עבור לתוכן

האם משהו קרה לרשת של אימיול?

Featured Replies

פורסם

תשובה ממש לא טובה.

כלומר היא אכן תשובה אפשרית, אבל יש אחרת, קצת יותר שימושית.

בחיפוש ב-thepiratebay למשל, תמצא רק מה שאונדקס לשם.

בחיפוש ב-Search של אימיול, תמצא כל דבר.

כל דבר ש... יושב בתיקיית הdownload של מישהו ו"אונדקס" ע"י EMULE. לא יותר ולא פחות. :)

• תגובות 54
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתחיל לגרד לי להוריד אימיול בגלל הנושא הזה, אפילו אם רק בשביל הנוסטלגיה. מעניין שהם עדיין בגרסה 0.50 אחרי יותר מעשור. מה הקטע? ???

אני גם זוכר תוכנה שנקראת Ares, שמאוד אהבתי אותה בגלל המהירות והחיפוש המובנה. מעניין אם מישהו עדין משתמש בה...

פורסם
  • מחבר

כל דבר ש... יושב בתיקיית הdownload של מישהו ו"אונדקס" ע"י EMULE. לא יותר ולא פחות. :)

נכון..

מן הסתם.

כל דבר "משותף" - בתיקיות המשותפות.

אתרי אינדקס תמיד יכילו תת-קבוצה של מגוון האפשרויות שאפשר למצוא באמת.

החיפוש הפנימי של אימיול מאנדקס כל מה שהוא רואה, בתיקיות שבחרת לשתף.

מנגד באתרי אינדקס, מישהו צריך ידנית להעלות לשם ED2K Link לקובץ כלשהו, +פרטים עליו.

פורסם

לא בעיה להשיג סרטים גם עם תרגום עברי ואפילו מדובבים.

מה כבר אתם מחפשים אצל אנשים תמימים שמשתפים תיקייה שלמה ללא ידיעתם? ::)

פורסם

אחת הבעיות בטורנטים , שאם זה קובץ ישן (או יותר נכון לא מבוקש במיוחד...) , אפילו נניח פרק של סדרה באנגלית שמקודד באיכות גבוהה יותר , אז או שהוא לא ירד בכלל , בגלל שאנשים קודם כל מורידים ואח"כ משתפים דברים שלא בהורדה , ובתוכנה של הביטורנט מוגדר כברירת מחדל "רק" 8 קבצים של הורדה והעלאה , או שהקובץ ירד ממש לאט.

באימיול אם זה נמצא אצל מישהו , אז הקובץ ירד בסופו של דבר.

נ.ב. : אני רציתי לעלות ל thepiratebay סדרה שלמה ישראלית , אבל הם כל כך עושים את המוות בשביל לעלות לשם , שאני וויתרתי כי לא היה לי כוח לשטויות שלהם , ואני מניח שאני לא היחיד שוויתר על העלאה בגלל זה.

כשעוד היה את ההורדות הישירות (נדיר היום...) , אז בשילוב עם הטורנטים זה היה פתרון מושלם והיה אפשר למצוא הכל , כי מצד אחד יש שרתים שתמיד היו פעילים ומצד שני משתמשים. אבל כשנגמרה החגיגה של ההורדות הישירות , אז יש קבצים , בעיקר סדרות פחות פופולריות או קצת ישנות יותר באיכות גבוהה, שקשה מאד להשיג.

פורסם

אחת הבעיות בטורנטים , שאם זה קובץ ישן (או יותר נכון לא מבוקש במיוחד...) , אפילו נניח פרק של סדרה באנגלית שמקודד באיכות גבוהה יותר , אז או שהוא לא ירד בכלל , בגלל שאנשים קודם כל מורידים ואח"כ משתפים דברים שלא בהורדה , ובתוכנה של הביטורנט מוגדר כברירת מחדל "רק" 8 קבצים של הורדה והעלאה , או שהקובץ ירד ממש לאט.

באימיול אם זה נמצא אצל מישהו , אז הקובץ ירד בסופו של דבר.

כמו שאתה אומר - אם זה נמצא אצל מישהו. לא חסרים קבצים שאימיול אינדקס או שמישהו יצר בשבילם לינק ED2K, אבל בפועל כבר אין להם מקורות. אז הם יופיעו לך בחיפוש, אבל לא יירדו לעולם, בדיוק כמו עם טורנטים.

נ.ב. : אני רציתי לעלות ל thepiratebay סדרה שלמה ישראלית , אבל הם כל כך עושים את המוות בשביל לעלות לשם , שאני וויתרתי כי לא היה לי כוח לשטויות שלהם , ואני מניח שאני לא היחיד שוויתר על העלאה בגלל זה.

אכן - הפשטות של שיתוף באימיול היא יתרון חשוב.

פורסם

אני חזרתי למקורות , direct connect ....

אתם מוזמנים !

פורסם

רק עכשיו ראיתי את האשכול. אני השתמשתי לפני זמן רב באימיול ולא הייתי מרוצה מהסיבות הבאות: מהירות איטית לרוב, עומס על הראוטר שמסתיים בניתוק מהרשת, קושי בחיבור לרשת ה kad, הרבה קבצים בלי מקורות

לגבי טורנט: לרוב שאני מוריד דורש זמן אבל לבסוף הוא מגיע למהירות הורדה גבוהה, קבצים ישנים שלא פשוט למצוא להם מקורות(seeders)

בקשר לטורנט אני די מרוצה אבל תמיד יכול להיות יותר טוב

בקשר לאימיול שלא התעדכן כבר עשור, לטעמי שייך לעבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים