עבור לתוכן

כדאי לי להחליף ל-XL R2 מ-R4? (פרקטל)

Featured Replies

פורסם

טוב, זה מצחיק (כי זו תהיה החלפת המארז השלישית שלי השנה :screwy: ) אבל חבר שלי קונה מחשב, תקציב שלו ה-5000 ש"ח.

גיבשתי לו מפרט עם 3470, 8 גיגה, SSD סמסונג ו-7970 וינדפורס (IQPC מבצע). בהתחלה, הוא רצה את ה-קור 3000, מארז מעולה. אבל הוא רוצה שאני אבצע בשבילו OC לכרטיס. וכששאלתי את TMS בפייסבוק אם הסיסוניק אקו 500W יחזיק מערכת שכזו עם OC (זה הבאנדל של האקו עם הקור 3000) הם ענו בחיוב, אבל אמרו שזה יהיה מעט גבולי ומומלץ ללכת על 600W+ עכשיו, יש את הקור 3000 USB3 בבאנדל עם אקו 600W ב-700 ש"ח, אבל ב-850 אפשר לקחת XL R2 עם S12 620W, שבבירור יותר איכותי.

התקציב מספיק (בדיוק) אבל חבר שלי נחרד מהגודל העצום של ה-XL R2 אז חשבתי שנעשה "החלפות" הוא יקנה את ה-XL R2 ואני אתן לו את ה-R4 שלי ואוסיף קצת כסף (150 ש"ח?) שה-R4 קטן יותר.

השאלה היא אם זה שווה לי (ולו) והאם XL R2 יהיה נוח יותר לקירור מים. כי כשקניתי את ה-R4 לא מזמן, הייתי בטוח שהוא יהיה הרבה יותר נוח לקירור מים וקומפקטי (היה לי 932..) אבל התבדתי אחרי שראיתי שתכנון הגג קצת לוקה בחסר (אין מקום, רדיאטור נוגע בלוח) ובכלל תכנון של לופ פשוט (וזול) כמעט בלתי אפשרי (הרבה מחברי זוית ותכנון עמוק) נראה שה-XL R2 פותר את בעיית המקום, הוא מרווח, יש לו מקום בגג לרדיאטור שמנמן ויותר מרחב תמרון בכללי.

אז....כדאי או לא?

פורסם

יש יותר מידי פרוייקטים עם המארז הזה..

תמתין ל d900..תחסוך בינתיים

פורסם
  • מחבר

אבל ה-900D יהיה במחיר שערורייתי בישראל (מעל 1600 ש"ח) ולא ישאר לי הרבה לקירור מים.

פה אני מוסיף רק 150 ש"ח.

אבל אני אחשוב על זה.

יש עוד דעות?

פורסם

ב-150 ש"ח לא הייתי חושב יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

חחח תודה ^

ה-XL R2 מגיע עם כל הפיצ'רים של ה-R4? (פילטרים, בקר וכד')

מה הפוטנציאל של ה-XL R2 מבחינת קירור מים? אני יכול לדחוף למעלה רדיאטור 420? (3X140) או אפילו יותר?

ואמאדי, למי התכוונת שיש עליו המון פרוייקטים? ה-R4 או ה-XL R2? כי על ה-R4 לא ראיתי המן פרוייקטים רציניים (חוץ משל עדי) וה-XL R2 יחסית חדש.

פורסם

900D זה רמה אחרת לגמרי , ובכלל לא בטווח מחיר הזה.

ה xl r2 זה פשוט r4 גדול יותר.

הוא בהחלט מתאים יותר לקירורי מים.

זה כדאי לך אם אתה מתכנן להשים קירור מים , ואם לא מפריע לך הגודל של המארז.

בr4 אתה יכול להשים רדיאטור בגודל של 240mm למעלה , אבל דק יותר , ואני לא יודע אם זה מתאים לך.

פורסם

התכוונתי ל r4 (לא רק פרוייקטים - להרבה יש אותו).

ואם תלך על ה xl-2 תהיה לך תחרות מול dj-electric :)

אז אם כבר להחליף מארז - אז לאחד שונה.

לא חייב את ה d900 .

אני אומר זה כי ממה שהבנתי ממך אתה רוצה גם להתחיל פרוייקט קטן משלך.

אבל אם אתה מחפש מארז full tower בלי קשר לפרוייקט ב 150 שקל לא תמצא משהו טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד רוצה להתחיל פרוייקט, כרגע בהליכי גיוס כספים.

גודל לא מפריע, היה לי HAF 932 והוא היה לי בסדר. :silly:

ה-900D מאוד קרץ לי מבחינת מקום לרדיאטורים. תלוי במחיר.

אני מזכיר שזה 150 ש"ח + ה-R4 שלי

ברור שה-900D זו רמה אחרת, זה מארז של 350 דולר לעומת מארז של 170 דולר :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים