עבור לתוכן

עזרה בקניית כ.מסך חדש- מהו ה SWEET SPOT כרגע בסדרת NVIDIA?!

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא זונת גרפיקה (אה, זונת הגדרות) אז הוא יהיה מצויין והוא מריץ הכל גם ברזולוציה הזאת.

הגדרה טובה למדי. :)

• תגובות 49
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לינק למכירה קבוצתית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704.0

ממה שהבנתי היא כבר הסתימה אבל אפשר להיתקשר ישירות ולברר בחנות

adidas8 בצורה שאתה מתאר רכישה נראה לי שכדאי לך לחכות חודשים ולקנות מעבד INTEL מהדור החדש שיוצא

פורסם
  • מחבר

adidas8 בצורה שאתה מתאר רכישה נראה לי שכדאי לך לחכות חודשים ולקנות מעבד INTEL מהדור החדש שיוצא

תודה על ההערה, אחי ;)

אפשר לשאול למה לשדרג את המעבד?

אומר בכנות שרכשתי גוף קירור בשבילו- MUGEN 2, בכדי לתת את האפשרות ל - OC. אבל, לי אין מושג איך עושים OC בטוח וכמו שצריך, ולא מכיר מישהו שיכול לעשות לי [בתשלום], אז אני לא נוגע בזה. הבנתי שאפשר להגיע ל 3.6GHZ וגם מעבר לכך.

האם עד כדי כך המעבד שלי חלש? חשבתי i7-הכל בסיידר..אז טעיתי? :-[

אציין רק שמדובר בטכנולוגיה הישנה\הראשונית של i7 שהתאימו לי אותה עם לוח אם בעל 6 סלוטים ל-RAM, triple channel

ולא dual channel...הטכנולוגיה הייתה בחיתוליה, כך שלא יודע אם i7 חדש יתאים למערכת שיש לי כעת... :\

פורסם

יש לך מעבד ישן אבל חלש.

אל תטעה כמו כולם עם המחשבה של "i7 זה הכי טוב" כי זה באמת הכי טוב, השאלה לאילו שימושים. רק אם אתה עורך גרפי, משתמש בתוכנות הדורשות עיבוד אינטנסיבי מרובה נימים, אז יש ל-i7 יתרון.

במשחקים? i7 יכול לפעמים לגרוע מהביצועים לעומת i5 כי ההבדלים היחידים ביניהם זה כמות המטמון ו-HT. שני דברים שלמשחקים לא מזיז.

בכל מקרה, אתה על סוקט 1366 שהוא סוקט "ישן" יחסית ואין בשבילו מעבדים חדשים (וגם לא יהיו) אבל זה מעבד חזק מאוד ולדעתי אין צורך להחליף פלטפורמה משום שאין הגבלה מכיוון המעבד.

אם אין לך מושג ב-OC ולא בא לך ללמוד, אל תתאמץ. לא כדאי לסכן את המעבד אם אין לך מושג מה אתה עושה.

בכל מקרה, כמו שנאמר GTX660 יהיה מעולה בשבילך ויריץ את כל המשחקים המודרניים ברזולוצייה שלך בהגדרות גבוהות - בינוניות.

אבל, אם אתה מוכן להעלות את התקציב, יש GTX670 או HD7970 ב-1800 ש"ח ב-IQPC, שניהם גרסאת וינדפורס 3 של גיגהבייט (המצויינת)

פורסם

אין שום צורך להחליף מעבד.

עבור OC גש לפורום המתאים, שם יעזרו לך באופן פרטני.

פורסם
  • מחבר

אין שום צורך להחליף מעבד.

עבור OC גש לפורום המתאים, שם יעזרו לך באופן פרטני.

Ymac ו- Gil28

תודה רבה לשניכם על הפידבקים והייעוץ!

מאוד חשוב לי לדעת מה מצבי עם המחשב [שעלה בזמנו איזה 7 אלף], מפני שאינני מעודכן בחומרה שהולכת כעת.

1. אין לי מושג עד כמה המעבד שלי חלש או לא, קשה לי לאמוד את זה.

את הקרטוע הקליל במשחקים-כן שמתי לב אליו-ולכן בכוונתי לשדרג כ.מסך..

אבל מה שאני כן יכול לומר לכם, זה שאם כבר אני מרגיש שהמהירות שלי מואטת-אז זה >>בגזרת ההרד-דיסקים [יש לי איזה x3 של 1 טרה והם כמעט מלאים. לא נראה לי שלקנות SSD עכשיו זה הכי חכם..הם יקרים מאוד ולא הכי אמינים, כך שמעתי...אז הטקטיקה כעת=לחכות].

