עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבור SLI

Featured Replies

פורסם

אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?

ואם אפשר להביא מאמר שמראה כך או אחרת אני אשמח

תודה רבה לעוזרים

פורסם

מאמר למה? כשרשום שישנה תמיכת CF בלבד זה אומר כנראה שהלוח נותן רוחב פס של X16X4 וכשישנה תמיכת SLI\CF

בלוח הוא יאפשר רוחב פס של X8X8.

יותר פשוט שתרשום את הדגם של הלוח שלך ואז יהיה אפשר לדעת בשניה אחת.

פורסם
  • מחבר

שווה ניסיון, תודה רבה אחי

פורסם
  • מחבר

חיברתי את הכרטיס מסך השני בלי לחבר בניהם SLI ובלי להתקין את התוכנה של hyperSLI וזה מזהה לי את שניהם ומציג לי תמונה על 2 מוניטורים שונים שכל אחד חיברתי לכרטיס אחר ועשיתי בהגדרות רזולוציה הרחב מסך.

מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה איך זה יכול להיות ואם יש משהו שאני מפספס?

פורסם

כל הרעיון של SLI הוא ששני כרטיסים זהים יעבדו יחד על משימת רינדור אחת - לטובת שיפור ביצועים במשחקים וכו'..

אבל בעקרון, ללא SLI, אין שום בעיה לחבר 2 כרטיסים, שונים או זהים, במערכת אחת, לצורך חיבור עוד מסכים ושימוש בכרטיסים בנפרד.

במקרים מסויימים כן ניתן להקצות 2 כרטיסים שונים \ ללא SLI למשימת עיבוד אחת, כמו אפליקציות CUDA מסויימות.

מבחינת משחקים, תוכל להקצות כרטיס אחד ל-PhysX ובכך לשפר ביצועים, אבל רק במשחקים שתומכים האצת חומרה ל-PhysX.

פורסם
  • מחבר

אם חיברתי SLI בניהם ובמסך הגדרות של NIVIDIA זה מראה לי בחלון של ה Phsyx בין 2 הכרטיסים SLI בירוק זה אומר שזה עובד כמו שצריך נכון? אני לא צריך לעשות יותר כלום?

פורסם

לא ברור לי איך אתה מחבר SLI בלי גשר, על לוח אם לא תומך (בלי ה-HyperSLI מוד).

תעשה הבדלה בין 2 כרטיסים מחוברים ב-SLI לבין 2 כרטיסים שלא ב-SLI.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ששמתי את הגשר, סורי אם זה לא היה ברור בתגובה שלפני זו

פורסם
  • מחבר

אם חיברתי גשר

SLI בניהם ובמסך הגדרות של NIVIDIA זה מראה לי בחלון של ה Phsyx בין 2 הכרטיסים SLI בירוק זה אומר שזה עובד כמו שצריך נכון? אני לא צריך לעשות יותר כלום?

פורסם

אני מניח שכן. תעלה תמונה מלוח הבקרה אם אתה רוצה תשובה וודאית. אבל עדיין לא הבנתי איך אתה מגדיר SLI על לוח לא תומך. השתמשת במוד HyperSLI או מה ?

למה שלא פשוט תבדוק אם יש שיפור ביצועים במשחק במקום לשאול אותנו אם זה עובד לך כמו שצריך :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים