פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים שלום יש לי HD של חברת WD מדגם WD10EADS GREENבנפח 1TB בחיבור SATA שעליו היה מותקן windows 7שחולק ל2 מחיצותלאחר כיבוי המחשב והדלקה מחדש (בצורה מסודרת כמובן)מערכת ההפעלה לאחר ההפעלה מחדש לא עלתה והופיע לי מסך שחור עם הכיתוב File: \Boot\BCDStatus: 0xc000000e9info: An unexpected I/O error has occured.ניסיתי לעשות עם דיסק של windows 7Repair My Computer אך זה לא עזר,ניסיתי להתקין windows 7 מחדש על ה- HD ופרמטי את המחיצה הראשונה והתחלתי להתקין ובתחילת ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה:The file or directoryBoot\BCD.log1 is corrupt and unreadable. Please run the chkdsk utilityחברתי HD נוסף והתקנתי עליו WIN XP שהיה לי והצלחתי לראות את HD שלמעשה לא ניתן להעלות ממנו את מערכת ההפעלה, ונראה שהכל תקין ואני ממש מצליח לראות את הדיסק והמחיצות וממש להיכנס ולפתוח קבצים מתוכו,מה ניתן לעשות ?
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים זה דיסק יחיד ?קבצים של בוט נמצאים במחיצה מוסתרת של 100 או 200 מגה.אם יש לך מחיצה כזה - הבעיה כנראה שם. בפירמוט מחקת מחיצה הזאת ?תיקון היה צריך לתקן את זה אם קשיח לא מקולקל.
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים מחבר יש לי מחציה של 100 MBצריך למחוק אותה לפני התקנה?הרצתי chkdsk איזה תוכנה נוספת יש לבדיקה ?,
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים מחבר יש לי מחיצה אחת עם מידע שהוא נחוץ לי ואני לא יכול למחוק אותו כי אין לי גיבוי ה- HD 1TB מחולק ל-100mb465mb מפורמט (שפעם היה עליו ה-windows)465mb שעליו נמצא המידעיש דרך לבצע בדיקה או תיקון בלי לפגוע במחיצה עם המידע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.