>>וגם בגזרת הזכרון. 12GB היה השדרוג שלי מ 6GB, אבל כשאתה עובד עם איזה 30 טאבים פתוחים בדפדפן, זה שותה לך את כל ה RAM :]

2. לגבי OC.

אני מאוד אשמח לעשות OC ל-i7 שלי ולנצל אותו בצורה טובה יותר. אבל, אם נגיד להגיע מ 2.66GHZ ל 4GHZ זה נקרא To Push it- אז אני לא מעוניין בזה [מעדיף אריכות חיים למעבד שלי]...אבל אשמח מאוד לעשות OC צנוע..מ 2.66GHZ ל- 3.2GHZ או משהו כזה.

האם אני ארגיש בהבדל בכלל, לדעתכם?

אני ממש אשמח ליצור קשר עם מישהו מהמרכז שמתמחה ב OC ויוכל לעשות זאת בשבילי, בתשלום, כי לבד? אני לא אעשה את זה :silly:

ואף חנות לא ממש עושה דברים כאלו בצורה רשמית [כי לא רוצים לקחת אחריות בטח].

פורסם

חבל על ה800 שקל תוספת בלקנות GTX670 או HD7970. לדעתי ברזולוציה שלך אתה תסדר יפה מאוד עם הGTX660 כמוני.

מסכים לא נוטים להתקלקל בקלות ואני לא חושב שמעבר למסך עם רזולוציית 1080P כזה דחוף, כשגם אם כן, הGTX660 ייתן לך אחלה תוצאות גם שם לפי דעתי. ושוב פעם, אתה לא מהפסיכים שחייבים את המקס של המקס עם X16 AA.

את הכסף שתחסוך לעצמך בקניית GTX660 על פני ה670 תוציא על כונן SSD בנפח של 120 ג'יגה לפחות. אני מבטיח לך שזה השדרוג הטוב ביותר שתוכל לתת למחשב שלך, במיוחד בכל הנוגע לדברים המותקנים עליו, כגון מערכת ההפעלה, תוכנות ספציפיות, אולי משחק או שניים וכ'ו. תקפיד להתייעץ ולקנות אחד איכותי ולהתקין אותו ע"פ המדריך המעולה בפורום.

המעבד שלך חלש משלי [i5 3570K] כך שאין לי מושג כמה המעבד מגביל אותך. מה שכן, אתה אומר שיושב לך שם Mugen 2 כך שזה באמת בזבוז לא לתת למעבד קצת בוסט לתדר.

תחסוך מעצמך כמה שקלים ותכריח את עצמך ללמוד לבד. אני באופן אישי נהנה מכל התהליך של קריאת מדריכים ויישומם, במיוחד בכל הנוגע להתעסקות במחשב ובOC. אתה לא מדמיין לעצמך כמה שזה פשוט ויש אחלה מדריכים בכל שפה ובכל מקום, כולל באתר הזה. [=

תכוון קצת מעל ה3.2GHZ לדעתי, תלוי בטמפ' ומקסימום זרוק כמה שאלות בפורום אוברקלוקינג. לא צריך להיות פרנואיד יותר מידי, אבל כמובן לקרוא את מה שכתוב במדריכים ולהבין. סך הכל המעבדים האלה לא כל כך עדינים, ואני לעולם לא נתקלתי במעבד תקול.

הGTX660 עלה לי 980 שקל בערך במסגרת הרכישה הקבוצתית שלצערי כבר הסתיימה. נסה לדבר עם TMS וIQPC, אולי זה עדיין רלוונטי איכשהו. הכרטיס כנראה יעלה כמה מאות יותר שלא במסגרת הרכישה הקבוצתית.

אני מבטיח לך שאתה תהיה מופתע מאוד מכמה המחשב שלך שקט פתאום [אני מניח שהMUGEN 2 לא רועש במיוחד] במעבר מה260 הספציפי שיש לך ל660 שאני מדבר עליו. זה בדיוק המעבר שאני עשיתי לפני ימים ספורים.

:)

פורסם

הGTX660 עלה לי 980 שקל בערך במסגרת הרכישה הקבוצתית שלצערי כבר הסתיימה. נסה לדבר עם TMS וIQPC, אולי זה עדיין רלוונטי איכשהו. הכרטיס כנראה יעלה כמה מאות יותר שלא במסגרת הרכישה הקבוצתית.

רק כ-100 שקלים יותר. TMS מוכרים את הגרסאות של MSI ו-Sparkle ב1093, ובKSP יש את הגרסה של Zotac ב1075. :)

פורסם

רק כ-100 שקלים יותר. TMS מוכרים את הגרסאות של MSI ו-Sparkle ב1093, ובKSP יש את הגרסה של Zotac ב1075. :)

הZotac מגיע עם מאוור יחיד וממה שהבנתי, מדובר בכרטיס רועש יותר וקצת חלש יותר [לא גרסת OC].

בקשר לשאר אין לי מושג, אז אני ממליץ על הGigabyte windforce שיש לי שגם ככל הנראה עולה בערך כמו האחרים.

פורסם

שדרגתי לפני יומיים לGTX660 OC של Gigabyte שנמכר במכירה הקבוצתית פה באתר ולפני זה היה לי בדיוק את ה-GTX260 שיש לך עכשיו, הgainword goldensample 216sp, ואני גם משחק ב1680*1050.

הכרטיס הקודם בתכלס הריץ לי כל דבר על המקסימום פרט לקרייסיס 3 וBF3,

אם הוא לא הריץ לך BF3 מה גרם לך לחשוב שיריץ קרייסיס 3 ?

טוב שהמחשב לא נתן לך בוקס, קרייסיס 3 הרבה אבל הרבה יותר כבד מ-BF3.

יותר נכון לומר ש-BF3 לא משחק כבד..

פורסם

ב-KSP שנתיים אחריות לעומת שלוש.

נכון, אבל ZOTAC העולמית נותנת עוד 3 (סה"כ 5) ישירות מולה.

הZotac מגיע עם מאוור יחיד וממה שהבנתי, מדובר בכרטיס רועש יותר וקצת חלש יותר [לא גרסת OC].

הדגם הספציפי הזה מגיע עם שני מאווררים והוא שקט מאוד.

זה נכון שהכרטיסים במחיר הזה מגיעים ללא OC מהמפעל (או במקרה של ZOTAC - עם OC קטן), אך לרוב אפשר להגיע לתוצאות OC דומות בצורה עצמאית.

פורסם

אם הוא לא הריץ לך BF3 מה גרם לך לחשוב שיריץ קרייסיס 3 ?

טוב שהמחשב לא נתן לך בוקס, קרייסיס 3 הרבה אבל הרבה יותר כבד מ-BF3.

יותר נכון לומר ש-BF3 לא משחק כבד..

אני לא בטוח שהבנתי מה אתה רוצה, אבל סך הכל אמרתי שהכרטיס הישן לא הצליח להריץ את קריסיס 3 [בגלל בעיית הDX11] ואת BF3 על הגדרות מקסימליות. ההגדרות המקסימליות מיוחסות רק לBF3, מן הסתם שלא לקרייסיס.

כעת עם הGTX660, אני משחק על המקס בשני המשחקים האלה, כמובן פרט לדברים מוגזמים ומיותרים כמו MSAA X16, כשX2 זה די והותר לפחות לעיניים שלי.

קריסיס יושב באזור ה40-60 FPS הייתי אומר. בסצינות עמוסות כנראה צונח ל30 לפעמים אבל עדיין רץ חלק מאוד.

BF3 לא יורד בכלל מה50-60, בשרתים עמוסים של 64 איש. לא הייתי קורא לזה "הרבה אבל הרבה יותר כבד". אל תהיה קטנוני..

פורסם
  • מחבר

בתכלס, אני מרגיש כרגע שהכיוון הכי טוב ללכת עליו יהיה ה GTX66 OC וספציפית של Gigabyte.

משום מה, יש לי הרגשה שגרסת ה TI תהיה סתם בזבוז של כמה מאיות מבלי להרגיש שינוי אמיתי. [כולה מספר ה CUDA שם גדול יותר לעומת ה OC].

השאלות האחרות הן...

1.מה לעשות לגבי SSD [ידוע..יש פורום לזה, אבל סתם רציתי בגדול לדעת דעה וחצי לפני שאני פותח שם שרשור]

2. לגבי הכ.מסך- האם "להתפתות" ל 100 שקל פחות פה או שם בחנויות שמציעות את זה, למה יש לי הרגשה שבחנויות כמו KSP- כשתהיה לך בעיה עם הכרטיס- יסבנו אותך קודם [כמו כל חנות ישראלית טובה] ואז יזרקו אותך מהמדרגות. אתם בטח יודעים יותר טוב ממני מאילו חנויות כדאי להמנע, אילו עושות בעיות ולא מכבדות אחריות וכו'...

פורסם

קנה מtms ולמה שלא תעשה oc לבד?

אז הכרטיס שלך יהיה חם יותר בכמה מעלות, מה זה באמת משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים