עבור לתוכן

בעיה שהתגלתה בכרטיס MSI 7970 lightning, אני והמזל שלי..(עוד בעיות)

Featured Replies

פורסם

אני יודע מה אתם אומרים לעצמיכם, רצית כרטיס יקר יותר וזנחת את הDUAL X (עכשיו נדפקת). :bash:

חברים גיליתי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני ממש צריך את עזרתכם ,היא ממש מציקה לי,

הכרטיס נרכש לצערי ב-KSP כיוון שרק שם הוא נמכר ובמחיר טוב.

אז ככה גיליתי כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, משנה שם איכות או פעם בה סתם בגלישה פתאום יש

מין ריצוד/גל על המסך של חוסר יציבות, כמו מין גל כזה כשעושים OC ומשנים מתחים .

בסרטון הבא תבינו למה התכוונתי:

חשבתי שזו בעיה בגלל ה-crossfire אז ניתקתי כרטיס אחד ולא עזר, הסרתי את הדרייברים ועדכנתי מחדש ולא עזר,

שינמכתי גרסה לדרייברים ולא עזר, ניסיתי לחבר רק ב-DVI ולא עזר, חיברתי רק מסך אחד ופתאום נעלמה הבעיה,

חיברתי שניים והבעיה חזרה.

יש לי שלושה מסכים שניים מהם 1680X1050 ואחד 1920X1080 וגיליתי שאם אני מחבר מסכים עם רזולוציות שונות

יש את הבעיה ואם הרזולוציות תואמות אין.

כשרואים את זה ב-LIVE זה יותר מציק מאשר בסרטון ורואים את זה לא על כל המסכים, כשמחוברים 2 מסכים רואים את זה רק על 1 וכשמחוברים שלושה רואים את זה רק על 2 .

ניסיתי את הכרטיס השני שלי עם רזולוציות שונות והפלא ופלא אין את הבעיה הזו והוא אוכל הכל.

מוזר לי שכרטיס כזה שהוא אחד הטובים ועם כל כך הרבה חיבורים 4XMINI DP +2XDVI נתקל בכזו בעיה.

האם זו לדעתכם בעיה של הגדרה או שהכרטיס תקול?

חשבתי ללכת ל-KSP עם המחשב ולהראות להם שבכרטיס השני אין את הבעיה הנ"ל מה אתם אומרים?

צריך בבקשה עזרה לפני שאני לוקח מחר בבוקר את המחשב ל-KSP :xyxthumbs:

פורסם

תקנה עוד מסך FHD, כבר דובר על זה בפורום.

פורסם
  • מחבר

איפה אם אתה יכול להפנות אותי?

ועוד משהו.. למה הכרטיס השני שלי מתמודד עם זה ולא עושה את הבעיה?

פורסם

עזוב את הכרטיסים, למה אתה רואה fail compilation?! :lol:

ד"א הסרטונים ה"מומלצים עבורך" נורא דומים למה שיוטיוב ממליץ לי...

בכל מקרה, זו נראית כמו בעיה מוכרת של אי-התאימות ברזולוציות גורם לבעיות..

פורסם

זה קורה גם עם דפדפן אחר ?

נסה להצטרף ל-Youtube HTML5 Trial, אולי הבעיה קשורה ב Flash player.

http://www.youtube.com/html5

לחילופין (אם כבר הצטרפת ל-HTML5), תעזוב אותו ותחזור ל-Flash. יצא לי להתקל בבעיה אחרת הקשורה לוידאו HTML5 ביוטיוב.

פורסם
  • מחבר

החלפתי דפדפן והתקלה מתרחשת רק בפיירפוקס ואקספלורר, בכרום אין לי את זה.

יש לך מושג למה, לא הבנתי בקשר לפלאש?

לעדכן את הפלאש של אדובי?

פורסם

ל-chrome יש נגן פלאש מובנה (שמעדכן את עצמו), בעוד ש-firefox ו-ie משתמשים בפלאגין. כמובן שכדאי לעדכן את ה-flash אם אפשר.

נתתי קודם קישור לאפשר HTML5 Video ב-Youtube (אלטרנטיבה שתמנע\תחליף ניגון דרך פלאש) כדי שתוכל לבדוק אם הבעיה היתה קשורה לנגן עצמו.

(אפשר לדעת אם סרטון מתנגן דרך פלאש או HTML5 למשל בלחיצה כפתור ימני על הסרטון, תראה שם about flash player או משהו אחר)

אפשר גם לנסות לכבות hardware acceleration בפלאש, זה יכול להשפיע.

פורסם
  • מחבר

הורדתי פלאש עדכני וניסיתי גם את האופציה של ההצטרפות לHTML5 והבעיה לא נפתרה :nixweiss:

איך אני נכנס להגדרות של הפלאש?

אאה הבנתי:

http://forums.adobe.com/thread/891337

אפשר גם לנסות לכבות hardware acceleration בפלאש, זה יכול להשפיע.

תותח אתה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

הבעיה נפתרה לי חלקית(רק בפיירפוקס) אקספלורר לא ממש מעניין אותי מזה כמה שנים, אז זה מספיק בשבילי.

תודה רבה רבה :yelclap: :yelclap:

פורסם

גם לי זה קרה אני מקווה שזה יפתור את הבעייה... :)

אתם תותחים!!!

פורסם
  • מחבר

היי חברים, היום גיליתי עוד בעיה שמלווה בקפיצות של המסך...

כאשר אני מפעיל סרטון עם סיומת MOV במדיה פלייר הרגיל יש קפיצות וכאשר אני מפעיל במדיה פלייר קלאסיק אין קפיצות.

מישהו יודע למה זה יכול להיות קשור? (נראה לי שאין מנוס אלא לפרמט את המחשב מתי שהוא). אין לי כח :sleep:

פורסם

היי חברים, היום גיליתי עוד בעיה שמלווה בקפיצות של המסך...

כאשר אני מפעיל סרטון עם סיומת MOV במדיה פלייר הרגיל יש קפיצות וכאשר אני מפעיל במדיה פלייר קלאסיק אין קפיצות.

מישהו יודע למה זה יכול להיות קשור? (נראה לי שאין מנוס אלא לפרמט את המחשב מתי שהוא). אין לי כח

אתה יכול לנסות לבטל האצת חומרה לוידאו בדריבר AMD (אם יש כזאת אפשרות). או אולי לבטל האצת חומרה ב-WMP (למרות שהאפשרות כביכול מתייחסת ל-wmv.)

או יותר טוב, אל תשתמש ב-WMP. מי צריך אותה ?

פורסם
  • מחבר

ביטלתי האצת חומרה וזה לא עזר.

אני ממש לא משתמש במדיה פלייר פשוט הפעלתי שניה סרטון והוא נפתח לי במדיה פלייר אז שמתי לב שהבעיה ישנה.

כבר לא מפריע לי בכלל אבל אני פשוט רוצה להבין מהיכן הבעיה.

פורסם

אני מניח שזה קשור לדריבר. אפשר לנסות עם דריברים אחרים.

אבל לא ברור לי איך אתה בודק - ניסית כל אחד מהכרטיסים כשהוא מחובר לבדו בסלוט הראשון ? או שזה קורה רק ב-crossfire ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם דרייברים אחרים, ועם כל אחד מהכרטיסים לבדו בסלוט הראשון.

רק הלייטנינג עם השטות הזו ורק כשמחוברים כמה סוגים של מסכים עם רזולוציות שונות.

אם אני מחבר רק מסכים עם 1920X1080 אין את הבעיה.

המצחיק הוא שהכרטיס הזה נחשב להכרטיס מהדגם של 7970 והוא זה שעושה בעיות, לעומת זה הכרטיס השני שלי אוכל הכל,

גם של MSI גרסת OC אבל לא לייטנינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים