא, אין לנו חיבור ישיר לטורקיה, יש לנו חיבור לאיטליה משם הוא מתפצל לשאר מוקדים ראשים באירופה. טורקיה יהיה פינג גרוע, אתה מוזמן לבדוק.

פורסם

בקיצר המצב רע.

ואם מדברים על שרתים, אני חווה היום יותר לאגים מהרגיל, גם לכם זה קורה?

פורסם
לא, אין לנו חיבור ישיר לטורקיה, יש לנו חיבור לאיטליה משם הוא מתפצל לשאר מוקדים ראשים באירופה. טורקיה יהיה פינג גרוע, אתה מוזמן לבדוק.

טוב זה לא ידעתי...

פורסם

יש הסבר למה הפינגים הכי טובים שלנו תמיד זה גרמניה אבל החיבור גם המד-1 וגם הכבל החדש של 014 הוא לאיטליה לפי מה שאני יודע?

פורסם
יש הסבר למה הפינגים הכי טובים שלנו תמיד זה גרמניה אבל החיבור גם המד-1 וגם הכבל החדש של 014 הוא לאיטליה לפי מה שאני יודע?

זה נכון, אבל זה תלוי בתשתית המקומית (לא רק לאן הכבל התת ימי שלנו מגיע, אלא איך החיבור באותה מדינה קולט אותנו)

ברגמניה, שוודיה וכו יש את אחד מחיבורי האינטרנט הכי טובים בעולם.

פורסם

לא ידעתי את זה. לרוב אתה מנחש שככל שהמיקום הגיאוגרפי יותר קרוב אלייך אז זה יהיה יותר טוב.

פורסם
לא ידעתי את זה. לרוב אתה מנחש שככל שהמיקום הגיאוגרפי יותר קרוב אלייך אז זה יהיה יותר טוב.

לפי המחשבה הזו, היה אמור להיות לנו פינג מעולה לארצות המערב במזרח התיכון, מה שבפועל רחוק מאוד מהמציאות (הפינג עובר קודם לאירופה ורק משם לארצות המערב במזרח התיכון)

פורסם

ניסית את שה? אני זוכר שניסיתי את זה במחשב הקודם שלי וזה לא עשה משהו שאפשר לשים לב אליו...

פורסם

כרגע נכנס לבדוק. יש תגובות רבות שזה עזר.

פורסם

אין מצב, זה אומר לי שיש לי 2 ליבות שהן PARKED, יש לי 4 ליבות והבנתי שCORE PARKING שייך רק ל6 ומעלה ?

חוץ מזה איך פשלה כזאת יכלה לשרוד כל כך הרבה זמן ? ואיך יכלנו לקבל 100% שימוש אם זה נכון?

פורסם

כי זה בולשיט. מי שחווה גמגומים לא ברורים, שינסה קודם כל לבטל את ה Hyper-Thread'n (אם קיים).

פורסם

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Please choose a server in your own country!

כוס אמא של הגרמנים האלה...

פורסם

^^

אם יש לך כוח, דווח לEA... אם אני זוכר נכון, זה בניגוד לTOS שלהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים