עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

המשחק קורס בלי להפסיק, גם אצלכם?

בלי איזו שגיאה או משהו, התמונה נעצרת וזהו, חייב לצאת מהמשחק

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DICE למדו הרבה מ BF3, פעם ראשונה שהם מוציאים כל כך הרבה עדכונים ל BETA, נראה כאילו הם אפילו טיפה מגזימים ומדלגים על כמה שלבי בדיקה פנימיים. עד המשחק הבא הם סוף סוף יגיעו לאיזון הדרוש, אולי אפילו יעשו BETA ארוכה יותר.

לא נראה לי שאפשר להגיד על BETA דברים כמו "המשחק בסדר גמור", כל הרעיון ב BETA זה לחפש את הבעיות ולדבר עליהן, לדאוג שזה יגיע ל DICE ולתהפלל שהם יצליחו לשפר/לסדר.

נ.ב.

לא כל כך קשור אבל ב HL2 יש באג שובר משחק בשלב הראשון וכל פעם אני שוכח אותו וגורם לו לקרות שוב, נזכרתי בזה כי אתמול התחלתי את המשחק מההתחלה...אם מדברים על באגים זה אחד הדברים היותר מציקים שיש, צריך להתחיל את כל השלב מההתחלה בגלל הבאג הזה...

פורסם
  • מחבר

שחקתי ארבע משחקים ברציפות ולא היה לי CRASH - זה שיא או שפתרו את הבעיה ? :)

הביצועים טיפה השתפרו אני שאני מדמיין ? כל הכבוד להם, המשחק חלק לגמרי.

למי ששכח ורוצה לראות FPS דרך הקונוסול COMMAND :

http://bftips.com/2013/10/command-to-display-your-fps-in-battlefield-4/

פורסם

עדיין קורס כמו גדול

פורסם

נראה לי שיש לך מזל, נכנסתי למשחק קרוב לסוף שלו, שיחקתי דקה והוא נגמר ואז המשחק קרס (נשארתי עם מסך LOADING שלו זז). יצאתי ונכנסתי לשרת אחר ואחרי כמה דקות הרגו אותי ואיך שזה קרה המשחק עוד פעם הפסיק לעבוד (מסתבר שיש כמה פריימים מאוד מעניינים וצבעוניים כשמתים xD).

ננסה שוב מחר...

פורסם

לא קורס לי יותר (:

פורסם

לי עכשיו התחיל לקרוס יותר מהרגיל.

קרס לי שלוש פעמים ברצף.

לפני כן קרס פעם בשלושה סיבובים.

אני מצטער שעדכנתי

פורסם

מאז העדכון של אתמול כבר הספקתי לחטוף פעם אחת "Stopped working" בעת כניסה לשרת. חוץ מזה, סביר.

פורסם

עכשיו חזר לי הבאג שלא מחזיר אותי למסך ה-deploy אלא משאיר אותו לצפות במי שהרג אותי לתקופה לא מוגבלת (לחיצה פעמיים על אסקייפ עזרה)

פורסם

אומנם ישנם שיפורי ביצועים ל-win7, ז"א לפחות אפשר לשחק. עם זאת אצלי הביצועים עדיין הרבה יותר טובים ב-win8.

פורסם

חברים יקרים אני מאוכזב לגלות שכל ההתקדמות שכולנו עשינו בבטה עד כה לא תמשיך איתנו למשחק המלא, הכול יתאפס חזרה

פורסם

לגיטימי לחלוטין שזה לא נשמר...

פורסם

ממש לא. כיוון שהבטא פתוחה לא היו צריכים לאפס.

פורסם

זה מאושר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים