עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

לא מבין מדוע הביצועים פתאום חזרו למצב הרגיל. עדיין מצויין בתוכנה UNPARLED ... הפעלתי מחדש את המחשב. לא עזר. מוזר

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לא מבין מדוע הביצועים פתאום חזרו למצב הרגיל. עדיין מצויין בתוכנה UNPARLED ... הפעלתי מחדש את המחשב. לא עזר. מוזר

כי זה חרטא??

פורסם

יש איזה סולם ממש מעצבן במפה flood zone. פשוט ממש לא רוצה שאני אטפס עליו...

פורסם

גם לי היה אותו דבר בדיוק, לא רק את זה, זה גם הפיל אותי מחוץ למפה כשנפלתי מהסולם.

פורסם

לדעתי אם משפצים את הNET CODE ומשחררים עם הפרמיום NOSHAHR CANALS, אפילו רק את החלק הפצפון מתוכה שמשחקים בו TDM, הפרמיום ימכר לפחות באותה כמות שנמכר המשחק עצמו :D

המפות כרגע פשוט אסון לTDM, ואפילו לשחקנים שאוהבים רק CONQUEST למשל, זה די קריטי שיהיה אפשרות לאקשן מיידי להתאמן על הנשקים.

פורסם

לא כל המפות גרועות ל TDM... יש הרבה מפות טובות שיש בהן כל מה שצריך (גם סביבה לצלפים, גם סביבה בנויה וכו' וכו')

מעבר לזה אני סבור ש Battlefield צריך להיות רק Conq, או במקרה הכי גרוע - Rush, בטח לא ה CoD שעשו לנו פה.

מפות גרועות ל TDM:

Flood Zone

זהו

- - - תגובה אוחדה: - - -

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/397524573882513600/195775506/

לא כל יום יוצא 100% דיוק בסיבוב שלם :)

פורסם

מה הבעיה להוציא 100 עם בקשוט ? הוצאתי גם 130%, בגלל שיש לך 12 חתיכות בפנים אתה יכול תאורתית גם לפגוע ב12 שחקנים בירייה אחת ולקבל 1200%... ובגלל שהחתיכות כל כך מפוזרות אין מצב לפספס את המטרה גם אם אתה לא מדוייק

פורסם

שוב, זה לא עבד מלכתחילה. יותר סביר שלאחר השינוי נכנסת לשרת עם 32 שחקנים (או פחות) וכתוצאה מכך ה FPS במפה X היה גבוה יותר מאשר זה שהיה מתקבל בסרבר מאוכלס של 64 שחקנים, באותה המפה.

זה הכל.

פורסם

כוונתי אך ורק לשרתים עם 48/64 שחקנים. חוץ מזה נכנסתי לשרת עם מעט שחקנים והתוצאה לא כמו בהתחלה . רבים סבורים שיש שינוי.

אתה ניסית?

פורסם

פלסיבו ככל הנראה.

ניסיתי את זה אתמול, לא הרגשתי שינוי, אבל לא מדדתי את הFPS אחרי שהרצתי את התוכנה.

הערב אני אבדוק את הFPS ואני אאעדכן

פורסם
מה הבעיה להוציא 100 עם בקשוט ? הוצאתי גם 130%, בגלל שיש לך 12 חתיכות בפנים אתה יכול תאורתית גם לפגוע ב12 שחקנים בירייה אחת ולקבל 1200%... ובגלל שהחתיכות כל כך מפוזרות אין מצב לפספס את המטרה גם אם אתה לא מדוייק

זה לא עובד עם השורטי.

פגעת כדור אחד, פגעת 12 כדורים = 100%.

פיספסת ירייה אחת (כלומר יצאו לך מהטווח\סתם פיספסת) כבר לא יהיה לך 100%.

הטווח של השורטי קצר בהרבה משל שאר השוטגאנים, משהו כמו 6מ', ומעבר לזה הוא לא פוגע בכלל.

פורסם

אני נדהם מזה שאני נכנס לשרת, נתקל בצ'יטר מובהק והוא מודה שהוא משתמש בצ'יטים בשביל לקבל נקודות.

מה לעזאזל? תעבוד בשביל הנקודות יא חתיכת אפס.

פורסם

משהו שיחק בקמפיין כבר והבין מה הקטע של הנשקים שאוספים מגופות של אויבים מתים וסתם נשקים שמוחבאים במקומות מסויימים בשלב ? זה מראה כאילו פתחת אותם אבל במולטיפלייר לא מתווסף כלום, סיימתי את שתי המשימות הראשונות ונפתח לי רק הrex ...

פורסם

הנשקים שאתה אוסף במקומות מוסתרים זה נחשב collectible. וזה פותח לך את הנשק לפי מה שאני מבין רק לקמפיין.

בנוסף יש לך גם לאסוף dog tags שזה גם collectible, אבל זה כן מופיע במולטיפלייר (ברגע שאתה אוסף אותם זה נפתח לך בקסטומיזציה של ה dog tags במולטי)

יש כמה נשקים ספציפיים במולטי שאפשר לפתוח דרך הסינגל, אבל זה אתה צריך לעבור שלב מסויים או לקבל איזה achievement מסויים.

לדוגמה ה- P90 במולטי נפתח לך כשאתה מסיים את הסינגל (כשאתה עובר איזה חלק במשימה האחרונה או לפני אחרונה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים