עבור לתוכן

האם כדאי לרכוש אנטי וירוס MACFEE מבזק ב10 ש"ח לחודש? לי אין במחשב או עדיף מהספק?

Featured Replies

פורסם

במחשב שלי לא מותקנת תכנת אנטי וירוס כלל. אני עומד להתחבר לבנדל של בזק ובזק בינלאומי. האם כדאי לי לרכוש שרות אנטי וירוס של MCFEE מספק התשתית בזק ב10 ש"ח לחודש. או עדיף מספק האינטרנט בזק בינלאומי. האם האפקטיביות של האנטי וירוס משתנה

האם זה כמו שומר העומד בשער הכניסה לאינטרנט ואז באיזה שער של התשתית או שמא התוכן?

או בכלל כדאי לי לרכוש תוכנה באופן עצמאי. בהנחה שהמחירים דומים? אם בכלל יש כזה דבר..

תודה מראש על התשובה

פורסם

המלצה כללית: כמה שפחות לרכוש שירותים נוספים ולקשור בין שירותים ומוצרים.

אתה רוצה אנטיוירוס? תקנה או תתקין חינמי באופן עצמאי. לא חסר.

פורסם

http://ksp.co.il/?uin=14772

בספק/תשתית המחירים עולים בדר"כ אחרי שנה. עדיף לשלם 10 שקל יותר ולהיות בשקט.

אם אין לך צורך בחומת אש (ובדר"כ אין צורך) http://ksp.co.il/?uin=14056

גם אנטיוירוס חינמי צריך להספיק לך בתכלס. הבסיס נתונים הוא אותו הדבר.

פורסם

10 ש"ח לחודש כפול 12 = 120 ש"ח לשנה, זה מחיר של אנטי וירוס שקונים בחנות~

אני אישית ממליץ על אחד מהאנטיוירוסים החיניים: Avast, AVG או Securitiy essentials של Microsoft,

הם מצויינים ועושים את העבודה יופי, אם יש לך חומרים רגישים על המחשב ואתה יודע שאתה ניגש לתוכן אינטרנטי שכולל בתוכו הרבה וירוסים אז אולי כדאי לך לרכוש תוכנה יותר כוללת שיש לך גם קיר אש ועוד כל מיני פונקציות, אחרת הייתי ממליץ לך ללכת על החינמי.

פורסם

MSE נכשל בבדיקות AV-TEST בסיסיות ביותר

פורסם

COMODO חינם ואחד מ 5 האנטיוירוסים הכי טובים שקיימים, לא חוסם את האינטרנט ולא חוסם את הגלישה כמו האנטיוירוסים הטיפשים AVAST AVG ESET.

בקיצור חינם ועושה את העבודה מצויין, כולל SANDBOX שמפעיל קבצים שאתה לא בטוח בצורה LIMITED מוגבלת ככה שגם אם זה וירוס שמחופש למשהו אחר בסופו של דבר הוא לא יעשה שום נזק שכן הוא נכנס לאיזור וירטואלי מוגבל ששם הוא לא יוכל לעשות כלום עד שתיתן לו גישה מלאה, וכן אתה כבר תדע אם הוא באמת מה שרצית או לא ופשוט לא תיתן לו לעבוד.

אנטוירוס במצב היום לא צריך להוציא שקל. וכמובן שלא 10 ש"ח כל חודש. אתה יכול לשדרג את המהירות של האינטרנט כמעט במחחיר הזה.

פורסם

COMODO חינם ואחד מ 5 האנטיוירוסים הכי טובים שקיימים, לא חוסם את האינטרנט ולא חוסם את הגלישה כמו האנטיוירוסים הטיפשים AVAST AVG ESET.

בקיצור חינם ועושה את העבודה מצויין, כולל SANDBOX שמפעיל קבצים שאתה לא בטוח בצורה LIMITED מוגבלת ככה שגם אם זה וירוס שמחופש למשהו אחר בסופו של דבר הוא לא יעשה שום נזק שכן הוא נכנס לאיזור וירטואלי מוגבל ששם הוא לא יוכל לעשות כלום עד שתיתן לו גישה מלאה, וכן אתה כבר תדע אם הוא באמת מה שרצית או לא ופשוט לא תיתן לו לעבוד.

אנטוירוס במצב היום לא צריך להוציא שקל. וכמובן שלא 10 ש"ח כל חודש. אתה יכול לשדרג את המהירות של האינטרנט כמעט במחחיר הזה.

באמת שאני לא יודע מאיפה הבאת את זה.

פורסם

MSE נכשל בבדיקות AV-TEST בסיסיות ביותר

מקור?

פורסם

באמת שאני לא יודע מאיפה הבאת את זה.

אם תחפש בגוגל תמצא...

פורסם

לגבי AVG ו-ESET זה חדשות די ישנות שהוצעו להן פתרונות מזה כבר, לגבי AVAST - זה מופיע בגרסא 8 עקב פיצ'ר חדש שנקרא Intelligent stream scanning שברגע שמכבים אותו הבעיה נעלמת.

ולבחור למעלה-

https://www.google.co.il/search?q=mse+failed&aq=f&oq=mse+failed&aqs=chrome.0.57j0l3j62l2.3102&sourceid=chrome&ie=UTF-8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים