פורסם 2013 במרץ 2412 שנים ככה זה יוטיוברים של חומרה, רוב רובם המוחלט עושים את זה 66% פרסום ו-33% מידע פרסומי. אני שם לב ששליטה בחומר של יוטיוברים כאלה ואחרים היא פשוט מביכה.
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים כן "לינוס" סבבה.. חייב לציין שממש במקרה הגעתי לסרטון הזה(התאים לפוסט) אז העלתי.. נראה לי מירוב ביקורות יש לו מחסור בשעות שינה(השיער קופץ משהו).
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים גם בכלל ההשוואה בין החד ליבתי החזק של nvidia לבין החד ליבתי החזק של amd היא לא נכונה כי הם ממש לא קרובים במחיר , ההשוואה אמורה להיות בין 7970 ל 670 נראה דומה יותר בתג המחיר..בכלל גם בדורות קודמים החד ליבתי החזק של nvidia היה יקר יותר מהחד ליבתי החזק של amd כמו ה 580 בזמנו מול ה 6970 .אז נראה לי שההשוואות למעלה לא בדיוק נותנות פרספקטיבה נכונה על העניין.אני לא בצד של אף אחד עברתי כמה פעמים מצד לצד ואני מאמין שזה ימשיך להיות ככה גם בעתיד.
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים אני לא יודע מה יותר עצוב שאתה ראית את הסרטון חתונה שלואו שאישתו לא יודעת להרכיב טבעתבכל אופן אני מסתכל על מחיר ופוטנציאל OC כשאני קונה כרטיס מסך. בגלל זה אני תמיד אעדיף 7970 על 670
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים אני חושב שיותר עצוב שהגעתי לראות את סרטון החתונה שלו. יוטיוב דואג לפעמים להציע לך סרטונים הכי לא קשורים, חשבתי כבר שהוא ירכיב לה איזה טיטאן על האצבע. בכל אופן אני מסתכל על מחיר ופוטנציאל OC כשאני קונה כרטיס מסך. בגלל זה אני תמיד אעדיף 7970 על 670 אמר הבחור עם ה-660TI..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.