עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

למצוא חוות שרתים זה לא הבעיה... יש מספיק חברות שמוכנות למקור מקום. השאלה כמה EA/DICE יבקשו על האישורים שלהם..

אני מצאתי מחירים ל BF3 אולם באתר באטרלוג רוסי... אך המחיר סביר מאוד. מה שכן אין BF4.

אני חושב שעם זה מגיע כי 1000 ש"ח בחודש לשניהם... אפשר לגבש קבוצה רכישה. לא?

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברת שרתים - חברה שמשכירה שרתי משחק, לא חוות שרתים.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר זה מרגיש כאילו כל משתמש יצטרך לשלם בסביבות ה 50 ש"ח לחודש... לא נראה לי סביר בכלל 1000ש"ח... אי אפשר ליצור לזה רכישה קבוצתית כי זה פר חודש, כל חודש יכולות להיות ירידות ועליות אחוזי המשתמשים שנכנסים לשרת, אי אפשר לנתב את התופעה הזאת, אני לא מכיר אז אני לא יודע לתת פתרון, אבל באמת נשמע כאילו אין לישראל רצון גדול מספיק בשביל לספק שרתים, משהו מאוד מוזר.

פורסם

אני מצאתי חברות בישראל שיכולות לתת מקום... ומחירים יחסית זולים לשרתי משחק... השאלה היא כמה רוצים EA/DICE. אני פשוט לא מאמין שאף חברה לא רוצה להרים את הכפפה. גם ל XBOX וPC יש קהילה מאוד רחבה במדינה...

פורסם

דניאל, אני מאמין לך אבל אני מתקשה באמת להאמין שיסרבו לתת לנו לפתוח שרת.

BF4 נמצא בתהליכי השקה, הם משקיעים בפרסום, אז הם ימנעו משחקנים לשכור שרת פרטי? זאת התעלמות מוחלטת מהקהל שלהם.

אני אישית ראיתי באינטרנט שרתים להשכרה, העלות היא באיזור ה45 יורו לחודש. אם גיוס מתאים אני מאמין שנוכל כולנו להחזיק שרת ביחד לחודש חודשיים.

שוש, אם יש לך חברה שכזאת אז תפרסם?

פורסם

אתם מוזמנים לנסות ולהבין באיזה קיר אטום אתה תיתקלו :)

פורסם

http://perfectserv.co.il/

למשל - אני מאמין שאפשר לדבר איתם

- - - תגובה אוחדה: - - -

צריך קומבינות, או הרבה כסף. הם לא יתנו לכל מבקש את קבצי השרתים שלהם..

למה ללכת עם ראש בקיר... זה קשה... למה פשוט לא לעבור אותו מהצד :)

פורסם

תעשו לעצמכם טובה, אל תיכנסו לשרתים רוסים.

כשאתה נכנס זה כותב לך פינג יציב, אבל כשאתה כבר בפנים, קורע ת'תחת ונמצא מקום שני הפינג מזנק ל350 עד שהמשחק קורס לך -_-

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה,

רציתי רק לציין שמהידע שיש לי אין חברות שרתי משחק נורמליות בארץ. החברה הכי נורמלית שהשתמשתי בשירותיה היא http://hypernia.com/

חברה בינלאומית שמשום מה מספקת שרתים גם בישראל ועוד שרתים מעולים.

ראיתי שאין להם שם battlefield 4 לישראל אבל יש שם משחקים רבים אחרים כמו bad company 2 וכו'...

שלחתי להם הודעה בכל אופן אם בהמשך יהיו שרתי battlefield 4 לישראל.

פורסם
שלום לכולם, אני חדש פה,

רציתי רק לציין שמהידע שיש לי אין חברות שרתי משחק נורמליות בארץ. החברה הכי נורמלית שהשתמשתי בשירותיה היא http://hypernia.com/

חברה בינלאומית שמשום מה מספקת שרתים גם בישראל ועוד שרתים מעולים.

ראיתי שאין להם שם battlefield 4 לישראל אבל יש שם משחקים רבים אחרים כמו bad company 2 וכו'...

שלחתי להם הודעה בכל אופן אם בהמשך יהיו שרתי battlefield 4 לישראל.

צר לי... אך לחברה זו היו שרתים ל BF3 בישראל והם סגרו. לא נראה לי שהם יפתחו אותם שוב ב BF4

פורסם
http://perfectserv.co.il/

למשל - אני מאמין שאפשר לדבר איתם

- - - תגובה אוחדה: - - -

למה ללכת עם ראש בקיר... זה קשה... למה פשוט לא לעבור אותו מהצד :)

הבעיה זה לא חברה שתסכים למכור/לאחסן לך שרת (יש הרבה כאלו), אלא למצוא חברה שיש לה הרשאה מ- EA/Dice להחזיק שרתי BF4.

יש רשימה מצומצמת של חברות שיש להן הרשאה כזאת ואין אחת כזאת בארץ.

כמובן, אפשר להשכיר שרת מאחת החברות הללו, אך הבעיה כאן היא שהשרת לא נמצא בארץ - שזה מה שאנחנו מנסים להשיג בעצם

פורסם

^ נו ומה רשמתי לא נכון??

אני אולי מחר או במהלך השבוע ינסה להציק ל EA/DICE ולשאול מה הדרישות וכמה עולה...

כי אין בעיה לרכוש שרת בארץ.. הבעיה היא לקבל אישור מי EA/DICE

פורסם

להרבה אין בעיה לרכוש שרת בארץ, מדובר ב 100-200 ש"ח בחודש לשרת 64, לא יותר מדי לאנשים עובדים (ואפשר לחלק את זה בין כמה מנהלי שרתים), הבעיה היא להשיג מישהו שימכור לך שרת בארץ.

פורסם

אני צריך להפסיק לקרוא חצאי דיונים :P

נקווה לתשובתה

פורסם

זו התשובה שקיבלתי מ hypernia

We are no longer offering new services in Israel at this time, however you may be interested in our United Kingdom service location.

We will also offer services in Frankfurt, Germany which may offer you better performance and latency depending on your ISP.

If you have any further questions or concerns please let us know.

Thank you,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים