עבור לתוכן

מפרט עד 7800, גיימינג כבד+ עריכת וידאו חובבנית

Featured Replies

פורסם

תקציב

מהו תקציב לרכישת המחשב? 7000

אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 800שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).

גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) עריכת וידאו חובבנית

במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - BF3, hitman' far cry 3, crysis 3, black ops 2, skyrim ועוד משחקים שיצאו בעתיד

במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש -

(אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה)

באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?

*מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם.

רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מכ3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT.

*יש לשים לב שלא מובן מאליו שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? מערכת הפעלה חוקית עולה כמה מאות שקלים.שימושים מיוחדיםהאם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא צריך אבל זה בסדר דברים עם overclock קטן

*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.

תוכל לפנות לפורום OC וקירור לשאלות ועזרה בנושא.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד? לא חושב אבל אם מומלץ אז בסדר

*סעיף זה אידיאלי בדרך כלל רק לתקציבים גבוהים, מידע על מערכי כרטיסים תוכל למצוא כאן.ציוד היקפי

שים לב - אסור לבקש ציוד היקפי בפורום מפרטי מחשב, פנו לפורום "ציוד היקפי" על-מנת לקבל המלצה.

מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום - אני צריך מסך חדש אולי ברזולוציה של 1920X1080*נתון זה חיוני מאוד עבור התאמת המחשב למסך, לכן עשה את המאמץ, רצוי שתציין את דגם המסך.האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? כן יש לי כבר רמקולים

*מידע על מערכות הרמקולים נמצא בסוף באשכול.חומרה אופציונליתהאם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט? כן אני אצטרך כונן דיסקים

*צורב סטנדרטי יעלה לכל היותר בין 100 ל-120 ש"ח.מהו הנפח שתרצה בדיסק קשיח? (500GB, 1TB וכדומה)

האם יש רכיב מסויים שאין צורך לכלול במפרט? פרט מאד חשוב!!!- אוקי תשמעו, אני קונה את החלקים האלה: מעבד intel i7 3930k+ לוח אם dx79si+ כונן ssd 180gb ב- 630$ דרך בן אדם הקרוב אלי שעובד ב- intel

השאלה היא האם החנות שאני ארצה לקנות ממנה את המחשב כמו tms או ksp תרשה לי לחבר את החלקים האלה למחשב שאני אקנה מהם

במידה שישנו רכיב כזה, ציין את הדגם שלו.

שים לב - אין לפנות לפורום מפרטי מחשב לבקשת שדרוג של מחשב נוכחי, לשם כך יש לפנות לפורום חומרה כללי ומודינג בלבד עם הטופס לבקשת שדרוג.אפשרויות רכישההאם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת? לא

אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר? מרכז, קריית אונו

האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה? כן

*אם אינך בטוח לגבי חנות ספציפית לקנייה, נוכל להמליץ לך על חנות שתוכל לבצע בה את הקנייה המשתלמת ביותר.

אתה מוזמן לעיין במאגר חוות הדעת על חנויות בארץ של פורום מפרטי מחשב, אשכול זה עשוי לעזור לך בהחלטתך בנוגע לאפשרויות הרכישה.מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבוע שבועיים הקרובים!!

*שים לב שכשמדובר בפרק זמן משמעותי, המפרט שתקבל עשוי להיות לא רלוונטי לעת הרכישה, לכן מומלץ להתייעץ עמנו כמה ימים לפני הקנייה.

את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן

*הרכבה עשויה לעלות עד כ-100 ש"ח (בהתאם לרשתות השונות).

הערות נוספות: אם יש לך הערות נוספות או בקשות מיוחדות, כתוב אותן פה (שקט, עבודה רצופה, חיבורים מסויימים, גודל המארז וכיוצא בזאת)

.

אני רוצה מחשב שקט ומאוורר מצוין למעבד שלי כי המחשב הולך דלוק הרבה זמן ברציפות כנראה, אני לא צריך מעבד אני קונה מבן אדם הקרוב אלי מעבד, לוח אם וכונן ssd אז אני לא צריך אותם במפרט, ואם אתה רוצה את החלקים האלה הנה:

מעבד intel i7 3930k+ לוח אם dx79si+ כונן ssd 180gb ב- $630 כך שזה יהיה כלול בתקציב (זה יוצא בשקלים: 2331)

• תגובות 31
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות חובבניות וגימינג כבד!

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 (בעיקר), hitman, far cry 3, crysis 3, black ops 2, וכמובן עוד משחקים שיצאו בעתיד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה מחשב חדש (שיהיה כלול בתקציב)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות!

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מסך (שיהיה לו פאנל טוב!) וכמובן גם רזולוציה טובה שתנצל את הכרטיס מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, מעבד, לוח אם, וכונן ssd כי אני קונה את החלקים האלה מבן אדם שקרוב אלי שעובד באינטל, החלקים הם:

מעבד intel i7 3930k+ לוח אם dx79si+ כונן ssd 180gb ב- 630$ (בשקלים 2331)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט מאד כי הוא הולך להיות מופעל כמעט כל יום 24 שעות אז נראלי 9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא אבל זה בסדר דברים עם OC קטן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן כולל מערכת וגם כולל הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא זה בסדר מכל מקום

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם
  • מחבר

בטעות רשמתי בשאלה 2 ב' בחלק השני "מחשב", התכוונתי למסך***

פורסם

גם אם יש לך הנחה משמעותית למעבד ולוח, לא הגיוני לקחת רכיבים פחות מבוזבזים ולשלם הרבה פחות?

או שאתה מוגבל לקנות רק את החלקים הללו?

פורסם
  • מחבר

כבר הזמנתי את החלקים האלה כך שאי אפשר להחליף אותם כי כבר שילמתי

פורסם
  • מחבר

ההה כן ושהמחיר של החלקים האלה יהיו כלולים בתקציב

פורסם

גם אם יש לך הנחה משמעותית למעבד ולוח, לא הגיוני לקחת רכיבים פחות מבוזבזים ולשלם הרבה פחות?

או שאתה מוגבל לקנות רק את החלקים הללו?

אפשר לשאול למה מבוזבזים? הוא מקבל חלקים בשווי 5500 שקלים בחצי המחיר, אז גם אם הוא יחליט למכור אותם הוא יצא בלי נזק ואפילו מרווח!

פורסם

אני מבקש לערוך את ההודעה הראשית. שום דבר לא ברור שם ואני לא יודע מאיפה הבאת את הפורמט הזה.

גם הכותרת עוברת על חוקי הפורום. בפורום "מפרטי מחשב" די ברור שמדובר על מפרטי מחשב...

פורסם
  • מחבר

מצטער על הכותרת, לא חשבתי על כותרת אחרת פשוט

והפורמט עשיתי אותו בתגובה השנייה

פורסם
  • מחבר

אתם עונים?

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה?

פורסם

בהודעה הראשונה שלך בצד שמאל למעלה יש אפשרות של עריכה של ההודעה, על הדרך אפשר לשנות שם את הכותרת...

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, עכשיו אפשר לתת את המפרט בבקשה?

פורסם
  • מחבר

אתם עונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים