עבור לתוכן

חיבור CAT7 לRJ45

Featured Replies

פורסם

היי מתחו בעסק של אבא שלי כבלים CAT7 אדום (אמרתי לו לפני שלא צריך כי גם ככה כל הרשת והציוד זה 10/100).

בכל מקרה לקיסטונים מן הסתם לא הייתה בעיית חיבור אבל אני צריך בשביל המצלמות ליצור להם חיבור של RJ45.קניתי כאלה שכתוב שהם מתאימים גם לCAT6 אבל פשוט אין מצב שזה יכנס הכבלים עבים מידי.רק אם מגלפים אותם לגמרי וחופשים את החוט נחושת אז אפשר להכניס אבל ככה אני מאמין שהם יגעו אחד בשני וזה לא טוב....

אני מצטער על זה שלא אמרתי לו שלא יביא בשום פנים CAT7 אבל זה כבר נעשה מה אני יכול לעשות כדי לחבר RJ45?

תודה

פורסם

בהחלט בעיה ידועה בCAT7, אני לא מכיר ראש RJ45 שמתאים לCAT7 שאפשר להשיג בארץ, תצטרך לחבר קיסטון גם בצד השני וממנו לשים כבל מגשר קטן למצלמה

פורסם

משהו לא מובן לי, אם CAT5E תומך ב 1 גיגה מה היתרון של CAT6/7 עליו?

פורסם

אין שום סיבה אמיתית לפרוס יותר מ-CAT5E שמעביר 1G בלי שום בעיה. אנשים חושבים ש-CAT6 ו-CAT7 יתנו להם יותר מהירות ויותר חסינות לרעש עם תמיכה לרשתות של 10G שיהיו רלוונטיות בעתיד, אבל האמת הפשוטה היא ש-CAT5E עושה את העבודה לא פחות טוב ו-10G זה מאוד רחוק.

פורסם

cat5e תומך בעד 1Gbps, תאורתית עד מאה מטר, בפועל הרבה פעמים מעל 70 מטר לא מקבלים מהירות כזאת.

cat6 תומך ברשת עד 10Gbps בטווח 37 מטר, ובמהירות עד 3Gbps בטווח 100 מטר

cat6a תומך ברשת 10Gbps בטווח 100 מטר (מניסיון עובד במהירות 10Gbps גם בטווח 120 מטר)

cat7 תומך ברשת 40Gbps

פורסם

בקיצור, ממש לא צריך בבית וגם לא בעסק הקטן כבל מעל תקן CAT6.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל מה לעשות שזה כבר ככה...עכשיו זה רק לשים קיסטונים ולחבר אותם בכבל קצר :kopfpatsch:

פורסם

כן, תחפש patch cable מוכנים, אם אתה רוצה בזול יש בebay, הם מגיעים באורכים של עשרות ס"מ, 20, 30, 40 וכו..

פורסם

זה הכי קל לחבר ראש ל cat 5e , ואני לא יודע מי צריך 100 מטר לכבל בודד, חוץ מאולי מקומות עבודה גדולים , כי אצלי בבית מהקומה הראשונה לקומה השלישית העברתי כבל של "רק" 35 מטר.

פורסם
  • מחבר

תגידו צריך גם קיסטונים מיוחדים לCAT7? או שקיסטונים לCAT6 יהיו בסדר?

הרג אותי הCAT7 הזה עצבים....

פורסם

קיסטון של CAT6 יעבוד גם על CAT7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים