עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אם יש לך עוד מסך, בדוק תוך כדי הקלטה את אחוזי השימוש ותראה שהליבות נסתמות.

מה זה לשחק על FPS נמוך? זה פשוט לא זז נוצר צוואר בקבוק היסטרי, אלא אם אתה משחק על הגדרות בינוניותללא פילטרים וכאלו.

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא חחח אין לי עוד מסך רק אחד של 24" של דל, וזהו, והכול על אולטרה, המשחק לא כזה כבד, ביחד ל BF 4 הוא רץ חלק על מערכות טובות יחסית.

לא רוצה גם שני מסכים אני אפילו לא יודע איך זה עובד, הכוונת לא נתקעת באמצע?

פורסם

ההגדרה היחידה שחשובה במשחק היא Mesh Q, כל השאר זה פינוקים :cheesy:

פורסם

התכוונתי שעל מסך אחד תשחק ובחד תנטר את הביצועים, מי משחק על שני מסכים? רק שלושה.

פורסם
ההגדרה היחידה שחשובה במשחק היא Mesh Q, כל השאר זה פינוקים :cheesy:

מה מעניין בMESH ? סתם מיתוס שרץ ברשת אצל אנשים שלא מבינים מה זה עושה

על LOW זה סך הכל יעלים כל מיני זבל שלא יעזור לך לראות במרחקים. זה אפילו יכול לשמש כWALLHACK בנקודות מסויימות, אתה אשכרה יכול לראות שחקנים דרך חפצים. אתה לא יכול לעשות להם SPOT או לפגוע בהם מן הסתם, ויש אנשים שחושבים שזה מגביל את המרחק שהם יכולים לעשות SPOT כי הם בעצם רואים שחקנים שהם לא אמורים לראות. בנוסף ההגדרה משפיעה רק על חפצים מסויימים, היא לא תעלים לך כביש, לא תעלים בניין ענקי, ולא תעלים שחקן בניגוד לחירטוטים שתמצא בפורומים של באטלוג.

אתה יכול גם לקחת כוונת X12 ולראות שחקנים 600 מטר ממך בלי בעיה.

ודרך אגב ההגדרה הזאת כבדה בטירוף לעומת שאר ההגדרות.

פורסם

idanmal, שים לב של-Mon6ooSe יש מעבד 6 ליבות. יחי ההבדל הקטן :)

פורסם

הבדל קטן/גדול שכנראה משפיע מאוד במולטי, מעניין אותי כמה אחוזי ניצול יש לו? אני עם OC ל-4.5 וזה לא ממש עוזר לי..

פורסם

יש הבדל מכובד כבר ב-BF3, בעיקר במינימום FPS

headsuphtoff-345x330.jpg

http://chipreviews.com/main-feature/main-news/frostbite-2s-limit-6-core-performance-in-battlefield-3/5/

מן הסתם רלוונטי גם להקלטה, אבל זה פחות מדאיג אותי, במיוחד ש-shadowplay בפתח.

אני נאלץ לרכוש מחשב חדש עד סוף החודש (מסיבה שאיננה רלוונטית לדיון), ואני בהתלבטות קשה מאוד. אני כרגע נוטה לכיוון 6 ליבות, בעיקר לטובת המינימום של BF4 על מסך 144hz (פחות מתעניין בקריסיס) ואולי גם משחקים עתידיים יפתיעו. ובכלל המחשב שלי לא רע כבר עכשיו - יהיה מבאס לשדרג שוב ל 4 ליבות. בעסה אבל שסופן של 2 הפלטפורמות קרב בכל מקרה, ויש כמה הבדלים מעיקים ביניהן.

פורסם

אני גם מחפש תקופה 3770K לקנות בגלל העניין, הבעיה היותר גדולה היא שבשימוש עם שני כרטיסים נוצר לי צוואר בקבוק וצריכת המעבד מגיעה לעיתים ל96-100 אחוז שימוש.

פורסם

Mesh Q גורם לאובייקטים להיראות איכותיים יותר מרחוק, קל יותר לפגוע מרחוק במשהו שאתה רואה בצורה ברורה יותר.

לא ממש אכפת לי מה זה מעלים או לא מעלים.

פורסם

קודם כל תתחדש וכן יש לך מערכת מכובדת,

שנית הייתי רוצה לבדוק קודם אם יש לאן להסתכל באופק, אולי תוכל לחכות טיפה כי INTEL אמורים להרביץ קצת, אין מה לקנות דור חדש של 6 ליבות כי האחוזים עולים רק ב 5 - 7% יעילות מהמעבד הקיים 3930, לכן אני ממליץ דווקא כן לחכות ואם אי אפשר אני אנסה לברר לך קצת מה קורה באופק מבחינת חומרה חדשה, אולי כדאי לך להזמין מחו"ל.

יש הבדל מכובד כבר ב-BF3, בעיקר במינימום FPS

headsuphtoff-345x330.jpg

http://chipreviews.com/main-feature/main-news/frostbite-2s-limit-6-core-performance-in-battlefield-3/5/

מן הסתם רלוונטי גם להקלטה, אבל זה פחות מדאיג אותי, במיוחד ש-shadowplay בפתח.

אני נאלץ לרכוש מחשב חדש עד סוף החודש (מסיבה שאיננה רלוונטית לדיון), ואני בהתלבטות קשה מאוד. אני כרגע נוטה לכיוון 6 ליבות, בעיקר לטובת המינימום של BF4 על מסך 144hz (פחות מתעניין בקריסיס) ואולי גם משחקים עתידיים יפתיעו. ובכלל המחשב שלי לא רע כבר עכשיו - יהיה מבאס לשדרג שוב ל 4 ליבות. בעסה אבל שסופן של 2 הפלטפורמות קרב בכל מקרה, ויש כמה הבדלים מעיקים ביניהן.

פורסם

פרילוד היא מילה יפה לכמות התוכן השמנה שצריך להוריד מאוריגין בשביל לשחק במנוול הזה

פורסם
Mesh Q גורם לאובייקטים להיראות איכותיים יותר מרחוק, קל יותר לפגוע מרחוק במשהו שאתה רואה בצורה ברורה יותר.

לא ממש אכפת לי מה זה מעלים או לא מעלים.

לא יודע מה איתך אבל אני משתדל לפחות לירות על שחקנים ולא על אובייקטים.

את השחקנים זה לא משנה בשום צורה בשום מרחק.

בנוסף זה לא גורם לשום דבר להראות יותר איכותי - זה מעלים דברים. לא משנה את המראה שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים