פורסם 2004 בפברואר 221 שנים תעזרו לי בבקשה, אני לא מצליח לעשות יותר מMHZ 10 בOC לזכרונות של הכרטיסאני משתמש בדריברים האחרונים של NVIDIA ובתוכנה coolbits.אחרי שאני מנסה לעשות טיפה OC יש בעיות תצוגה בשולחן עבודה, כל כמה דקות (לפעמים 2 לפעמים 10 דקות) המסך נעשה שחור לשניה וכשהוא חוזר יש בעיות עם התצוגה לכמה שניות.במשחקים יש מלא בעיות ולפעמים הם קורסים.אני חושב שהמהירות של הליבה בסדר, עכשיו היא על 354 ואני לא רואה בעיות, 6005 ב3DMARK.יש תוכנה שבודקת את היציבות של הכרטיס אחרי OC או שהדרך היחידה היא לראות במשחקים?אם יש, בבקשה תגידו לי איזה.יכל להיות שהכרטיס דפוק?
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים צר לי לאכזב אותך ידידי אבל יש לי כרטיס דומה לשלךוכמו שאתה יכול לראות במפרט בצד המקסימום שהגעתי באובר, בלי תקלות בכרטיסאלה תוצאות ממש מזעריותאני לא רואה שום שינוי בתצוגהאם הייתי מעלה קצת מעבר למה שעשיתי עד עכשיוהייתי מקבל "פאקים" במסךו"בלאקים" שהכרטיס מתאמץ להראות איזה תמונה גדולה או משהו בסגנוןבקיצור זה לא הכרטיס לאוברקלוקינגוברוב המקרים גם אובר לא מראה שום שינוי משמעותי בתפקוד הכרטיס..אני השתמשתי ב RIVA TURNER ודרייברים מ NVIDIA.COM
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים מחבר אני מדבר על 10 MHZ! אני לא יכל לעבור את ה410 MHZ עם הזכרונות!שתי דברים אני לא מבין- למה הורדת את המהירות של הזכרונות מ400 ל 333? כי 400 זה הDEFAULT שלי.ולמה אתה על 300 בליבה אתה יכל יותר אני על 354, שוב הDEFAULT שלי הוא 275 ושלך 250, איך זה הגיוני ?.אני יודע שOC לא יתן לי הרבה אבל לפחות את השיפור המינימלי אני רוצה.
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים כמו שאתה רואה במפרטCore 250@300 - Mem 333@400הכרטיס הגיע במקור אצלי בcore 250mem 333ואני העליתי ל 300@400בקשר לשאלה שלך למה הסטוק אצלי הגיע כל כך נמוך?זה בגלל שKSP החנות החביבה הזאת שמוכרת הכל ב"זול" שוחכת לציין פרטים "שוליים" על כרטיסי המסך שלהשרוב ה FX אצלהם 64 ביטושהג'יפורס שקיבלתי החלפה מהכרטיס שנשרף לי, זה גירסא חלשה יותר (אפשר לקרוא לה פשוט גירסא מואטת)בכל מקרה אני לא מתלונן הכרטיס עובד בסדר, אין לי דרישות גבוהות מידי בשבילו הוא בובע בנתייםבהזדמנות אני ישקיע כסף על כרטיס יותר חדשני ואותו אני יעביר למחשב השניבכל מקרה חלק מהכרטיסי MX440 מוצלחים יותר או מוצלחים פחות באוברבכל מקרה גם המוצלחים שבניהם, קשה לי להאמין שיראו תוצאות בתחלסלילה טוב =]
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר אף אחד לא יודע מה הסיבה שאני לא יכל להעלות את המהירות של הזכרון?זה ממש דפוק :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.