פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים 1. Tom Petersen מNvidia טוען בהשקת הטייטן שלמעשה ביצועי כרטיסי מסך טובים יותר שהם חמים! WTF? ציטות: "graphic card perform better running hot" שאלה שניה למה היצרנים לא מרחיבים את הכרטיסים לרוחב ואז גם מנצלים את זה למאווררי 140ממ? תודה.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים שאלה נוספת: למה היצרנים לא מייצרים את כרטיסי המסך בגודל של לוחות אם לשרתים? אז אפשר להתקין להם מערכות קירור תעשייתיות. כבר במצב הנוכחי כרטיסי מסך הם מפלצות בגודל מוגזם שבקושי נכנסות למארזים. מבחינת הרוחב (גובה) הם גם ככה על הגבול העליון של מה שמאפשר סטדרנט כרטיסי ההרחבה.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר שאלה נוספת: למה היצרנים לא מייצרים את כרטיסי המסך בגודל של לוחות אם לשרתים? אז אפשר להתקין להם מערכות קירור תעשייתיות. כבר במצב הנוכחי כרטיסי מסך הם מפלצות בגודל מוגזם שבקושי נכנסות למארזים. מבחינת הרוחב (גובה) הם גם ככה על הגבול העליון של מה שמאפשר סטדרנט כרטיסי ההרחבה. אני לא יודע אם אצלך מוגבל, אצלי האורך היה מוגבל ל 280ממ לכ.מסך, והכרטיס שלי דרש העפת כלוב הHD לקיביני מט! דבר שדרש ממני לקמבן מקום לשים תHD שלי אוקי.. יכלו במקום לגרום לי להתקע עם HD 1, להוסיף לו ברוחב, ע"ח האורך, יש מבין?..
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר אתה תקבל את אותן תוצאות ב80 מעלות ועם חנקן נוזלי במינוס 200 .אז זהו גם אני חשבתי ככה (חוץ מכמובן אפשרות OC שם פחות חום מאפשר לך בד"כ יותר מתח,אבל המוזר שהוא אומר שהם קיבעו את הGTX טייטן בכוונה על 80 מעלות במשחק, כי כמו שציטתתיהכרטיס עובד טוב יותר ... ??? וזה מאד מוזר לי שלביצועים טוב יותר שהכרטיס חם..
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים אני לא יודע אם אצלך מוגבל, אצלי האורך היה מוגבל ל 280ממ לכ.מסך,והכרטיס שלי דרש העפת כלוב הHD לקיביני מט!דבר שדרש ממני לקמבן מקום לשים תHD שלי אוקי..יכלו במקום לגרום לי להתקע עם HD 1, להוסיף לו ברוחב, ע"ח האורך, יש מבין?..זה שקנית כרטיס שלא מתאים למארז שלך (או להיפך) זאת כבר בעיה שלך.. יש סטנדרטים שעובדים לפיהם, ומארזים ניתן לקנות בכל מני גדלים וצורות.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר זה שקנית כרטיס שלא מתאים למארז שלך (או להיפך) זאת כבר בעיה שלך.. יש סטנדרטים שעובדים לפיהם, ומארזים ניתן לקנות בכל מני גדלים וצורות. יופי שמח שציינת את זה, כי אני קניתי כרטיס בול למקום שהיה לי. (280ממ)אבל מה תעשה שהיצרן שיקר ועדיין משקר (במודע) לגבי המידות אה .... דבר כזה היית צופה...
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים דבר שדרש ממני לקמבן מקום לשים תHD שלי אוקי.. יכלו במקום לגרום לי להתקע עם HD 1, להוסיף לו ברוחב, ע"ח האורך, יש מבין?.. יש מבין, שאתה לא מבין... אי-אפשר להוסיף לכרטיסי מסך ברוחב, כי הם גם ככה ברוחב המקסימלי שמאפשר להכניס אותם למארז סטנדרטי. יופי שמח שציינת את זה, כי אני קניתי כרטיס בול למקום שהיה לי. (280ממ) אבל מה תעשה שהיצרן שיקר ועדיין משקר (במודע) לגבי המידות אה .... הייתי אומר שמגיע לך ולכל מי שקונה מפלצות כאלה. מצדי תתקעו בלי כלוב לדיסקים, מצידי תפרקו את המארז לכל הרוחות ותעבדו עם סטנד פתוח. הרי הכי חשוב זה שיהיה לך כרטיס מסך מפלצתי, נכון?
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר איזה מארז וכרטיס יש לך? המארז נמדד לפני.. ווידאתי את מידת הכרטיס שמתאים לו, רק מה Sapphire שקרנים! ובמודע! ועדיין לא תיקנו מידות בדף המוצר וממשיכים להטעות אנשים. Henry זה המחשב שלי Sapphire 7970 OC Dual-X Lian Li PC7FW סתכל בקצה הימני של הכרטיס יש עוד חתיכת פלסטיק בולטת איפו שרואים את האלומיניום (לייצוב הכרטיס הכבד שמתעוות - עד שאביא סטנד לכרטיס) תודה --------------------------------------------- [glow=red,2,300]!PS Troll Detected & Ignorred[/glow]
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים לפי התמונה הזאת מהאתר של lian li , הכרטיס אמור להכנס.לפי התמונה שלך , זה נראה שהכרטיס יכול היה להכנס עם הכלוב קשיחים.נ.ב.: הקירור שלך זה חתיכת מפלצת , מה אתה מקרר איתו?
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים 1. Tom Petersen מNvidia טוען בהשקת הטייטן שלמעשה ביצועי כרטיסי מסך טובים יותר שהם חמים! WTF? ציטות: "graphic card perform better running hot" שאלה שניה למה היצרנים לא מרחיבים את הכרטיסים לרוחב ואז גם מנצלים את זה למאווררי 140ממ? תודה. מה? הזוי לחלוטין. הפוך לחלוטין עם טיטאן - שמציג לראשונה את GPU BOOST 2.0 מה זה אומר? ליבה קרה יותר = תדר הפעולה עולה ועולה וכרטיס המסך רק נהיה מהיר יותר, באופן אוטומאטי לחלוטין
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים יש לך במארז הזה אפשרות לדיסק קשיח חיצוני.ואתה יכול גם להשתמש במשהו כזה:http://www.ebay.com/itm/3-5-TO-5-25-BAY-HARD-DRIVE-HDD-MOUNTING-BRACKET-ADAPTER-KIT-/150749189767?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23195a1687
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר מה? הזוי לחלוטין. הפוך לחלוטין עם טיטאן - שמציג לראשונה את GPU BOOST 2.0 מה זה אומר? ליבה קרה יותר = תדר הפעולה עולה ועולה וכרטיס המסך רק נהיה מהיר יותר, באופן אוטומאטי לחלוטין חשבתי אולי בגלל שאם בGPU BOOST 2.0 אם תאפשר יותר חום הוא יתן לך יותר ביצועים בדקה 24:50: אבל הוא גם אמר את מה שציתטתי אותו מילה במילה, צפה בכל הוידאו וגם תשמע אותו אומר את זה.. כרגע לא מוצא את זה, אול פספסתי משהוא אבל צפה בסרטון. מוזר לאללה.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר לפי התמונה הזאת מהאתר של lian li , הכרטיס אמור להכנס. לפי התמונה שלך , זה נראה שהכרטיס יכול היה להכנס עם הכלוב קשיחים. נ.ב.: הקירור שלך זה חתיכת מפלצת , מה אתה מקרר איתו? אני יודע שאמור להיכנס, כי מדדתי (שלוש פעמים!) והיה בול 280ממ, והיצרן בדף שלו (ובאחרים) כתוב 280ממ הנה לינק לדגם שלי מודל 11197-01-40G שהוא עם OC מהמפעל. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&lid=1&pid=1463&leg=0 אמרתי אם יהיה חסר איזה רבע מילימטר אמצא פתרון, אבל לא! והנה בשביל הספורט: לגבי קירור במיוחד חיפשתי את הכרטיס הכי קר שקיים מהמפעל מכל סדרות ה 680/7970. אגם כתוב באתר שהוא 2.5 Slots, עוד הטעיה, החריץ שמתחתיו בלתי שמיש! אם התכוונת לשל המעבד זה I7 920 על 3.5ghz
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.