עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

משחק קליל... (q9550@3.4ghz/4gb/gtx480)

1112vb5.jpg

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני יודע על מה אתה מדבר , אתה צריך פשוט להריץ את המבחן הזה של הווינדוס שנותן ציון לחומרה שלך ואחרי זה הכל נהיה חלק.

כן רק חבל שאין יותר את המבחן הזה ב- win 8.1. העיקר הלאג נשאר...

בכל אופן לא נראה לי שמדובר בלאג מהסוג הזה. זה לא שהחלונות נקרעים, אלא כאילו מצטיירים בקצב פריימים נמוך יחסית.

פורסם

מוזר אבל בטח יהיה בRETAIL.... לא מאמין שיעשו דבר כזה :S

פורסם

לעוד מישהו פה קורס המשחק במסך הטעינה?

פורסם

כן המשחק קורס במעבר בין שלבים מידי פעם, זאת בעיה ידועה, לפחות הוא לא קורס באמצע המשחק... יש עוד מלא באגים מוזרים כמו זה שאתה מת והמסך נשאר על הגופה שלך ולא עובר למסך הdeploy ועוד... אבל זאת כל המהות של בטא לבדוק את הדברים, בנתיים אני נהנה מהמשחק למרות שהמפה כבר התחילה לשעמם אותי ואני מפיל את הבניין משיעמום חח...

פורסם

אני מקווה שאני לא הולך לקלל את הרגע שהחלטתי לשים 8... עוד כמה ימים נראה

פורסם

כל מי ששידרג לווינדוס 8, תעדכנו כאן בשביל כולם ותגידו אם זה עזר לכם. בינתיים אני ו-SyndromE אישרנו בוודאות שכל בעיות ה-stuttering (קרטועים) נעלמו אחרי השידרוג.

בנוסף, שימו לב שכל מי שמדווח על ביצועים טובים (ואני לא מדבר על קריסות שזו בעיה של הבטא) הוא בעל ווינדוס 8. למי שיש ווינדוס 8 והמשחק לא רץ לו כמו שצריך, הבעיה היא כנראה בחומרה או בדרייברים, לא בווינדוס.

אם שידרוג הווינדוס יעזור פה ללפחות עוד שני אנשים, יהיה אפשר לפתוח נושא בסטיקי עם פיתרון רשמי לבעיות הביצועים, ולסגור אותו ברגע שייצא איזשהו פאצ' מטעם DICE, או לחלופין, דרייבר מטעם NVIDIA/AMD שיכלול אופטימיזציה לווינדוס 7.

פורסם

חברים שלום,

אשמח לקבל עזרה בבעיה שנתקלתי, אז ככה:

-הורדתי את הבטא של BF4

-אני נכנס לבאטלוג.

-אני מנסה להיכנס לסרבר והוא רושם לי שהמשחק דורש punkbuster ויש להתקין את התוכנה.

-התקנתי punkbuster , אני נכנס אליו בוחר את BF4 ואז עושה לו check for updates

-הוא מתחיל את הפעולה אבל אז נתקע באמצע ורושם שהפעולה נכשלה ויש לנסות מאוחר יותר (עשיתי את זה כבר מאה פעמים)

-אני שוב נכנס לבאטלוג ומנסה להיכנס לסרבר ושוב הוא כותב לי שוב שהמשחק דורש punkbuster (למרות שכבר התקנתי אותו במחשב)

מה לעשות?

פורסם
חברים שלום,

אשמח לקבל עזרה בבעיה שנתקלתי, אז ככה:

-הורדתי את הבטא של BF4

-אני נכנס לבאטלוג.

-אני מנסה להיכנס לסרבר והוא רושם לי שהמשחק דורש punkbuster ויש להתקין את התוכנה.

-התקנתי punkbuster , אני נכנס אליו בוחר את BF4 ואז עושה לו check for updates

-הוא מתחיל את הפעולה אבל אז נתקע באמצע ורושם שהפעולה נכשלה ויש לנסות מאוחר יותר (עשיתי את זה כבר מאה פעמים)

-אני שוב נכנס לבאטלוג ומנסה להיכנס לסרבר ושוב הוא כותב לי שוב שהמשחק דורש punkbuster (למרות שכבר התקנתי אותו במחשב)

מה לעשות?

נסה לעשות למשחק Repair Install, אולי זה יעזור.

פורסם
נסה לעשות למשחק Repair Install, אולי זה יעזור.

זה לא עובד לצערי.

תראו את התמונה שצירפתי.

בתוכנה punkbuster בשורה של ה-client version וגם server version כתוב בשניהם: NOT INSTALLED

זה אמור להיות ככה? אולי זו הבעיה?

פורסם

תוודא בתיקייה של המשחק שיש לך שני קבצים: pbsvc ו-pbsetup, תריץ את שניהם.

עדיף לבטל את האנטיוירוס או כל תוכנת הגנה אחרת לפני שאתה מריץ את הקבצים כי יש מצב שהקבצים החדשים בהתקנה יזוהו כווירוסים (בדר"כ Avast מזהה אותם ככאלה).

פורסם
תוודא בתיקייה של המשחק שיש לך שני קבצים: pbsvc ו-pbsetup, תריץ את שניהם.

עדיף לבטל את האנטיוירוס או כל תוכנת הגנה אחרת לפני שאתה מריץ את הקבצים כי יש מצב שהקבצים החדשים בהתקנה יזוהו כווירוסים (בדר"כ Avast מזהה אותם ככאלה).

תודה על העזרה, אך לצערי גם זה לא עובד.

באסה.

פורסם

עד כמה שידוע לי PB עדיין לא מופעל בשרתים..

פורסם

יש שני פתרונות. זה אחד:

Nabakin said:

I don't know if this will help anymore but here are the exact instructions, very detailed

If you are having the 0111 error do this EXACTLY to solve your problem:

1.) Download this: http://www.mediafire.com/download/6p4t1unepl1wuvw/pb.zip [mediafire.com]

2.) Once done, extract it (aka open the file)

3.) Copy the file inside

4.) Paste it in your BF4 install folder, the install folder is where BF4 is stored. The default place it is stored is "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4 Beta"

5.) If you get a popup asking you to overwrite files (which you should) click yes.

6.) Once done, start BF4 this will probably open up a website.

7.) On the website join any server

8.) Then wait for it to start up

That should be it.

הפיתרון השני הוא להעתיק את התיקייה pb של BF3 ולאחד אותה עם זאת שב-BF4.

תנסה את הראשון קודם.

פורסם
יש שני פתרונות. זה אחד:

Nabakin said:

I don't know if this will help anymore but here are the exact instructions, very detailed

If you are having the 0111 error do this EXACTLY to solve your problem:

1.) Download this: http://www.mediafire.com/download/6p4t1unepl1wuvw/pb.zip [mediafire.com]

2.) Once done, extract it (aka open the file)

3.) Copy the file inside

4.) Paste it in your BF4 install folder, the install folder is where BF4 is stored. The default place it is stored is "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4 Beta"

5.) If you get a popup asking you to overwrite files (which you should) click yes.

6.) Once done, start BF4 this will probably open up a website.

7.) On the website join any server

8.) Then wait for it to start up

That should be it.

הפיתרון השני הוא להעתיק את התיקייה pb של BF3 ולאחד אותה עם זאת שב-BF4.

תנסה את הראשון קודם.

איזה גבר אתה!

הפתרון הראשון באמת עבד!

תודה יא אח. :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים