עבור לתוכן

בזק בינלאומי גנבים!!!

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אין גבול לחוצפה וההפקרות שהולכת היום בישראל, הפעם אני אספר על הסיפור שלי עם בזק בינלאומי.

לפני יותר משנה עשיתי חבילת בנדל (תשתית + ספק) בחברת הוט וסיפקו לי ספק של בזק בינלאומי.

לפני יותר מחצי שנה הקפאתי את המנוי שלי בהוט לחצי שנה, אחרי שתקופת ההקפאה שלי נגמרה אני התקשרתי להוט והמשכתי את ההקפאה לעוד תקופה קצרה ולבסוף ביטלתי לגמרי את המנוי. אבל מה, בזק בינלאומי התחילו לחייב אותי על ספק (בלי שיש לי תשתית) גם אחרי שביטלתי את הבנדל.

לא רק שהתחילו לחייב אותי, הם חייבו אותי ב140 שקל לחודש עבור ספק של 12 מגה!!!! (מאיפה הביאו את המחיר הזה????)

אני התקשרתי אל בזק בינלאומי והסברתי להם שאני לא משתמש באינטרנט כבר יותר מחצי שנה ושבכלל ביטלתי את הבנדל הזה ואין לי בכלל תשתית. הגנבים ברוב חוצפתם הטילו את כל האחראיות עליי ואמרו לי שאני יכול לשכוח מ+200 שקלים שהם חייבו אותי על כלום.

מה שהכי מרגיז שהגנבים האלה הציעו לי שני כרטיסים לסרט מתנה כפיצוי ועוד רמזו לי על זה שאני צריך להגיד להם תודה על ההטבה המדהימה הזאת. גנבים אמרתי כבר? 200 שקל על שני כרטיסים עסקה ממש משתלמת

אחרי שדיברתי במשך שעתיים עם כמה נציגים ועם מנהל והבנתי שהם חבורת אנשים הכי מפגרים שיצא לי לדבר איתם ואני התייאשתי.

מה הייתם מציעים לי לעשות?

הוט בסיפור הזה יצאו בהתחלה לא פחות מטומטמים, בהתחלה ניסו גם כן להפיל עליי את האשמה למרות שהם היו צריכים לבטל את הספק כי אני עשתי בנדל דרכם. לאחר 40 דקות שיחה עם נציגים מטומטמים של הוט ביקשתי לדבר עם מנהל שלהם.

להפתעתי ולמזלי יצר איתי קשר הבן אדם היחיד בהוט שיש לו שכל, מנהל כלשהו שאמר לי שאני צודק ב100% ושמגיע לי זיכוי מלא ושהוא ינסה להסדיר את העניין עם בזק בינלאומי. אני מקווה שהוא יצליח לשנות משהו.

בקיצור אני עם בזק סיימתי לתמיד!!!! חבורת גנבים

• תגובות 31
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפוסט שלך ברמה של פח אשפה. אם אתה רוצה שייתיחסו אליך ברצינות , תרגע, תשתה מים ותכתוב כמו בן אדם.

פורסם

עם איך שהכותרת שלך נראית:

א. התראד כנראה ינעל

ב. אתה חשוף לתביעת דיבה.

פורסם

בזק בינלאומי באמת גנבים.

הם מוזמנים לתבוע גם אותי החצופים האלה.

הם שקרנים.

הם נצלנים.

הם גנבים חסרי בושה.

גם ממני גבו שלא כדין.

ואפילו להתנתק לקח לי שבועות רבים, למרות פקסים ששלחתי, ומספר רב של טלפונים.

אפילו אחרי שהתקשרו אלי חזרה נציגי שימור לקוחות בקשר לפקס ולבקשות הטלפוניות שלי לניתוק, והבהרתי מעבר לכל ספק שאני רוצה להתנתק, והם אמרו שהם ינתקו, הם לא ניתקו, ונציגי שימור לקוחות חדשים חזרו אלי שוב ושוב עם אותה הצגה ללא תוצאה.

3 שבועות לקח לי להתנתק מהם.

הם פורעי חוק מכל בחינה אפשרית.

ממש פושעים.

פורסם

יש אתר שנקרא המועצה לצרכנות הם יעזרו לך. לי הם עזרו עם הוט

פורסם

לפי מה שאתה מתאר כאן, העסקה שלך הייתה מול הוט בלבד.

לא ברור מאין לבזק בין לאומי יש את פרטי האשראי שלך.

הכחשת עיסקה מול חברת האשראי במקרה זה היא הפתרון הכי פשוט.

פורסם

היי דודו,

מתיאור דברייך ניתן להבין כי העסקה הנה עסקת באנדל שנעשתה דרך הוט, במקרים מסוג זה באחריות הוט להודיע לספק על הקפאה או סיום החבילה.

בכל אופן אשמח לבדוק את המקרה לגופו אל מול החוזה.

לצורך הטיפול אנא שלח פרטי התקשרות ושעות נוחות לחזרה ל online@bezeqint.co.il

בברכה,

לוטם - שירות לקוחות ברשת - בזק בילאומי

פורסם

וואו!

מעניין איך זה יתפתח.

פורסם

השאלה המעניינת היא - מי באמת נתן לבזק בינ"ל את פרטי האשראי ואת הרשאת חיוב האשראי שלו.

הגיע הזמן שהבאנדלים האלה פשוט יוצאו מחוץ לחוק. כי יחסית להנחה הקטנה שהם נותנים, הפוטנציאל שלהם להפיל לקוח בין הכסאות כך שיש לו חיובים מוזרים וכל צד מתנער מאחריות, כמו שרואים במקרה הזה, היא גדולה למדי.

פורסם

בגלל זה חשוב לבדוק את פירוט החיובים באשראי שלך לפני שהוא יורד מהחשבון בנק שלך בכל חודש.

כל חיוב שנראה לך לא במקום - אתה פשוט אומר לחברת האשראי לא לכבד.

פורסם
  • מחבר

היי דודו,

מתיאור דברייך ניתן להבין כי העסקה הנה עסקת באנדל שנעשתה דרך הוט, במקרים מסוג זה באחריות הוט להודיע לספק על הקפאה או סיום החבילה.

בכל אופן אשמח לבדוק את המקרה לגופו אל מול החוזה.

לצורך הטיפול אנא שלח פרטי התקשרות ושעות נוחות לחזרה ל online@bezeqint.co.il

בברכה,

לוטם - שירות לקוחות ברשת - בזק בילאומי

אתה צודק הוט היו אמורים להודיע לספק על הקפאה או סיום אבל הם לא עשו את זה, מה שמרגיז הוא שבזק בינלאומי הגנבים מיהרו לנצל את המצב הזה ולגנוב ממני 140 שקל לחודש ועוד להאשים אותי בזה שאני לא אחראי.

הוט דיברו איתי גם היום ואמרו לי שהם מודעים בטעות ומנסים לפתור את הבעיה, לעומת זאת בזק בינלאומי שלחו אותי לעזאזל למרות שלכל בן אדם שפוי ברור שאני לא צריך לשלם 140 שקל בחודש על אינטרנט שכבר אין לי בכלל.

פורסם

הם יודעים שזה סיפור לא פשוט לתבוע מהם את הכסף בבית משפט.

מורכבות הנושא והעומס בבתי המשפט, כמו גם האחוז הקטן של הלקוחות שבאמת לוקחים את העניין לבית משפט, והעובדה שרובם מתפשרים אחרי שהיכו אותם במציאות המפרכת והמתישה.

מאפשרים לחברות כמו בזק בינלאומי לעבוד בשיטת מצליח, לנצל לגנוב ולהתעמר בלקוחות בכל דרך אפשרית, כי זה משתלם מבחינה סטטיסטית.

מבחינה כמותית(של מקרים מול לקוחות) אתה לא יותר מנתון סטטיסטי במגרפת עוולות רווחית.

ובזק בינלאומי לא יותר מבריון ענק שמחביא ניצול מחפיר תחת מעטה חוקים בירוקרטיה ויחסי ציבור.

פורסם

^^^הפוך, לתבוע בית משפט זה הדבר היחיד שעובד והמינימום זה לאיים בתביעה.

סיפור שקרה לאמא שלי:

היא עברה דירה וביטלה את קו טלפון אחד(מתוך שניים) שהיה בדירה הקודמת והעבירה רק קו אחד ואת האינטרנט עם הטלפון, אבל ...........

האידיוטים המשיכו לחייב על שני קווי טלפון (כל קו 300 ~ ש"ח) למרות שאחד בוטל, טלפונים כמובן לא עזרו, אז החלטנו לבטל את ההוראת קבע על כל הקווים + האינטרנט למרות שהיא הייתה מחויבת וגם סופק לה נתב אלחוטי.

התחילו להגיע התרעות---- ואז דיברו איתם והסברנו להם את הסיפור והם טענו שאנחנו צודקים ויטפלו בנושא...... לדבר לקיר, לא עזר כלום, ואז יום אחד הגיע מכתב איום מחברת עוכרי-דין שמייצגת את בזק עם דרישה מנופחת לתשלום ועוד חצי עמוד של אייומים, הרמנו טלפון וסיפרנו את כל הסיפור+ שלחנו פקס עצבני שמאיים בתביעה חוזרת ומאז לא חזרו אילנו, עבר מאז שנה וחצי

פורסם

אני לא אומר שתביעה בבית משפט היא לא הפיתרון ספציפית לכל מקרה ומקרה.

אני אומר שבאופן כללי עדיין משתלם להם להתעמר בלקוחות, גם אם חלק קטן מהם ילחם עד הסוף ויזכה.

בית המשפט לא פותר את הבעיה ברמה הכללית, לכן חברות כמו בזק בינלאומי ימשיכו לפעול כמו אירגון פשיעה בתחפושת יובל המבולבל.

הכל תוצאה של סטטיסטיקות.

אם מתוך 10000 לקוחות הם גונבים רק 2000, ומתוך אותם 2000 רק 600 שמים לב, ומתוך אותם 600 רק 100 תובעים בבית משפט, ומתוך אותם 100 יש 80 שמוכנים להתפשר, אז העלות של הפסד תביעה ל20 איש במערכת משפט שמחייבת רק את המינימום ואינה מטילה קנסות, היא חסרת משמעות.,

זוהי שיטת מצליח.

כמעט כל חברה גדולה במדינת ישראל אימצה את השיטה.

השיטה עובדת כמעט בכל נושא.

הלנת שכר, חיובים חורגים, u name it.

בארה"ב בתי המשפט מתילים קנסות כבדים, ופיצויים נדיבים על עוגמת נפש.

בישראל אאל"ט אפילו לא קיים סעיף פיצוי על עוגמת נפש.

וגם אם קיים, שופטים אינם עושים בו שימוש.

פורסם

סתם רציתי להגיד שאני אוהב לקרוא את הפוסטים שלך ART.

אתה בחור נבון. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים