פורסם 2013 במרץ 512 שנים יש לי כרטיס של 7970....המסך- באופן שרירותי מידי פעם קופץ, זה בעיה בכרטיס או במסך???זה קורה לאו דווקא בזמן מאמץ- אפילו בזמן של גלישה באינטרנט....אשמח לחוות דעת
פורסם 2013 במרץ 612 שנים פתחתי תארד בנושא לפני כמה ימים, מסתבר שהבעי ה נובעת מהפלאש בדפדפן. יש לי שני 7970 עם אחד הבעיה מתרחשת. קח תקרא ותעדכן מקווה שעזרתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=555667.0
פורסם 2013 במרץ 612 שנים מחבר עידכנתי את הפלאש אני מקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה.... תודה רבה.... אני אעדכן...
פורסם 2013 במרץ 612 שנים תבדוק כשאתה משנה איכות סרטון ביוטיוב אם זה קופץ?אם זה קופץ לך עם כרום אז זו לא הבעיה של הפלאש(לכרום יש פלאש מובנה בדפדפן).שמתי לב שהבעיה במיוחד מתרחשת כשמשנים איכות לסרטון ביוטיוב.
פורסם 2013 במרץ 612 שנים מחבר אני אבדוק... לא חשבתי בכלל שזה משהו שקשור לפלאש...אני אעדכן- אני אבדוק שזה לא חוזר על עצמו ביום יומיים הקרובים.
פורסם 2013 במרץ 812 שנים מחבר אח שלי- תודה רבה- נראה לי שזה עבד!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: כבר יומיים שלא ראיתי קפיצות של המסך... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2013 במרץ 812 שנים התודה מגיעה לסינדרום המנהל לא לי... אתה יכול לרשום בכותרת שהבעיה נפתרה כדי שעוד אנשים יכנסו וילמדו את התופעה.
פורסם 2013 במרץ 812 שנים קחו בחשבון שהפתרון (ביטול האצת חומרה בפלאש) הוא יותר עקיפה של הבעיה מאשר פתרון אמיתי, כי בעצם עיבוד הוידאו מתבצע על ה-CPU במקום על ה-GPU. זה אומנם לא ממש משנה מאחר ומעבדים מודרנים כבר לא מתקשים בהרצת פלאש, אבל פתרון "אמיתי" יהיה תיקון לדריבר AMD או עדכון לפלאש שיאפשר האצת חומרה ללא הבעיה המדוברת. אגב, אני לא מנהל והתודה מגיעה לכל מי שמעביר את המידע הלאה. זה לא שהמצאתי את הפתרון. לפלאש יש הסטוריה של תקלות בהאצת GPU.
פורסם 2013 במרץ 812 שנים לא יודע למה זכרתי מנהל לא משנה בכל אופן העיקר שעזרת. מקווה שיוציאו תיקון לזה בקרוב למרות שעכשיו לא מפריע לי. מעניין למה יש כרטיסים שזה לא קורה בהם וכרטיסים שכן,דווקא הכרטיס היקר והאיכותי יותר שלי עם הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.