עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

עזוב אותך, החנות סגורה עכשיו. לך תביא ת'מסור!

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בינתיים אני חושב איך אני עוקר את הכלוב של ה הארדים מהמארז...

פורסם

דחוף קצת עם לום..

פורסם

איזה מארז זה?

פורסם

Thermaltake Soprano...(לא החדש...הדגם הקודם)

פורסם

וובכן אני לא יודע מה הדגם החדש ומה הישן, אבל מהתמונות שאני רואה אפשר להוריד את הכלוב התחתון. נראה לי, אני פשוט רואה תופסן בחלק העליון של הכלוב.

פורסם

אצלי במארז פשוט היה בורג שאפשר להוציא אותו, ואז העפתי את כל הכלובים ודחפתי את ההארדיסקים למטה למטה, לא רואים אותם.

פורסם

אין תופסן...ואין ברגים..הבני זונות חיברו אותם עם לא יודע אפילו איך קוראים לחרא הזה...כאלה שנסגרים לצמיתות..

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה מה שאני חשבתי לעשות..הבעיה שהכלוב מחובר ככה שרק עקירה כירורגית באלימות תעזור...

אצלי במארז פשוט היה בורג שאפשר להוציא אותו, ואז העפתי את כל הכלובים ודחפתי את ההארדיסקים למטה למטה, לא רואים אותם.
פורסם

ניטים... אפשר לקדוח אותם החוצה אם יש לך כוח ומקדחה

פורסם

בהחלט קטע מבאס. וובכן יש לך שתי אפשריות, או להוציא את הלוח אם ולאלתר משהו, אבל אז הסיכון הוא נזק יקר או לחכות למחר ולקנות מארז חדש. ממליץ על הR4.

פורסם

זהו..מרוב העצבים אפילו שכחתי איך הם נקראים..

בקיצור..תנו המלצות על מארז :)..משהו לא יותר מדי יקר ונחמד:)

פורסם

וואו, ממש קיבלתי באן על זה שאני ישראלי.

אני נכנס למשחק, הורג מישהו וישר מקבל קיק Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Please choose a server in your own country!

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reasonGame disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Please choose a server in your own country!: Please choose a server in your own country!

פורסם

יש לי את ה luxo x140 מארז נחמד ונרא טוב, עם מספיק מקומות למאווררים, אבל אין מקום להסתיר כבלים בשיט.

הלוקסו זול מאוד בTMS אם אתה מחפש משהו זול, אבל אם היה לי עכשיו קצת כסף לזרוק הייתי קונה את הR4

פורסם

כן..ה R4 נראה נחמד..

- - - תגובה אוחדה: - - -

גם על הדרך קניתי ספק כוח 550W של Seasonic :)..חשבתי שהישן שלי לא יסחוב את 760 :)

פורסם

היה לי 20:7, המצב שלי היה מצויין וקיבלתי קיק -_- מה נסגר?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים