עבור לתוכן

GTX Titan

Featured Replies

פורסם

מחיר ריאלי? 3800-4100 4000-4300

למי?

משוגעי חומרה (לא חסרים פה)

אנשים שחייבים לשחק על שלושה מסכים \ מסך ברזולוצייה מפלצתית

וסתם ילדים מתלהבים

• תגובות 152
  • צפיות 17.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יהיה לו מחיר ריאלי עד שלא תהיה לו תחרות.

פורסם

אנשים משוגעים שמשחקים על שלושה מסכים ממממ...

פורסם

זה עדיין כרטיס שלא משתלם לאף אחד חוץ מאנשי מקצוע , בגלל שבמחיר שלו (בחו"ל) אפשר לעשות מערך cf 7970 שמצריך רק ספק כוח של 750w + לוח מתאים , מה שיש גם ככה להרבה אנשים שמעוניינים בכאלה ביצועים.

ובכל מקרה גם gtx 690 וגם sli gtx 680 חזקים ממנו (אני יודע שזה בערך כפילות , אבל עדיין...).

אני חושב שהמחיר של titan לא צריך להיות גבוה מ3500 ש"ח ואפילו יותר בכיוון של 3000.

פורסם

לא יהיה לו מחיר ריאלי עד שלא תהיה לו תחרות.

אמר ואמר נכון. הטיטאן, כמו מעבד ה3960X מתהדרים בתג מחיר הזוי כי הם יכולים להרשות לעצמם. הם יודעים שהם לא מתבקשים על ידי כל אחד ושאין להם תחרות של ממש ולכן אם אפשר לתקוע מחיר שערורייתי אז למה לא?

בהתחשב בביצועים בלבד, הטיטאן לא צריך לעלות יותר מ-700 דולר. ב-1000 דולר אפשר לקנות צמד לייטנינג 680 ותנו לי לספר לכם, זה "קצת" יותר חזק במשחקים.

פורסם
  • מחבר

אחרי כל השטויות על 3000hz (אין מסך טלוויזיה שנותן יותר מ 60hz אמיתי כיום וזו עובדה)

מי זורם על הקבוצתית? :)

פורסם

פורסם
איך מ-TITAN הגענו לדיון על LCD-TV בכלל?

מאוד פשוט

הטיטן מתהדר ביכולת המהרה מסכים בהרצים

אז רוצים לדעת איזה מסך מתאים לקבל כמה שיותר הרצים

זה שאתה מקבל 120FPS לא שווה כל כך אם אתה צופה ב- 60HZ , לא תבחין בהבדלים

פורסם
  • מחבר

אמר ואמר נכון. הטיטאן, כמו מעבד ה3960X מתהדרים בתג מחיר הזוי כי הם יכולים להרשות לעצמם. הם יודעים שהם לא מתבקשים על ידי כל אחד ושאין להם תחרות של ממש ולכן אם אפשר לתקוע מחיר שערורייתי אז למה לא?

בהתחשב בביצועים בלבד, הטיטאן לא צריך לעלות יותר מ-700 דולר. ב-1000 דולר אפשר לקנות צמד לייטנינג 680 ותנו לי לספר לכם, זה "קצת" יותר חזק במשחקים.

נכון אבל צמד 680 גם דורש ספק כח 750W לפחות, ולמישהו כמוני שיש לו ספק 650 (אמנם X אבל עדיין 650...) זו בעיה :\

פורסם

אז אפשר להצטייד בצמד GTX670, ממש לא סוף העולם. מי שיהיה לו כסף לטיטאן יהיה לו גם 450 שקל לספק 750W טוב

פורסם

ה690 מפשל מתי ש2GB לא מספיק...

הARES II משאיר לו אבק ;)

אבל:

GTX-TITAN-92.jpg

:xyxthumbs:

Klayton העלה נקודה חשובה

ההפרשים משמעותיים

גמגום של פריימים מצריך אותי להוריד בהירות המסך

הטיטן נותן תוצאות מדהימות

פורסם

להוריד בהירות מסך? הסבר בבקשה?

פורסם

שיגיע כבר לארץ לאחת החנויות אני בטוח קונה אותו!.

פורסם

למה להחליף כרטיס מצויין כמו ה680 לכרטיס שכזה, ועוד על מסך יחיד עם רזולוציה נורמלית?

פורסם

למה המפרט שלו נראה לי קצת הזוי (הטוב מהכל, הטופ של הטופ)?

נשמע (קצת) כמו מתלהב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים