עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

ה-origin עובד כמו שצריך

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי מעבר לווינדוס 8.1 חל שיפור בסינגל (אני יודע שאמרו מזמן אבל אתה לא מאמין עד שאתה לא רואה) , עם ווינדוס 7 בהגדרות low היו לי נפילות גמגומים או כל דבר רע אחר עם 8.1 אני מקבל 75 fps בממוצע הגדרות אולטרה ללא aa כל המשימה הראשונה ראיתי אולי 3-4 נפילות fps אבל לא משהו רציני בכלל (i7 960@4.2ghz ו cf6970).

מה שמעודד זה שהבנתי שהסינגל כבד יותר מהמולטי , כבר התחלתי לחשוב איזה כרטיס אני קונה אבל אני כנראה יכול לסחוב עוד קצת עם הזקנים שלי.

פורסם
  • מחבר
לא התכוונתי לבאטלוג של המשחק אלא לאוריג'ין עצמו...

כן לזה התכוונתי, origin עובד רגיל בלי בעיות.

בעיה מוזרה, אין פתרון ברשת חוץ ממה שהצעת ?

פורסם

לא מצאתי בגוגל פתרון... אחרי שאוריג'ין עבד במצב תאימות סגרתי אותו, ביטלתי את התאימות והפעלתי מחדש וזה עבד...

הקטע המוזר הוא שעכשיו האוריג'ין (או הווינדוס) זוכר את הפרטים שלי ונכנס אוטומטית לאוריג'ין בהפעלה שלו... כבר כמה חודשים טובים שזה לא קרה

פורסם
  • מחבר

לפחות זה פתר לך דבר אחר :)

זה נכון שחלק מהנשקים כמו CZ-3A1 נפתחים רק בסינגל פלייר ?

פורסם

עוד באג מציק, האפשרות של CUSTOM בהגדרות איזור לא עובדת, היא מתאפסת כל הזמן. הרשימת שרתים לא מסתדרת כל כך טוב עם מספר השרתים שיש וזה מגיע למצב שיש מלא שרתים עם פינג טוב שלא מופיעים ובמקום זה מופיעים שרתים מארה"ב וכו'. ניסיתי להגביל ל 4 מדינות שאניר וצה לשחק בהן אבל כל פעם שמחפשים זה מבטל ומחפש מכל העולם...

פורסם

רק דיברתי על זה שלא קורס לי המשחק, המשחק נתקע אתמול באמצע כשהסאונד פשוט נתקע.

פורסם

כן זה קורה מדי פעם ...שמתי לב שזה בד"כ קורה במפות גדולות עם הרבה שחקנים...אם אני משחק DOMINATION אף פעם לא נתקע..

אבל משהו מעצבן אותי במשחק....זה לא מרגיש טוב...ב הארדקור בכלל..אין HITREG...אתה פוגע במישהו...אין לך אינדיקציה שפגעת...בכלל כל העניין של לכוון והירי..לא מרגיש טוב..

פורסם

יש הרבה באגים ובעיות גם ב-battlelog עצמו

פורסם

אחרי 3 ימים אני מרגיש בנוח לתת ציון מספרי למשחק, לדעתי זה המשחק הכי טוב בסדרה מאז שהם התחילו להוציא אותה גם לקונסולות אבל זה רחוק מלהיות משחק טוב. לפי המצב כרגע הציון שמגיע לו הוא 3/10.

דברים טובים:

- גרפיקה

- סאונד

- עיצוב מפות

דברים רעים:

כל דבר חשוב שבאמת הופך משחק למשחק טוב, הכל לא עובד. HIT DETECTION נוראי, LAG COMP עלוב, רשימת שרתים שלא מתפקדת, הרבה מאוד באגים, ה RECOIL של הנשקים מפגר ושקרי (עם LMG אפשר לעמוד צמוד למישהו אבל אם אתם בלי ADS זה פשוט יסרב לפגוע), מלא 1 hit kill לא מוסברים, מלא מקרים שיורים במישהו 10 פעמים בשביל להרוג אותו, המשחק מאוד לא יציב. יש עוד הרבה דברים אבל אין לי כוח לכתוב הכל.

בקיצור, במצב של המשחק כרגע ההמלצה היא להתרחק. זה עוד רק על ה MP, ב SP גם יש מלא דברים מפגרים, פעמיים הייתי צריך לטעון שמירה כי המשחק לא רצה להמשיך לחלק הבא של השלב (באג חוזר מ BF3). בכללי מספר הבאגים החוזרים גדול, על גבול הזלזול בקונים.

פורסם
  • מחבר
רק דיברתי על זה שלא קורס לי המשחק, המשחק נתקע אתמול באמצע כשהסאונד פשוט נתקע.

אחרי הקריסה, המשכת לשחק רגיל בלי בעיות ? או שהתחילו בעיות מאז הקריסות ?

פורסם

מחזק את דברי HUGEMOUTH...המשחק במצב נורא...נראה יפה..אבל המשחקיות שואפת ל0..

- - - תגובה אוחדה: - - -

ו..עכשיו המשחק התחיל להתקע גם בשלבים הקטנים..כשהסאונד פשוט נתקע והמשחק מסרב לחזור לחיים

פורסם

איך המשחק עובד על gtx660 ti? יש מצב לultra? :cry:

פורסם

לא אוהב את המפות האלה...יוצר מדי זבל במפות...אי אפשר לראות שחקנים מרוב שיש יותר מדי פריטים...

גם הצבעים על הפנים..הרבה פעמים לא רואים את השחקן מולך עד אחרי שאתה כבר מת והוא מואר בכתום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים