עבור לתוכן

איזה DNS כדאי לי?

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מנוי 014+הוט 100 מגה ללא חייגן - איזה DNS הכי טוב לי? האם OPENDNS טוב לביצועים מיטביים?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

גוגל יודעים עליך מספיק,

אז עוד לספר להם לאיפה אתה גולש?

פורסם

תשאר עם הDNS של 014.

פורסם

גוגל יודעים עליך מספיק,

אז עוד לספר להם לאיפה אתה גולש?

אוי לא.

פורסם

הDNS של 014 עובד בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

יש להם לפחות 3 שרתי DNS?

איזה מהם הכי מתאימים לחיבור MPLS של הוט 100 מגה +014 - אודה לכם אם תכתבו לי בסדר יורד (מתחיל מהכי טוב) בכדי שאוכל לקבע בראווטר

תודה

פורסם

פשש... ועוד בסדר יורד?

חשבת שייתכן שהתשובה היא "לא משנה בכלל"?

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש להם שרתי DNS חזקים יותר וחזקים פחות - ויש שרתים עם נטקס ובלי נטקס...

אשמח אם מישהו יעשה סדר-

ולגבי השאלה מדוע כן לקבע DNS בנתב - הבנתי שזה כן משפר את יציבות החיבור - כך נאמר לי בעבר מהתמיכה של 014

פורסם

192.117.235.235

62.219.186.7

זה מה שמוגדר אצלי

בהחלט עדיף להגדיר ידנית בנתב את הDNS של הספק, כי ככה המחשב מקבל ישירות את הכתובת DNS החיצונית ולא עובר דרך השרת DNS הוירטואלי של הנתב וממנו לספק, אני לא ידוע כמה זה משמעותי בזמן תגובה, אבל אני למשל הרגשתי הבדל של שניה או שתיים

פורסם
  • מחבר

יש הבדל וגם חיבור יציב יותר

פורסם

192.117.235.235

62.219.186.7

זה מה שמוגדר אצלי

בהחלט עדיף להגדיר ידנית בנתב את הDNS של הספק, כי ככה המחשב מקבל ישירות את הכתובת DNS החיצונית ולא עובר דרך השרת DNS הוירטואלי של הנתב וממנו לספק, אני לא ידוע כמה זה משמעותי בזמן תגובה, אבל אני למשל הרגשתי הבדל של שניה או שתיים

יש 2 מצבים.

1. DNS אוטומטי שהוא מקבל מהWAN

2. הגדרת DNS ידני.

ב2 המצבים הנתב שומר עד כמות מוגבלת של DNS.

ב2 המצבים המחשב פונה אל הנתב בשביל לעשות RESOLVE לכתובת מסויימת,

במידה וזה קיים בקאש של הנתב ,הנתב יחזיר תשובה, במידה ולא הנתב יפנה אל הספק.

אוטומטי או ידני יתנו את אותם ביצועים , אין הבדל.

פורסם

לבב"ל יש שלושה שרתי DNS ששלושתם אותו הדבר בדיוק. אם אתה משתמש ב-DNS שלהם, תשאר על אוטומטי.

איזה עדיף לך זאת כבר שאלה אחרת. אם אתה באמת רוצה להכנס לקטנות אולי תוכל למצוא סיבה למה לא להשתמש ב-DNS של הספק. כל עוד אתה גולש לאתרים בארץ או שהרבה ישראלים גולשים אליהם עדיף לך להיות עם DNS של הספק. גם אם מצאת סיבה שאולי שרת אחר יהיה עדיף ההבדל הוא כל כך מזערי שאין טעם בכלל לבדוק את זה.

פורסם

אם השניה הזו שלוקח למחשב שלך לשלוח query לשרת DNS באמת מזיזה לך תתקין dnsmasq על המחשב וסלאמתק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים