עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעבור על המשחקים שמפותחים בשיתוף פעולה עם NVIDIA, כולם ככה...תמיד היו ותמיד יהיו. לשם השוואה כל המשחקים שפותחו עם AMD יצאו עם דרישות מערכת שפויות + תוספות נחמדות למי שיכול להרשות לעצמו.

פורסם
לא נראה כאילו שיפרו משהו...אולי בגלל זה DICE לא הוציאו שום מידע על מה שינו בעדכון.

הם תיקנו את הקטע הזה שאם משנים הגדרות יותר מידי, הקובץ של ההגדרות נהיה גדול מידי והמשחק קורס אחרי כל שינוי.

פורסם

שמתי לב אחרי העדכון שה-console לא מהבהב יותר... עדיין לא שחיק ב-win7 אצלי. אני מזגזג בין 7 ל-8 רק בשביל לשחק בבטא.

יופי עד שסידרתי את המשחק , העדכון הזה הרס הכל! , עכשיו עכשיו דקה המשחק או קורס או punkbuster מעיף אותי . אין כבר חשק למשחק הזה יותר

עדכנת punkbuster ?

בדיחת השנה - http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/call-of-duty-ghosts/system-requirements

לא מאמין שהם אשכרה מבקשים דרישות מינימום יותר מאשר BF4. בשביל מה?? בשביל Dog/Fish AI?

אני די בטוח ש-COD ירוץ טוב על דרישות המינימום שלו בניגוד ל BF4 על דרישות המינימום שלו (8800GT עם כפול ליבה ו-4GB).

ואתה ?

תעבור על המשחקים שמפותחים בשיתוף פעולה עם NVIDIA, כולם ככה...תמיד היו ותמיד יהיו. לשם השוואה כל המשחקים שפותחו עם AMD יצאו עם דרישות מערכת שפויות + תוספות נחמדות למי שיכול להרשות לעצמו.

כן בטח, כי בניגוד לאנוידיה, AMD הם אלו שמספקים תוספות, ומהנדסי התוכנה שלהם הם אלו שדואגים לקוד איכותי.

אז זהו שלא, ואין פה בכלל מקום להשוואה.

פורסם

מישהו ניסה לשנות בהגדרות הגרפיקה/וידאו של המשחק את ה-Resolution Scale ולראות מה קורה?

ברירת המחדל על 100%שלא תתבלבלו יש גם 200%, הבנתי שזה עושה רינדור ברזולוציה גבוהה יותר וכפיה שלה לתוך הרזולוציה הרגילה.

גורם לשינון קצוות איכותי וחלק, תכינו את זיכרון הכרטיס למרות שגם 3000MB לא יספיקו לכם, אני הגעתי לצריכה של 3700MB והמשחק פשוט קרס בטענה שאין לי

מספיק זיכרון לכרטיס, המשחק נראה כמו חלום, חלק כמו טוסיק של תינוק אבל 18-20 FPS עם כרטיס אחד ו35-42 FPS עם שניים, בשני המקרים זה לא היה שחיק.

בקיצור למי שיש כרטיס חזק של AMD עם לפחות 3GB זיכרון יכול להגדיל את הסקייל לאיזור ה-150 ולהנות מתוספת חלקות גדולה.

פורסם

D0kur5E.jpg

למי שעוד יש ספק בעניין Win 7\8

פורסם

עוד מישהו נתקל באוניות שנופלות מהשמיים? בלי קשר למים ... הם פשוט נופלות על בניינים או כביש פעם בכמה זמן אתה שומע איזה בום מאחורה מסתובב רואה איזה אונייה מסכנה שלא מצאה שלט ים..

פורסם

אני נוסע עם טנק ליד ההריסות של הבניין ורואה דמות מסתתרת אחרי עצם גדול, יורה לכיוון וקולט שאני יורה בעצם גדול שלא זז(היה הרבה אבק), אני מתקרב ורואה שזו ספינה שיושבת על ההריסות, גירדתי בראש וחשבתי לעצמי מעניייין...

פורסם

כן, גם על בנין D נתקלתי בספינה, הבנתי שזה באג ידוע...חחח

פורסם

זה לא קומנדר עקום שמצניח ספינות בכל מיני מקומות :(?

פורסם

עד כה לא נתקלתי עדיין בקומנדר אחד מחובר לשרת...

פורסם

אם אני לא טועה אין קומנדר בבטא....

פורסם

אתה לא טועה .

פורסם

Zavod 311" Xbox One

פורסם
בדיחת השנה - http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/call-of-duty-ghosts/system-requirements

לא מאמין שהם אשכרה מבקשים דרישות מינימום יותר מאשר BF4. בשביל מה?? בשביל Dog/Fish AI?

מה הקטע של משחקים לדרוש מערכת הפעלה 64 ביט? עד שהתקנתי וינדוס 8 32 ביט, אז גם זה לא מספיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים